• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Druivenplanten Druivenboom - Op oude stam ca. 240 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 240 cm

Druivenboom Op oude stam ca. 240 cm

Deze Druivenboom ook wel bekend als de Vitis Vinifera heeft een stamomvang van 30-50 cm en een totale hoogte van ca. 240 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
599,-
Vaste lage prijs
Of 199,67 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Toeslag 39,95
Levertijd 1 - 3 werkdagen
Trusted Shops
Productomschrijving

Altijd al een druivenboom in je tuin willen hebben? Deze druivenboom geeft de Moscatel druif, dit is een groene druif met een heerlijke frisse en zoete smaak. De Moscatel staat bekend om zijn hoge suikergehalte en wordt vaak gebruikt voor het maken van zoete wijnen.  

Winterhard
De druivenboom is zeer winterhard en kan in de volle grond temperaturen van -16 verdragen. In de pot kan het tot een temperatuur van -10. Dek bij strenge vorst de druivenboom tijdig af met een winterhoes. 

Standplaats Druivenboom
Een druivenboom houdt van een zonnige plek in de tuin. Het is ook mogelijk om de druif ergens langs heen te leiden. Ze hebben ook een voorkeur voor een goed gedraineerde, voedselrijke grond en vereisen voldoende water.

Onderhoud Druivenboom
De druif op oude stam heeft wel wat onderhoud en aandacht nodig, maar het is niet heel ingewikkeld. Het is namelijk erg leuk om een druivenboom te hebben!

Waterbehoefte
De druivenboom heeft niet heel veel water nodig. Geef de druivenboom 1x per week water en in de warme weken 2x per week. Het is belangrijk dat de grond van de druif licht vochtig blijft. Door regelmatig je vinger goed in de aarde te steken kun je goed bepalen of het nog vochtig genoeg is.

Snoeien
De druivenboom kan 2x per jaar gesnoeid worden. De uitlopers kunnen in de zomer teruggesnoeid worden, maar dit hoeft niet. In de winter kunnen de takken helemaal terug gesnoeid worden. Doe dit pas als er geen blad meer aan de druif zit. Het is ook belangrijk dat de temperatuur boven de 0 graden is.

Voeding
Extra druivenvoeding bevordert de groei van de boom en vruchten. De druivenboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Eetbaar
Ja
Hoogte
200-250 cm
Waterbehoefte
Gemiddeld
Snoeien
Winter
Vruchten
Ja
Winterhard
Ja
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Gemiddeld
Bloeiperiode
Zomer
Winterhard tot °C
tot °C-16
Potmaat
60 cm
Giftig
Nee
Standplaats
Volle zon
Bloemen
Nee
Voeding
Ja
Stamhoogte
150 cm
Stamomvang
35 - 50 cm
Groenblijvend
Nee
Gewicht
200 kg
Druivenboom - Op oude stam ca. 240 cm
599,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen