• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home winterharde palm
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

winterharde palmBezig met laden...
47 Producten
-14%
Palmboom - Cordyline Pink Passion
Palmboom Cordyline Pink Passion
Winterhard
0-50 cm

34,95

29,95

Bekijk product
Palmboom - Phoenix Canariensis
Palmboom Phoenix Canariensis
Winterhard
100-150 cm
Palmboom - Trachycarpus Fortunei
Palmboom Trachycarpus Fortunei
Winterhard
200-250 cm
Meest verkocht Palmboom - Trachycarpus Fortunei
Palmboom Trachycarpus Fortunei
Winterhard
150-200 cm
Palmboom - Trachycarpus Fortunei
Palmboom Trachycarpus Fortunei
Winterhard
100-150 cm
-43%
Palmboom - Trachycarpus Fortunei
Palmboom Trachycarpus Fortunei
Winterhard
0-50 cm

34,95

19,95

Bekijk product
Palmboom - Trachycarpus Fortunei
Palmboom Trachycarpus Fortunei
Winterhard
400-500 cm

1.199,-

Bekijk product
Palmboom - Trachycarpus Wagnerianus
Palmboom Trachycarpus Wagnerianus
50-100 cm
Winterhard
50-100 cm
-20%
Palmboom - Washingtonia Robusta
Palmboom Washingtonia Robusta
Winterhard
150-200 cm

49,95

39,95

Bekijk product
Beste keuze Palmboom - Yucca Rostrata
Palmboom - Yucca Rostrata
Palmboom Yucca Rostrata
Winterhard
50-100 cm
Palmboom - Yucca Rostrata
Palmboom Yucca Rostrata
Winterhard
200-250 cm
Palmboom - Yucca Rostrata
Palmboom Yucca Rostrata
90cm
250-300 cm

2.500,-

Bekijk product
Palmboom - Yucca Rostrata
Palmboom Yucca Rostrata
Winterhard
200-250 cm

1.950,-

Bekijk product
Palmboom - Yucca Rostrata
Palmboom Yucca Rostrata
Winterhard
100-150 cm

Winterharde palmen

Wist u dat er veel winterharde palmen zijn die u in uw tuin kunt planten of in een mooie pot kunt doen? De bekendste winterharde palmen zijn de Trachycarpus Fortunei en de Wagnerpalm. Deze palmen kunt u bij Tropic Trees kopen waar u verzekerd bent van een gezonde palm van kwaliteit.

Winterharde palmen in de buitenlucht

Winterharde palmen kunnen doorgaans tot -18 graden in de buitenlucht staan.  De Trachycarpus Fortunei kunt u daarom in de winter gerust buiten laten staan. De bladeren zijn groot en waaiervormig. Daarom is een andere benaming van deze palm ook wel Chinese waaierpalm. De Trachycarpus fortunei groeit gemiddeld 8-10 cm per jaar. Een volwassen Trachycarpus fortunei palm heeft een kroondiameter van 1-1,5 meter. In onze Hollandse tuin groeien steeds meer winterharde palmsoorten naarmate de winters milder zijn geworden.

Onderste bladeren verwijderen

Na de winter vervormen de onderste bladeren vaak. U kunt deze onderste bladeren verwijderen. Nieuwe bladeren komen namelijk uit het hart van de palm. Als je een winterharde palm in een pot houdt, is het belangrijk om deze af en toe te voeden, bijvoorbeeld met kunststof of vloeibare mest. Winterharde palmen worden steeds populairder. Bij sneeuwval kun je de bladeren het beste aan elkaar binden. Dit voorkomt dat de bladeren vallen door het gewicht van de sneeuw. Voor een goede groei en een mooie groene bladkleur kunnen palmbomen elk jaar in het voorjaar worden gevoerd.

Winterharde palm in plantenbak of volle grond

De winterharde palm kan zowel in de volle grond als in een plantenbak geplaatst worden. Met onze prachtige winterharde palmen creëer je een unieke vakantiesfeer in je tuin, alsof je in Spanje, Frankrijk of Griekenland bent. Het kopen van een palmboom is een serieuze zaak die je moet onderzoeken, zodat je de juiste keuze kunt maken. Een winterharde palm zoals de Trachycarpus verandert elke plek waar hij wordt geplaatst in een vakantieplek. Dankzij de prachtige winterharde palmbomen kom je helemaal tot rust in je tuin. 
 


Tropic Trees

Een winterharde palm nodig? U vindt hem bij ons!

U wilt graag een palmboom kopen voor buiten die winterhard is? Wij zijn uw specialist! Bij Tropic Trees hebben wij palmen die winterhard zijn. Kijk echter goed bij de beschrijving van elke winterharde palmboom tot welke temperatuur dit effectief ook zo is. U vindt in dezelfde beschrijving hoe u hem moet verzorgen en of u hem eventueel moet afdekken tijdens de winter. Hiervoor hebben wij speciaal daartoe ontworpen winterhoezen. Tropic Trees zoekt zorgvuldig winterharde palmen uit. Wij kunnen daarvoor beroep doen op onze erkende kwekers. Zij weten alles over winterharde palmbomen. U kunt gegarandeerd bij ons palmbomen kopen voor buiten die winterhard zijn. Onze verkopers hebben kennis van zaken en zullen graag al uw vragen rond winterharde palmen beantwoorden.

Met winterharde palmbomen creëert u een unieke tuin

Een palmboom kopen voor buiten die winterhard is, is een mooie investering. Vaste palmen die winterhard zijn, in combinatie met bijvoorbeeld citrusbomen zoals de mandarijnenboom of de sinaasappelboom maken van uw woning en uw tuin een permanente exotische plek. Wat is er heerlijker dan in de zomer te genieten van een reeks wiegende palmbomen en daarbij genieten van de aromas van fruitbloesems of het heerlijke fruit dat u zelf kweekt. In dit kader zijn ook druiven op stam of een vijgenboom op stam zeker het overwegen waard.

Het grote voordeel van palmbomen die winterhard zijn, is dat u ze nooit meer hoeft te verplanten of naar binnen te zeulen. Eens uw winterharde palmboom buiten in uw tuin staat, staat hij er voor tientallen jaren. Een palmboom kopen voor buiten die winterhard is, kan kaderen in uw bijzondere tuinplan. Winterharde palmbomen zijn namelijk ideaal om te verlichten. Met een spot op uw palm die winterhard is creëert u ook in de winter een eyecatcher. Zo kunt u ook van binnen in uw woonkamer genieten van het uitzicht op uw palmen die winterhard zijn. U kunt ze met andere woorden als echte kunstwerken inzetten.

Tropic Trees

Diverse soorten palmbomen die winterhard zijn

Zoekt u een palmboom te kopen voor buiten die winterhard is? Duik gerust in onze palmboom aanbiedingen. U vindt bij ons grote en kleine winterharde palmbomen. Zoekt u palmbomen die winterhard zijn met brede bladeren, smalle bladeren, bladeren die dicht op elkaar staan of eerder open waaien? U vindt ze bij ons! In ons assortiment palmbomen die winterhard zijn zitten ook yuccas. In tegenstelling tot wat u misschien verwacht, zijn ook deze planten net als uw palmboom winterhard. Kies ook nog een aantal andere planten uit aan voordelige prijzen en uw palmboom komt volledig tot zijn recht.

Maar uiteraard kunt u ook uw palmboom die winterhard is gewoon in zijn pot of bak laten staan en hem af en toe ook binnen plaatsen. Uw palmboom met winterhard karakter functioneert dan gewoon als kamerplant. Met een winterharde palm hoeft u zich nooit af te vragen of hij op een bepaalde plek wel zal groeien. Een palm die winterhard is, is zowel geschikt voor binnen als voor buiten, in uw serre of wintertuin.

U kunt gerust zijn in uw bestelling winterharde palmen

Bent u toch nog niet zeker of uw favoriete palmboom winterhard is? Vraag het aan onze chatmedewerker of contacteer ons per telefoon. Wij vertellen u tot welke temperatuur uw palm winterhard is. Uw palmboom kopen voor buiten die winterhard is doet u eenvoudig via het winkelmandje. Meer hoeft u niet te doen om mooie winterharde palmen bij u thuis geleverd te krijgen. Wij krijgen van onze leveranciers garanties, en deze garanties passen wij ook toe op uw bestelling. Uw betaling doet u met de betaalwijze naar keuze. Kijkt u al uit naar de levering van uw winterharde palmen? Binnenkort staan ze bij u thuis!