• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Citrusboom Mandarijnenboom
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

MandarijnenboomBezig met laden...
3 Mandarijnbomen

Tropic Trees

Een mandarijnenboom , een exotisch hoogstandje bij u thuis

Een mandarijnboom is mooie boom met frisgroene blaadjes. Mandarijn bomen zijn zuiderse bomen en staan erom bekend om een tropische sfeer te creëren? De beste standplaats voor een mandarijnenboom is binnen omdat hij niet echt winterhard is. Maar binnen in huis of in uw wintertuin doet en mandarijn plant het zeer goed. Hij kan tot 2.00 m groot worden, hou hiermee rekening als u een mandarijn boom aankoopt. Wilt u een mandarijn boom kiezen voor zijn vruchten? Dit is zeker mogelijk. Mits een goede verzorging zal uw mandarijnenboom vruchten dragen, zelfs wanneer uw mandarijnenboom binnen staat. Toch kan het geen kwaad om uw mandarijnboom tijdens de zomer regelmatig buiten te plaatsen. Het bevordert de groei, de bloei en de bevruchting van uw mandarijn plant. Als u vragen heeft over de verzorging van uw mandarijn boom of u wilt weten of uw huis geschikt is voor een mandarijnenboom binnen, vraagt u dan gerust informatie aan ons.

Een eyecatcher of een tropische tuin? Uw mandarijnenboom is overal inzetbaar

Als u voor een mandarijnenboom kiest, biedt dit heel wat mogelijkheden. Integreer hem zo goed mogelijk in uw interieur. Als uw mandarijnboom groot is, kunt u hem bijvoorbeeld in uw traphal plaatsen. Of u heeft een woning met een vide waar het hoog genoeg is om uw mandarijnenboom voor binnen een plek te geven. In een strakke woning met veel witte muren valt een mandarijn plant op en vormt hij een mooi contrast. Een mandarijn boom wordt ook ingezet in industriële woningen. Hij brengt groen tussen industriële materialen zoals beton, baksteen en metaal. Natuur in huis halen betekent rust en klasse in huis brengen. U kunt uw mandarijnenboom bijvoorbeeld ook verwerken in een tropische tuin in huis. Een aanbouw of wintertuin is hiervoor ideaal. Maar ook in andere kamers kunt u gerust enkele citrusbomen bij elkaar plaatsen. Denk dan bijvoorbeeld aan citroenbomen, sinaasappelbomen en limoenbomen.

De ene soort doet het al beter dan de andere binnen in huis. Zo bieden wij bijvoorbeeld sinaasappelbomen voor binnen aan. Ga altijd in de productbeschrijving lezen hoe het zit met de winterhardheid. Zo weet u precies of uw boom binnen of buiten moet staan. In het geval van uw mandarijnenboom is binnen plaatsen noodzakelijk.

Tropic Trees

Uw mandarijnboom en andere bloemen en planten

Uw mandarijnenboom binnen kan uiteraard ook een mooi geheel vormen met andere bloemen en planten. U blijft in de tropische sfeer met bijvoorbeeld vijgen voor binnen, een palm-kamerplant of een mooie agave-plant. Dit zijn allemaal planten die uitstekend overleven binnen. Uw mandarijnenboom voor binnen past hier voor 100% bij. Wanneer u bij uw mandarijn plant andere planten zoekt, bekijk dan ook onze planten aan voordelige prijzen. U zult merken dat u met een beperkt budget een hele reeks exotische soorten vindt die uw woning kunnen decoreren.

Uw mandarijnenboom met zorg geleverd

Tropic Trees gaat voor kwaliteit. Niet alleen zijn al onze mandarijnenbomen van de beste kwaliteit. Ook wordt uw bestelling door ons zorgvuldig afgewerkt. U bestelt uw mandarijn plant of andere planten en bomen via onze website. U kunt uw mandarijnboom komen afhalen in Borne, of wij sturen uw mandarijnenboom naar u toe. In het laatste geval verpakken wij uw mandarijnboom met de meeste zorg zodat hij geen schade oploopt bij het transport. De betaling van uw mandarijn plant gebeurt zoals u dat wenst. U kiest uit verschillende betaalmogelijkheden. Enkele dagen na uw bestelling staat uw mandarijn boom al bij u thuis. En ook na de verkoop van uw mandarijn boom zijn wij er nog altijd om u te helpen. U contacteert ons eenvoudig per chat of via telefoon. Wij beantwoorden graag uw vragen!