• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Citrusboom Citroenboom
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

Citroenboom

Citrus Limonia

Citrusbomen Limoenbomen Sinaasappelbomen 

Bezig met laden...

Tropic Trees

Een citroenboom kopen is de zon in huis halen

Een citroenboom kopen is goed voor de gezondheid; citroenen zijn namelijk een bron van vitamines. Met citrusvruchten haalt u het Zuiden in huis. Al onze citrusbomen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn zorgvuldig op hun soort geselecteerd. Ze groeien goed in onze streken. Loop rustig ook eens door onze citrusbomen aanbiedingen.

Naast citroenbomen vindt u bij ons nog heel wat andere soorten citrusvruchten. Een citrusboom kopen is vooral kiezen welke boom het beste bij u past. Zoekt u een citroenboom die geschikt is voor binnen? Ook die hebben wij in onze webshop! Of zoekt u een citroenplant om bijvoorbeeld te laten aansluiten bij een druif op stam, een mandarijnenboom of een limoenboom? Met al deze vruchten creëert u een weelderige bron van lekkere fruitsoorten.
 

Ontdek onze unieke tropische vruchten

Een citroenboom kopen is zeker een gelegenheid om ook onze andere bijzondere tropische vruchtensoorten te leren kennen. Kende u al de citroenkaviaar, de hand of Buddha, de kumquat en limequat? Of houdt u zo van granaatappels? Dan kunnen wij u bevestigen dat wij deze ook in ons gamma hebben. U eet het fruit gewoon zo of u maakt er heerlijk fruitsap van. Bakt u graag fruittaart of bent u een chef in heerlijke fruitsalades? Bij heel wat van deze recepten is een sprankeltje citroensap nooit ver weg. Dankzij uw citroenboom heeft u dit altijd bij de hand. Gebruik uw fruit in een kaasschotel, maak er jam van of presenteer het in fruitspiesen. Of houdt u zo van citroentaart en citroencake? Perfect! De mogelijkheden van exotisch fruit zijn talloos. Tropic Trees is altijd op zoek naar nieuwe soorten exotisch fruit. Ons gamma wijzigt dan ook voortdurend. Blijf op de hoogte en bezoek onze website op regelmatige basis en vindt uw perfecte citroenboom. 
 

Tropic Trees

Een citroenboom kopen is genieten op allerlei vlakken

Een citroenboom draagt makkelijk vruchten. Maar een citroenboom kopen doet u uiteraard niet alleen voor de opbrengst. Hij oogt ook nog mooi. U kunt bijvoorbeeld een perkje aanleggen met enkele citroenbomen. Of u zoekt verschillende planten en bomen uit die bij uw citroenboom passen. Denk bijvoorbeeld aan agave-planten en diverse palmbomen. Oleanders op stam en paradijsvogelbloemen brengen extra kleur tussen uw citroenbomen. Er zijn trouwens ontelbare zuiderse goedkope bomen en planten waarbij uw citroen zich goed voelt. Maak er een mooi en exotisch geheel van. Wanneer u een citroenboom gaat kopen, heeft u de keuze tussen verschillende formaten. U kiest voor small, medium of large. Ons uiteenlopend aanbod laat u toe om creatief te zijn en te spelen met vormen en hoogtes. U creëert tussen de bomen een mooi bloemenperk. Of u houdt van strak en brengt gewoon wat bodembedekker aan.

Eenmaal uw tuin is aangelegd met citroen- en andere citrusvruchten, zult u heerlijk kunnen genieten van de zoete geur van de bloesems. Deze aromas zijn een echt genot. Een citroenboom kopen is niet alleen genieten van zijn look. Als hij groot is, kunt in in zijn schaduw zitten luieren, een boek lezen of spelen met de kinderen. Neem daarbij een zelfgemaakte cocktail met fruit of een verfrissend vruchtensap van eigen bodem en u heeft vakantie in eigen tuin!
 

Vraag ons raad en kies de juiste citroenboom

Wij van Tropic Trees begrijpen dat de keuze niet altijd gemakkelijk is. Het aanbod voor een citroenboom is groot en misschien heeft u slechts een beperkte ruimte ter beschikking. Of u nu één klein boompje of meerdere grote bomen bij ons koopt, wij geven u vakkundig advies. U kunt alvast kijken bij elke boom of plant hoe het zit met de standplaats, de verzorging en dergelijke meer. Als u niet goed weet welke bomen of planten bij uw citroenboom passen, laat het ons weten via telefoon of chat. Onze medewerkers geven u graag een uitgebreide uitleg om uw perfecte citroenboom te vinden!