• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Druivenboom
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

Druivenboom

Vitis vinifera

Bezig met laden...
7 Producten
Druivenboom - Op oude stam ca. 120 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 120 cm
50-100 cm
Winterhard
25 - 35 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 110 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 110 cm
Winterhard
18 - 22 cm
100-150 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 220 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 220 cm
Winterhard
20-30 cm
200-250 cm
Druivenboom - Op oude stam - in halve wijnvat
Druivenboom Op oude stam
Winterhard
18 - 22 cm
150-200 cm
Druivenboom - op oude stam - In half wijnvat
Druivenboom op oude stam
Winterhard
20 - 30 cm
200-250 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 240 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 240 cm
Winterhard
35 - 50 cm
200-250 cm
Tijdelijk niet op voorraad
Druivenboom - Op oude stam
Druivenboom Op oude stam
50-100 cm
Winterhard
15 - 25 cm

Tropic Trees

Een echte druivenboom kopen, waarom zou u aarzelen?

Druiven zijn vruchten die wij al jaren lang kennen. Echter een oude druivenboom kopen om zelf druiventrossen te kweken is een ander verhaal. Toch kan dit perfect. Wij hebben diverse soorten druivenbomen te koop die niet alleen decoratief zijn, maar ook lekkere druiven voortbrengen. Wenst u een druivenboom te kopen? Onze medewerkers geven u graag uitleg over de verschillende soorten, hoe u ze moet verzorgen en wat de beste standplaats is. Op onze website vindt u heel wat soorten en types druivenbomen te koop. Wilt u graag een druivenrank die heerlijk losjes uitgroeit of een druif op stam die een strakkere look heeft? Door een druivelaar op uw pergola te laten klimmen creëert u een heerlijk schadumplekje. Wij hebben al deze groeivormen voor u in voorraad! U kiest vanzelfsprekend ook voor het soort druif. Kies voor rood of wit. En wij hebben ook druivenbomen die pitloze druiven produceren.

Waarom een oude druivenboom?

De reden om een druivenboom te kopen kan variëren. U wilt misschien uw tuin mooi aankleden. In de herfst zorgen druivenbomen voor prachtige herfstkleuren. Druivenbomen zijn ook ideaal om een niet zo fraaie muur mee te bekleden. Een oude druivenboom biedt nog extra voordelen. Druivenbomen met een oude stam zijn vele jaren oud en zijn daardoor zeer sterk. Een oude druivenboom kopen doet u best wanneer u nog weinig of geen ervaring heeft met druivenbomen. Een oude druivenboom kopen biedt meer garanties. Bij elke druivenboom die wij te koop aanbieden vindt u hoe u ze dient te verzorgen. Moeilijk is het niet. U bemest en geeft water en meer hoeft u eigenlijk niet te doen. Als wij een druivenboom te koop aanbieden, plaatsen wij er telkens de beschrijving bij, de standplaats, de verzorging en zo meer. U bent niet alleen als u een druivenboom gaat kopen. Ook na de verkoop kunt u met uw vragen bij ons terecht. Onze medewerkers zitten klaar aan de telefoon of aan de chat om u meer inlichtingen te geven.

Tropic Trees

Uw tropische tuin buiten

Bij tropische tuinen denkt u aan serres en binnentuinen? Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Bij Tropic Trees hebben wij talloze soorten exotische bloemen, fruitbomen en andere planten die winterhard zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze olijfbomen voor buiten en onze palm trees voor buiten. Ook tussen onze typische citrusbomen vindt u winterharde soorten zoals citroenbomen en sinaasappelbomen. Voeg daarbij nog een vijgenboom en uw exotische fruitsalade is helemaal compleet. Want inderdaad, met een oude druivenboom haalt u voedzaam fruit op uw tafel. Druiven zitten vol vezels en kalium. Druiven helpen om de lichaamscellen in optimale conditie te houden en werken schadelijke effecten van uv-straling tegen. U merkt het, elke druivenboom te koop is een huis- en tuinapotheek op zich.

Een jonge of oude druivenboom kopen doet u bij Tropic Trees

Voor elke druivenboom u ook kiest, zijn wij uw specialist ter zake. Onze druivenbomen zijn te koop aan democratische prijzen. Elke druivenboom wordt door ons geselecteerd op kwaliteit, decoratieve eigenschappen en type van druif. Wij werken enkel met expert-kwekers samen. Zo zijn wij altijd zeker dat wij druivenbomen van topniveau in ons assortiment hebben. En wij delen dit graag met u. Vraag ons gerust wat u wilt weten over druivenbomen of andere soorten planten. Eens u uw bestelling heeft geplaatst, zorgen wij dat uw planten vlekkeloos bij u geleverd worden. Grote planten komen op een pallet bij u, kleine planten in een speciaal daarvoor ontworpen koker. Zo krijgen ze geen schade onderweg. Als u voor Tropic Trees kiest, kiest u voor kwaliteit. Wij creëren samen met u uw tropische plek bij u thuis.

Meest gestelde vragen

Wanneer druivenboom snoeien?

Een druif kan het beste twee keer per jaar worden gesnoeid. In de zomer en in de winter kan de druivenstruik worden gesnoeid. Het snoeien in de winter wordt vaak gedaan in december. Let er wel op dat al het blad van de druif is gevallen voor u begint met snoeien in de winter. Als het blad is gevallen van de druivenstruik kunt u de vorm goed zien van de druivenstruik.

Wanneer bloeit een druivenboom?

In juni begint de druif te bloeien, de druivenstruik krijgt dan kleine bloeiknoppen die iets weg hebben van kleine druiventrossen. De druiventrossen ontwikkelen zich verder in juli. In juli worden de gele bloemen die bloeien aan de druivenstruik rijkelijk door bijen bezocht.

Hoe moet je een druivenboom snoeien?

Een druif kan het beste twee keer per jaar worden gesnoeid. In de zomer kunt u kunnen de lange scheuten van de druivenstruik worden ingekort. In de winter kunt u, als het blad is gevallen, de druivenstruik snoeien. U kunt dan goed de structuur van de druivenstruik zien. Alle zijtakken die voortkomen uit de hoofdtakken dienen dan teruggesnoeid te worden tot twee ogen (verdikkingen van de druivenstruik).