• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home palm kamerplant
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

palm kamerplantBezig met laden...
32 Producten
Chamaerops Humilis - ca. 100 cm
Chamaerops Humilis ca. 100 cm
Winterhard
100-150 cm
Cordyline Australis - Red Star
Cordyline Australis Red Star
Winterhard
50-100 cm
Palmboom - Chamaerops Humilis
Palmboom Chamaerops Humilis
Winterhard
100-150 cm
-30%
Palmboom - Phoenix Canariensis
Palmboom Phoenix Canariensis
Winterhard
150-200 cm

99,95

69,95

Bekijk product
-20%
Palmboom - Washingtonia Robusta Multistam
Palmboom Washingtonia Robusta Multistam
Winterhard
100-150 cm

49,95

39,95

Bekijk product
Trachycarpus Fortunei - ca. 130 cm
Trachycarpus Fortunei ca. 130 cm
6 - 8 cm
100-150 cm
Winterhard
Meest verkocht Trachycarpus Fortunei - ca. 160 cm
Trachycarpus Fortunei ca. 160 cm
Winterhard
150-200 cm
Yucca Rostrata - ca. 210 cm
Yucca Rostrata ca. 210 cm
70-80 cm
Winterhard
200-250 cm

Tropic Trees

Richt uw woning trendy in met kamerplant palmen

De laatste jaren zien we dat natuur in huis zeer belangrijk is. Hierbij horen kamerplanten en soorten palmen. Een palm plant binnen in huis brengt enorm veel groen. Elke kamer palm heeft een eigen groeivorm. Maar één ding is zeker: met palmen in de huiskamer of bijvoorbeeld een reeks palm kamerplanten in uw werkkamer creëert u een tropische en gezellige sfeer. In het aanbod van kamerplant palmen bij Tropic Trees vindt u diverse soorten kamerplanten en soorten palmen. U kiest misschien eerst een palm voor de huiskamer, maar krijgt plots zin om ook elders in huis palmplanten te plaaten? Dit kan! Het is perfect mogelijk om in verschillende kamers palmen te plaatsen. Als u voldoende ruimte heeft, zijn palmen in de huiskamer ideaal om een groene oase te creëren. Combineer uw kamer palm met bijvoorbeeld een sinaasappelboom voor binnen, een olijfboompje dat het binnen ook zeer goed doet of een paradijsvogelbloem. Dit zijn allemaal planten die uw kamerplant palm nog meer tot zijn recht laat komen.

Ga voor kwaliteit voor uw palm kamerplant

Omdat wij bij Tropic Trees voor kwaliteit kiezen, zijn al onze palm planten voor binnen in topconditie. Welke kamerplant palm u ook uitkiest, wij garanderen u topkwaliteit! Wilt u meer weten over kleine palmen voor binnen? Contacteer ons gewoon. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook inlichten over uw buitenplanten wanneer u ze in de winter wilt binnen plaatsen. Misschien heeft u een aantal kleine palmen voor binnen maar ook een reeks winterharde palmen. Plaats dan uw buitenpalmen gewoon bij uw kamerplant palm. Dit verhoogt de uw keuze aan kamerplanten en soorten palmen die u kunt kiezen. Iedere kamerpalm is door ons met de meeste zorg uitgekozen bij gerenommeerde kwekers van kleine palmen voor binnen. Daardoor garanderen wij voor elke kleine palm voor binnen dat u de hoogste kwaliteit krijgt. Bij het vervoer zorgen wij er ook voor dat uw kamer palm verpakt wordt volgens de regels van de kunst. Zo komen uw kamerpalmen ongeschonden bij u thuis. Een goede start voor uw palm kamerplant is immers cruciaal voor zijn verdere levensloop.

Tropic Trees

Kies kamerpalmen die bij uw interieur passen

Net zoals bij palmbomen voor buiten kies u uw kamer palm in functie van uw interieur en uw levensstijl. Een kleine palm voor binnen is makkelijk in onderhoud. Kijk goed naar de beschrijving bij elke palm kamerplant. Zo weet u precies of u uw palm plant voor binnen de juiste hoeveelheid water en mest geeft. Voor een goede groei van uw kamerplant palm is dit zeer belangrijk. En ook de standplaats van uw kleine palm voor binnen is cruciaal. Uw kleine palm voor binnen doet het uitstekend bij andere kleine palmbomen. Maar bekijk ook ons assortiment goedkope kamerplanten. Het is heel trendy om een reeks palm planten te laten aansluiten bij kamerplanten met bloemen, met grote bladeren of bijvoorbeeld bij hangplanten. De woontrends gaan meer en meer richting allerlei kamerplanten en soorten palm door elkaar en vaak ook zo veel mogelijk palm planten. U hoeft niet echt een zomertuin te hebben om palm planten binnen te planten. Plaats palmen in de huiskamer of slaapkamer. Kies een mooie kamerpalm voor uw badkamer of voor in de hal. Palmen in de huiskamer of in andere kamers brengen rust. Binnenplanten bestaan er in talloze kleuren en vormen. Kies bij uw kamerpalm een mooie sierpot of bak zodat uw kleine palm voor binnen nog meer allure krijgt.

Uw palm kamerplant kiezen? Doe het via onze website

U kiest een mooie palm plant voor binnen, eventueel meerdere kamerpalmen en stuurt uw bestelling online door. Bij elke kleine palmboom staat de levertijd vermeld. Uw palm kamerplant komt vrij snel naar u toe. U betaalt uw palm planten via de betaalwijze die u wenst. Nog een paar dagen wachten en u kunt uw kamer palmen bij u thuis verwachten! Heeft u nog vragen over kamerplanten en soorten palmen, een specifieke palm die uw huiskamer zal verfraaien of wilt u informatie over hoe palm planten te combineren? Of wilt u weten hoe u uw kamerplanten en soorten palm moet verzorgen? Bij Tropic Trees hebben wij een aantal experten in kamer palmen die klaar staan voor u!