filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Vijgenboom - Brown Turkey 40-60 cm, zoete donkerrode vijg

Vijgenboom - Ficus Carica met zoete donkerrode vrucht, stamomvang 4/6 cm met totale hoogte 40-60 cm.

29,95

visibility
shopping_cart

Vijgenboom - Ficus Carica 175 cm, zoete donkere vijg

Vijgenboom met zoete donkere vrucht, stamomvang 4/6 cm, hoogte incl. pot ca. 175 cm.

69,00

visibility
shopping_cart

Vijgenboom - Ficus Carica 175 cm, zoete groene vijg

Vijgenboom met zoete groene vrucht, stamomvang 4/6 cm, hoogte incl. pot ca. 175 cm.

69,00

visibility
shopping_cart

Vijgenboom stamomvang 12/14 cm, zoete donkere vijg

Totale hoogte inclusief pot 140 cm.

89,00

visibility
shopping_cart

Vijgenboom - 225-250 cm, stamomvang 20-25 cm met zoete donkere vijg

Vijgenboom - Ficus Carica met zoete donkere vijg, totale hoogte inclusief pot 225-250 cm, stamomvang 20/25 cm.

249,00

visibility
shopping_cart

Vijgenboom stamomvang 30-40 cm, zoete groene vijg. 250 cm

Totale hoogte inclusief pot 250 cm.

399,00

visibility
shopping_cart

Vijgenboom - 250 cm, stamomvang 30-40 cm met zoete donkere vijg

Vijgenboom - Ficus Carica met zoete donkere vrucht, stamomvang 30-40 cm, hoogte incl. pot 250 cm.

399,00

Een vijgenboom kopen, genieten van uw eigen vruchten

Voor wie van vijgen houdt is een eigen vijgenplant een echte luxe. Er is niets dat te vergelijken is met verse vijgen van uw eigen vijgenplant. Maar een vijgenboom kopen betekent ook een exotische toets in uw tuin brengen. Bovendien verspreidt een plant met vijgen een zachte zoete geur waardoor u zich helemaal in het Zuiden waant. Vijg planten kunnen vrij groot worden, tot wel 10 m hoog. Maar vaak groeit hij in de breedte uit. Wij hebben vooral vijgen op stam gesnoeid en daardoor kunt u hem beter de baas. Ook als plant is de vijg heel mooi. De bladeren zijn gelobd, vrij groot met een ruwe uitstraling. De vijgenboom verliest zijn bladeren in de winter.
 

Kies voor een vijgenboom en zijn gezonde vruchten

Een vijgenboom kopen is zorgen voor uw gezondheid. De vruchten van de vijg planten zijn zeer voedzaam. Een plant met vijgen is een echte huisapotheek. Vijgen zijn rijk aan vezels, potassium, kalk, fosfor en ijzer. Ze bevatten vitamines B en zijn goed voor de tandvorming en voor de botten. Bovendien gaan vijgen vermoeidheid tegen en hebben ze een positieve invloed op het zenuwstelsel. Planten met vijgen bieden talloze mogelijkheden. In de zuiderse landen werden vijgen oorspronkelijk gedroogd om als voedsel mee te nemen op verre reizen. Ook nu nog zijn gedroogde vijgen heel erg populair. Maar vijgen kunnen ook perfect vers gegeten worden. Gewoon vers van uw vijgenplant plukken en genieten maar! En u maakt van uw vijgen ook heerlijke confituur en desserten zoals clafoutis. En wist u dat ze ook in salades verwerkt worden? U kunt in een meloen-met-hamsalade de meloen vervangen door vijgen. Zo krijgt u een origineel recept. De vijgenblaren kunnen niet gegeten worden. U kunt ze wel gebruiken om gerechten in te verpakken en te bereiden: groenten- en vispakketjes in de oven of op de barbecue bijvoorbeeld. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden die vijgen bieden. Experimenteer gerust en uw vijg planten zijn de bron van heerlijke gerechten met vijgen!
 

Welke vijgenplant kiest u?

In ons gamma hebben wij diverse soorten vijgenbomen. U kiest bijvoorbeeld voor de zoete groen vijg of de zoete donkere vijg. Plant een vijg in uw tuin en u heeft voor vele jaren heerlijke vruchten. Als u een vijgenboom gaat kopen, bekijk dan rustig ons uitgebreid gamma. Gaat u direct voor een grote vijgenplant of plant u een vijg en wilt u die graag zien groot worden? Als u beslist een vijgenboom te kopen, lees dan goed de specificaties van de plant. Hier vindt u alles over de verzorging en waar u de vijgenplant het beste plaatst. Ze houden van zon en warmte en met de juiste verzorging zijn het best wel sterke planten. Bekijk goed of uw vijgenboom winterhard is. Ga ook eens kijken naar onze speciale vijg planten, bijvoorbeeld de treurvijg. Hij wordt vrij groot en is ideaal voor in landschapstuinen en parken. De vijgenboom laat zich makkelijk combineren met andere tropische planten en bomen. Denk bijvoorbeeld aan een citrusboom of een rijtje druiven planten.
 

Een vijgenboom kopen bij Tropic Trees

Wilt u een vijg planten en heeft u uw keuze kunnen maken? Stuur gewoon online uw bestelling door naar ons. Uw vijgenplanten worden zorgvuldig ingepakt en bij u geleverd. De betaling gebeurt via de gekende betalingsmethodes. U kunt uw vijgenboom ook bij ons in Hengelo komen afhalen als u dat wenst. Heeft u nog informatie nodig om uw vijg te planten of heeft u specifieke vragen welke vijgenboom te kopen? Neem gerust contact met ons op via chat of op ons telefoonnummer. Wij zijn er voor u


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.