1 / 5  Bezig met laden...
Uitverkocht
visibility

Agave Americana 50 cm

Agave Americana ca 50 cm hoog incl. pot.

65,00

Uitverkocht
visibility

Agave Mediopicta 50 cm

Agave Mediopicta, hoogte incl. pot ca. 50 cm

75,00

visibility

Australische Laurier 75 cm

Pittosporum Tobira, hoogte incl. pot ca. 75 cm

35,00

Uitverkocht
visibility

Bougainvillea piramide paars 225 cm

Bougainvillea piramide met paarse bloemen, hoogte ca. 225cm incl. pot

99,00

visibility

Brahea Armata stamhoogte 35cm

Mexicaanse blauwe palm, hoogte incl. pot ca. 150 cm

199,00

Uitverkocht
visibility

Butia Capitata stamhoogte 25cm

Geleipalm - hoogte incl. pot ca. 150cm

99,95

Uitverkocht
visibility

Butia Capitata stamhoogte 40cm

Geileipalm - hoogte incl. pot ca. 250cm

399,00

Uitverkocht
visibility

Chamaerops Humilis - Vulcano - 120cm

Europese Dwergpalm - Vulcano, stamhoogte ca. 15 cm

120,00

Uitverkocht
visibility

Chamaerops Humilis 230cm

Europese Dwergpalm, stamhoogte ca. 90 cm en totale hoogte incl. pot ca. 230 cm

319,00

Uitverkocht
visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot 60 cm

Europese Dwergpalm

24,95

visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot 75 cm

Europese Dwergpalm

39,95

visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot ca. 100cm

Europese Dwergpalm

64,00

visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot ca. 150cm

Europese dwergpalm

109,00

visibility

Citroenboom maat L 160cm

Citrus Limon, stamomvang 8-10cm

79,00

visibility

Citroenboom maat XL 250 cm

Citroenboom stamomvang 18-20cm, 250cm hoog inclusief pot

299,00

visibility

Citroenkaviaar maat M 120cm

Citrus Australasica, stamomvang 8-10cm

79,00

Uitverkocht
visibility

Cycas Revoluta stamhoogte 20 cm

Sagopalm/vredespalm, hoogte incl. pot ca. 100cm

99,00

Uitverkocht
visibility

Cycas revoluta stamhoogte 40-50cm

Sagopalm / vredespalm, hoogte incl. pot ca. 175cm

279,00

Uitverkocht
visibility

Dracaena indivisa 140cm

Koolpalm - cordyline

49,00

visibility

Druif op oude stam - stamhoogte 60-80 cm

Oude druif op stam, stamomvang 20 - 30 cm, totale hoogte incl. pot ca. 110cm

119,00

   1  2 3 4 5  

Goedkope planten met een exotisch tintje? U vindt ze bij ons!

Als u van tropische planten houdt, bent u wellicht constant op zoek naar nieuwe soorten. Het is dan ook altijd prettig om op uw zoektocht een aantal goedkope planten te kunnen vinden. Hier bij Tropic Trees is dit altijd mogelijk. Het hele jaar door hebben wij bijvoorbeeld goedkope kamerplanten maar ook goedkope planten en bomen voor buiten. Wij hebben een aantal categorieën waar u regelmatig promoties in vindt: olijfbomen, palmbomen, citrusbomen, druiven, vijgenbomen en uiteraard ook onze binnenplanten. Onze kamerplanten aanbieding is ideaal als u uw woninginrichting een exotische toets wilt geven. Met goedkope kamerplanten brengt u enorm veel groen in uw interieur. Het is tegenwoordig zeer trendy om planten met grote bladeren en met een exotische touch in huis te halen. Kijk daarom regelmatig naar onze kamerplanten aanbieding. U vindt er grote, kleine, stoere of eerder elegante planten die het in huis goed doen. Enkele voorbeelden van onze exotische planten voor in huis zijn onze olijfboompjes van 1 meter, onze kleine sinaasappelbomen en onze vijgenplanten voor binnen. Maar u vindt bij ons nog zo veel meer! Goedkope planten stellen u in staat om op ene eenvoudige manier heel veel planten aan te kopen, zowel voor binnen als voor buiten. U doet gewoon meer met uw geld dan u had gedacht.
 

Omring u met goedkope kamerplanten voor pure gezelligheid.

U omringen met planten zorgt voor rust en gezelligheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat planten positief werken op lichaam en geest. Zo kunt u perfect midden in de stad een eigen tropische tuin aanleggen met goedkope planten. Zelfs in een klein appartement zonder tuin of balkon maakt u een eigen exotische plek met goedkope kamerplanten. Ons aanbod kamerplanten wijzigt constant, naargelang de seizoenen en het aanbod bij onze kwekers. Daarom zetten wij ook telkens andere kamerplanten in aanbieding. Onze webshop verandert dan ook vaak. De ene keer zijn deze kamerplanten in aanbieding, de andere keer dan weer andere. Als u onze kamerplanten aanbiedingen goed in het oog houdt, doet u belangrijke koopjes! Ga ook altijd eens kijken bij onze overige planten en bomen. Ook hier zijn er veel verlaagde prijzen te vinden.
 

Goedkope planten als onderdeel van uw woning- en tuininrichting

U creëert uw eigen stijl met planten en dan zijn goedkope kamerplanten of planten voor uw tuin altijd welkom. Wij hebben in onze voorraad goedkope kamerplanten van diverse afmetingen, verschillende kleurschakeringen en verschillende stijlen. Kiest u voor kleine discrete goedkope planten of gaat u voor hele grote en zeer opvallende goedkope kamerplanten? Wilt u uw tuin uitrusten met grote tropische bomen, felgekleurde bloemen of planten met een groot bladerdek? Vraag ons gerust raad en informatie. Wij maken u wegwijs in ons gamma. Goedkope planten zijn ook ideaal als u regelmatig van interieur verandert. Misschien wilt u nu een strak interieur en zoekt u goedkope kamerplanten die hierbij passen. En het kan zijn dat u per seizoen andere planten wilt, dat kan ook zonder problemen. Deze mogelijkheden heeft u gewoon met onze kamerplanten aanbiedingen.
 

U kiest, wij leveren zeer snel

Tropic Trees staat bekend om zijn goedkope planten van exotische aard. Wij hebben de meeste planten in voorraad en kunnen daardoor uw bestelling ook zeer snel afhandelen. Als u bepaalde bomen of kamerplanten in aanbieding vindt, dan bestelt u ze best ook snel. Ze gaan namelijk heel vaak snel de deur uit. Uw bestelling komt bij ons binnen en wij versturen uw planten binnen de aangeduide levertijd. Of u komt ze gewoon in Hengelo op ons adres afhalen, dan kan ook. Hoe u wilt betalen, bepaalt u zelf. Wij bieden diverse betaalmogelijkheden aan. Om u nog sneller van dienst te zijn, hebben wij naast onze telefoondienst ook een chatdienst. Onze medewerkers helpen u onmiddellijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of antwoorden op uw vragen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.