• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Citrusboom
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

Citrusboom

Citroenbomen Limoenbomen Sinaasappelbomen 

Bezig met laden...
25 citrusbomen
Citrusboom - Granaatappelboom
Citrusboom Granaatappelboom
8 - 10 cm
150-200 cm
Citrusboom - Granaatappelboom
Citrusboom Granaatappelboom
30 - 40 cm
200-250 cm
Citrusboom - Granaatappelboom
Citrusboom Granaatappelboom
20 - 25 cm
150-200 cm
Citrusboom - Grapefruit
Citrusboom Grapefruit
8 - 10 cm
150-200 cm
Citrusboom - Mandarijnboom
Citrusboom Mandarijnboom
8 - 10 cm
150-200 cm
Citrusboom - Sinaasappelboom
Citrusboom Sinaasappelboom
30 - 40 cm
150-200 cm

Tropic Trees

Kies voor citrusbomen omdat ze zo exotisch zijn

Citrusbomen zoals de citroenboom en de sinaasappelboom zijn overal bekend. Maar wist u ook dat u bijvoorbeeld limoenbomen en mandarijnenbomen zonder problemen in uw tuin kunt plaatsen? Misschien bent u wel vertrouwd met de granaatappel, maar zeggen vruchten zoals de limequat, kumquat, citroenkaviaar of de hand van Buddha u niets? Geef toe, de namen klinken zeer exotisch. En de smaken van deze vruchten zijn al even tropisch. Een citrus boom kopen is gewoon kiezen uit een groot gamma van bekende en onbekende fruitsoorten. Wij bieden op onze website niet alleen citrusbomen voor buiten aan. Bepaalde bomen kunt u perfect ook binnen een plaats geven. Denk bijvoorbeeld aan een veranda of een wintertuin. Ze brengen de zon in huis, ook op regenachtige en koude dagen. Maak nu kennis met ons uitgebreide gamma. Contacteer ons voor meer uitleg over de vruchten of als u twijfels heeft welke bomen het beste bij uw tuin passen. 

Creëer uw eigen tropische boomgaard

Citrus bomen zijn veelzijdig, elk soort boom heeft zijn eigen uitstraling. U kunt dus niet alleen kiezen voor heerlijke vruchten, maar u kunt verschillende citrusbomen kopen en ze onderling met elkaar combineren. Denk naast citrus bomen ook aan olijfbomen en vijg planten. Citrus bomen die in bloei staat verspreiden een heerlijke exotische, bijna bedwelmende geur. De bloesems zijn ook een plezier voor het oog. Van zodra de zon op uw citrusboom schijnt, waant u zich in het Spaanse binnenland of op een exotisch strand. Citrus bomen zijn ook ideaal om schaduw te creëren. De citrusboom heeft een vrij dicht gebladerte dat toch nog wat zonlicht doorlaat. Het is heerlijk vertoeven in uw zelf aangelegde tropische boomgaard! Elke citrusboom heeft zijn eigen eisen voor verzorging en standplaats. Bekijk daarom zeker de beschrijving van elke citrusboom. Wij kunnen alvast zeggen dat citrus bomen vrij makkelijk zijn, mits de juiste verzorging. Combineer naar eigen inzicht verschillende boomsoorten met elkaar. Het mag gerust een veelzijdige boomgaard worden. Ook dat draagt bij tot de tropische uitstraling van uw tuin.

Tropic Trees

Genieten van de rijkdom van uw citrusbomen

U kunt nu een citrusboom kopen en een korte tijd daarna kunt u al vruchten plukken. Denk maar aan het maken van tropische fruitsalades met knalrode granaatappel, fel oranje qumquat en de felgele limequat. De hand van Buddha brengt ongekende aromas en u kunt het gesnipperd in uw fruitsalades verwerken. Gebruik uw citroenkaviaar als friszure toets bij vis of voeg een beetje toe aan uw zoete fruitsalade. Of wat denkt u van uw eigen limoensap voor overheerlijke cocktails? Verser dan vers kan het niet als u beslist om uw eigen citrusbomen te kopen. U maakt fruittaarten en andere heerlijke desserts waar u fier kunt op zijn.

Citrusbomen kopen? Kies uit het gamma van Tropic Trees.

Bij Tropic Trees gaan wij regelmatig op zoek naar nieuwe soorten citrus bomen. Ga daarom regelmatig kijken op onze website. Wilt u slechts één citrusboom kopen of wilt u verschillende citrusbomen combineren met andere planten en bomen uit ons assortiment? Wij geven u graag raad. De bomen worden op het adres geleverd waar u dit wilt. Ze komen bij u toe in een sterke koker of op een pallet. Zo worden de bomen niet beschadigd tijdens het transport. Betalen doet u met de betaalmethode die u zelf kiest. Wilt u uw citrusbomen en andere planten of bomen zelf komen afhalen in Hengelo? Dit kan ook, laat het ons gewoon weten. Als wij u kunnen helpen om uw keuze te maken tussen de vele citrusbomen in ons aanbod, dan doen wij dit graag! U kunt ons contacteren via telefoon en tijdens bepaalde uren zit een chatmedewerker voor u klaar. Stel gerust uw vragen en ontdek de prachtige wereld van de exotische citrusplanten