• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Yucca Rostrata - ca. 210 cm
Yucca Rostrata ca. 210 cm

Yucca Rostrata ca. 210 cm

Deze Palmboom, ook wel bekend als de Yucca Rostrata heeft een stamhoogte van 100-110cm en een totale hoogte van ca. 210 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
999,-
Vaste lage prijs
Of 333,00 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Verzendkosten Gratis verzending
Levertijd 1-3 werkdagen
Trusted Shops

Wil je de boom zelf uitkiezen? Whatsapp ons en wij zullen een aantal foto’s van verschillende bomen sturen. 0616158810

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een bijzondere palm? De Yucca Rostrata staat ook wel bekend als de Blauwe Yucca. Deze palmboom is oorspronkelijk afkomstig uit het Noorden van Mexico. Het is een langzaam groeiende palm met lange smalle bladeren. In de zomermaanden komt er uit de Yucca Rostrata een grote witte bloem die erg imposant is.

Winterhard
De Yucca Rostrata is een winterharde Palm die temperaturen kan verdragen tot -16. Deze palmboom moet bij strenge vorst tijdig afgedekt worden met een winterhoes.

Standplaats Yucca Rostrata
De Yucca Rostrata is een plant die van warmte houdt. Deze palmboom kan het beste in de volle zon gezet worden en houdt van een beschutte plek met goede doorlaatbare grond.

Onderhoud Yucca Rostrata
De Yucca Rostrata is een onderhoudsvriendelijke palmboom die weinig onderhoud nodig heeft. Bij deze palmboom groeien de nieuwe bladeren uit de kruin en de stam groeit langzaam. De onderste bladeren kunnen weggeknipt worden als ze niet meer mooi zijn.

Waterbehoefte
De Yucca Rostrata heeft niet heel veel water nodig. De waterbehoefte is natuurlijk wel afhankelijk de grote van de boom en het weer. In de zomer moet deze Yucca welk regelmatig water hebben, maar niet teveel. In de wintermaanden moet je wachten tot de grond droog aanvoelt, dan kun je de yucca weer wat water geven. Door je vinger in de aarde te steken krijg je een goed beeld of de Yucca water nodig heeft.

Snoeien
Bij de Yucca Rostrata hoeven alleen de onderste bladeren weggeknipt te worden die bruin of niet meer mooi zijn. Deze bladeren kun je het beste wegknippen in het voorjaar of in de zomer.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de palmboom en zorgt voor mooie groene bladeren. De palmboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Waterbehoefte
Weinig
Voeding
Ja
Vruchten
Nee
Hoogte
200-250 cm
Geschikt voor binnen
Nee
Snoeien
Gehele jaar
Bloeiperiode
Voorjaar
Winterhard
Ja
Potmaat
55 cm
Onderhoud
Weinig
Bloemen
Ja
Winterhard tot °C
tot °C-16
Stamhoogte
100-110 cm
Giftig
Nee
Standplaats
Volle zon
Stamomvang
70-80 cm
Groenblijvend
Ja
Gewicht
150 kg
Yucca Rostrata - ca. 210 cm
999,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen