1 / 6  Bezig met laden...
Uitverkocht
visibility

Australische Laurier 75 cm

Pittosporum Tobira, hoogte incl. pot ca. 75 cm.

35,00

visibility

Bamboe Aurea

Bamboe Aurea Hoogte 200-250 cm

45,00

Uitverkocht
visibility

Bamboe Aureocallis

Bamboe Aureocallis Hoogte 200-250 cm

45,00

visibility

Bamboe Bissetii

Bamboe Bissetii Hoogte 150-200 cm

45,00

visibility

Bamboe Metake

Bamboe Metake Hoogte 150-200 cm

45,00

visibility

Bamboe Nigra

Bamboe Nigra Hoogte 200-250 cm

45,00

visibility

Blauw Berengras - Nolina Nelsonii 120 cm

Blauw Berengras - Nolina Nelsonii - 120 cm hoogte inclusief pot.

44,95

visibility

Callistemon struikvorm 60 cm

Rode Lampenpoetser - Callistemo Citrinus struikvorm - totale hoogte incl. pot ca. 60 cm.

35,00

visibility

Chamaerops Humilis - Vulcano - 120 cm

Europese Dwergpalm - Vulcano, stamhoogte ca. 15 cm.

199,95

Uitverkocht
visibility

Chamaerops Humilis 230 cm

Europese Dwergpalm, stamhoogte ca. 90 cm en totale hoogte incl. pot ca. 230 cm.

319,00

visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot 270 - 300 cm

Europese Dwergpalm.

1.250,00

visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot 75 cm

Europese Dwergpalm.

39,95

visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot ca. 100 cm

Europese Dwergpalm.

64,00

Uitverkocht
visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot ca. 150 cm

Europese dwergpalm.

149,95

visibility

Citroenboom maat L 160 cm

Citrus Limon, stamomvang 8-10 cm.

79,95

Uitverkocht
visibility

Citroenboom maat XL 200/250 cm

Citroenboom stamomvang 18-20 cm, 200/250 cm hoog inclusief pot.

299,00

visibility

Citroenkaviaar maat M 120 cm

Citrus Australasica, stamomvang 8-10 cm.

79,95

Uitverkocht
visibility

Cupressocyparis Leylandii - Pon Pon

Cupressocyparis Leylandii - Pon Pon. 175-200 cm.

99,00

visibility

Cupressocyparis Leylandii - Spiraal

Cupressocyparis Leylandii - Spiraal. 175-200 cm.

99,00

Uitverkocht
visibility

CUPRESSUS SEMPERVIRENS 'STRICTA' (ITALIAANSE CIPRES)

Cipres Stricta. 300 CM

195,00

   1  2 3 4 5 6  

Goedkope planten met een exotisch tintje? U vindt ze bij ons!

Als u van tropische planten houdt, bent u wellicht constant op zoek naar nieuwe soorten. Het is dan ook altijd prettig om op uw zoektocht een aantal goedkope planten te kunnen vinden. Hier bij Tropic Trees is dit altijd mogelijk. Het hele jaar door hebben wij bijvoorbeeld goedkope kamerplanten maar ook goedkope planten en bomen voor buiten. Wij hebben een aantal categorieën waar u regelmatig promoties in vindt: olijfbomen, palmbomen, citrusbomen, druiven, vijgenbomen en uiteraard ook onze binnenplanten. Onze kamerplanten aanbieding is ideaal als u uw woninginrichting een exotische toets wilt geven. Met goedkope kamerplanten brengt u enorm veel groen in uw interieur. Het is tegenwoordig zeer trendy om planten met grote bladeren en met een exotische touch in huis te halen. Kijk daarom regelmatig naar onze kamerplanten aanbieding. U vindt er grote, kleine, stoere of eerder elegante planten die het in huis goed doen. Enkele voorbeelden van onze exotische planten voor in huis zijn onze olijfboompjes van 1 meter, onze kleine sinaasappelbomen en onze vijgenplanten voor binnen. Maar u vindt bij ons nog zo veel meer! Goedkope planten stellen u in staat om op ene eenvoudige manier heel veel planten aan te kopen, zowel voor binnen als voor buiten. U doet gewoon meer met uw geld dan u had gedacht.
 

Omring u met goedkope kamerplanten voor pure gezelligheid.

U omringen met planten zorgt voor rust en gezelligheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat planten positief werken op lichaam en geest. Zo kunt u perfect midden in de stad een eigen tropische tuin aanleggen met goedkope planten. Zelfs in een klein appartement zonder tuin of balkon maakt u een eigen exotische plek met goedkope kamerplanten. Ons aanbod kamerplanten wijzigt constant, naargelang de seizoenen en het aanbod bij onze kwekers. Daarom zetten wij ook telkens andere kamerplanten in aanbieding. Onze webshop verandert dan ook vaak. De ene keer zijn deze kamerplanten in aanbieding, de andere keer dan weer andere. Als u onze kamerplanten aanbiedingen goed in het oog houdt, doet u belangrijke koopjes! Ga ook altijd eens kijken bij onze overige planten en bomen. Ook hier zijn er veel verlaagde prijzen te vinden.
 

Goedkope planten als onderdeel van uw woning- en tuininrichting

U creëert uw eigen stijl met planten en dan zijn goedkope kamerplanten of planten voor uw tuin altijd welkom. Wij hebben in onze voorraad goedkope kamerplanten van diverse afmetingen, verschillende kleurschakeringen en verschillende stijlen. Kiest u voor kleine discrete goedkope planten of gaat u voor hele grote en zeer opvallende goedkope kamerplanten? Wilt u uw tuin uitrusten met grote tropische bomen, felgekleurde bloemen of planten met een groot bladerdek? Vraag ons gerust raad en informatie. Wij maken u wegwijs in ons gamma. Goedkope planten zijn ook ideaal als u regelmatig van interieur verandert. Misschien wilt u nu een strak interieur en zoekt u goedkope kamerplanten die hierbij passen. En het kan zijn dat u per seizoen andere planten wilt, dat kan ook zonder problemen. Deze mogelijkheden heeft u gewoon met onze kamerplanten aanbiedingen.
 

U kiest, wij leveren zeer snel

Tropic Trees staat bekend om zijn goedkope planten van exotische aard. Wij hebben de meeste planten in voorraad en kunnen daardoor uw bestelling ook zeer snel afhandelen. Als u bepaalde bomen of kamerplanten in aanbieding vindt, dan bestelt u ze best ook snel. Ze gaan namelijk heel vaak snel de deur uit. Uw bestelling komt bij ons binnen en wij versturen uw planten binnen de aangeduide levertijd. Of u komt ze gewoon in Hengelo op ons adres afhalen, dan kan ook. Hoe u wilt betalen, bepaalt u zelf. Wij bieden diverse betaalmogelijkheden aan. Om u nog sneller van dienst te zijn, hebben wij naast onze telefoondienst ook een chatdienst. Onze medewerkers helpen u onmiddellijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of antwoorden op uw vragen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.