• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Citrusboom Limoenboom
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

LimoenboomBezig met laden...
3 Limoenbomen

Tropic Trees

Een limoenboom kopen voor een zuiderse sfeer

Een limoen boom is net zoals een sinaasappelboom, een mandarijnenboom en een citroenboom een uitstekende manier om thuis voor uzelf een tropisch oord te creëren. Het zijn bomen die er altijd fris bij staan, een mooi bladerdek hebben en een exotische uitstraling hebben. Al deze bomen geven bovendien bloesems die heerlijk geuren en die u doen denken aan zuiderse stranden, feestjes en lui genieten onder de zon. Daarnaast draagt uw limoen boom regelmatig vruchten die u eveneens met uw andere exotische fruit kunt gebruiken. Ga zeker ook eens op zoek naar andere, zeer bijzondere citrusvruchten die niet zo bekend zijn. Kent u bijvoorbeeld het Buddha-handje, de limequat, kumquat of citroenkaviaar? Met Tropic Trees ontdekt u deze rariteiten. Uw limoenboom wordt een heus onderdeel van een tropisch avontuur. Haal vruchten uit uw zuiderse boomgaard en verwerk ze in bijvoorbeeld vruchtensalades, exotische cocktails, desserten en smoothies. Denk aan zelfgemaakte jam en lekkere taarten. Met de oogst van uw limoen boom heeft u uw eigen limoensap om deze lekkernijen nog meer pit te geven. Zeg nu zelf, wat is er verser dan een vrucht van uw eigen limoenboom? Uw eigen exotische vruchtenassortiment is gegarandeerd een gespreksonderwerp onder familie en vrienden.
 

Waar plaatst u uw limoenboom het best?

Als u een limoenboom gaat kopen, is de standplaats heel belangrijk. Een limoen boom kan buiten tot -1°C overleven. Helaas zijn onze winters te koud om een limoen boom in de winter buiten te laten staan. Maar gelukkig bieden wij bij Tropic Trees een hele reeks citrusplanten voor binnen aan. En wij hebben bijvoorbeeld ook vijgenplanten voor binnen. Geef uw limoenboom het gezelschap van andere bloemen en planten. Voor binnen hebben wij namelijk een hele reeks planten aan zeer lage prijzen. Palmbomen en blauwe agave-planten passen bijvoorbeeld heel goed bij een limoen boom. Bloemen in felle kleuren, planten met grote bladeren en zuiderse vormen maken uw verzameling zuiderse bomen en planten af. Hoe ver u wilt gaan met uw tropische tuin, dat bepaalt u zelf. Een limoen boom houdt vooral van zon, warmte en veel licht. Plaats uw limoenboom bijvoorbeeld aan een groot raam of in uw veranda. Daar zal hij goed groeien en zal hij bloesems krijgen. Na een tijd krijgt u ook vruchten.
 

Tropic Trees

En limoenboom kopen en goed verzorgen

Een goede verzorging van limoenbomen is cruciaal. Hij moet net voldoende mest en water krijgen en af en toe zal u moeten snoeien. Als u hem vrijwaart van kou en vorst is een limoen boom een vrij gemakkelijke boom. Wenst u een limoenboom te kopen en heeft u geen ervaring met limoenbomen? Geen nood. Wij van Tropic Trees helpen u graag. U kunt bij ons met al uw vragen terecht. Onze experts lichten u in hoe u limoenbomen moet verzorgen en wat de ideale standplaats is. Dat u geen groene vingers heeft of nog nooit een citrusboom heeft gekocht, mag u niet tegenhouden om een limoenboom te kopen. Het is een leuke en interessante ervaring.
 

Uw limoen boom kopen via internet

Bij Tropic Trees vindt u een groot gamma aan bomen en planten. Wij helpen u graag om uw keuze te maken. Heeft u een bepaalde limoen boom op het oog of wilt u nog meer informatie over onze producten? Wij zijn via telefoon te bereiken. Wij hebben ook medewerkers die u via chat verder helpen. Doe uw bestelling online en uw bomen en planten komen er snel aan. Ze worden goed verpakt, eventueel op pallet geplaatst en worden dan naar uw thuisadres of een ander adres naar keuze gestuurd. Wij leveren altijd binnen enkele dagen. De levertijd staat ook telkens bij elke boom of plant die wij op onze website aanbieden.