• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
Home sinaasappelboompje buiten
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

sinaasappelboompje buiten

 


Bezig met laden...
2 Producten
Op aanvraag
Citrusboom - Sinaasappelboom
Citrusboom Sinaasappelboom
8 - 10 cm
Winterhard
150-200 cm
-14%
Op aanvraag
Citrusboom - Sinaasappelboom
Citrusboom Sinaasappelboom
30 - 40 cm
Winterhard
150-200 cm

349,-

299,-

Bekijk product

Uitpakken met een sinaasappelboompje buiten

Een sinaasappelboom voor buiten kiezen hoeft geen enkel probleem te zijn, zelfs niet in onze regio. Net zoals u een palm voor buiten zou kiezen, of een olijfboom buiten plaatst, zijn er diverse citrusplanten die buiten mogen staan. Zo kunt u bij uw sinaasappelboompje voor buiten bijvoorbeeld een citroenboom combineren. Of u kiest nog een andere fruitsoort zoals vijgen, of een druivenstruik. Ga zeker eens kijken naar onze heerlijke maar toch wel eigenaardige vruchten zoals kumquat, limequat, Buddha-hand en citroenkaviaar. Zij zijn een bijzondere aanvulling voor uw fruitassortiment.
 

Uw sinaasappelboompje voor buiten winterhard?

Naast al deze heerlijke fruitsoorten had u misschien ook aan mandarijnen of limoenen gedacht? Deze zijn echter wat gevoeliger voor vorst. Ga daarom goed kijken bij de beschrijving van de bomen of ze wel degelijk winterhard zijn. Dit geldt trouwens voor al onze tropische bomen. Als u gaat kijken bij onze citrusboom-aanbiedingen, dan vindt u heel wat goedkope fruitbomen. Daar vindt u zowel winterharde als niet-winterharde bomen. Uw sinaasappelboom voor buiten doet het uitstekend als u hem tijdens de winter goed beschermt. Als u niet zeker bent of uw sinaasappelboompje voor buiten geschikt is voor uw tuin, dan geven wij u bij Tropic Trees hierover graag advies. Wij kiezen onze sinaasappelbomen voor buiten met veel zorg uit bij onze kwekers. Elk sinaasappelboompje voor buiten is dan ook gegarandeerd winterhard tot de graden die u in de beschrijving vindt.
Uiteraard kunt u winterharde en niet-winterharde boompjes door elkaar in potten zetten en ze gewoon allemaal binnen plaatsen in de winter. Zo creëert u ook in uw wintertuin of veranda een aangenaam exotisch tuintje.

 

Kweek uw eigen vruchten op uw sinaasappelboompje buiten

Veel zon, snoeien, de nodige meststoffen en voldoende water zijn cruciaal voor uw sinaasappelboompje buiten. Misschien staan er wel al vruchten op uw sinaasappelboom voor buiten als u hem aankoopt. Als dit niet het geval is, dan mag u binnenkort wel vruchten verwachten als u uw boompje goed verzorgt. Wat is er heerlijker dan uw eigen tropisch fruit op tafel te kunnen zetten, in gerechten te verwerken of om heerlijk vruchtensap zelf te maken? Het lukt met een sinaasappelboom voor buiten!
 

Stel uw exotische tuin samen

Een sinaasappelboom voor buiten is een mooie keuze. Het kan ook het begin zijn van een kleine of grote exotische tuin. Naast fruitbomen hebben wij in ons gamma heel wat mooie exotische bomen, bloemen en planten. Denk hierbij aan paradijsvogelbloemen, yuccas, oleanders, magnolia’s, bougainvillea en allerlei tropische grassoorten en agave-planten. Tropische planten zijn zowel geschikt voor een moderne strakke tuin als voor een stoere tuin of een romantische tuin vol bloemen. Uw sinaasappelboompje voor buiten past er perfect in. En wist u dat de bloesems van uw sinaasappelboompje een heerlijke en exotische zoete geur afgeven? Combineer tropische planten naar eigen inzicht. Hoe meer u experimenteert met diverse planten, fruitbomen en bloemen, hoe exotischer uw eigen paradijsje wordt.
Van zodra u uw keuze heeft kunnen maken uit ons uitgebreid gamma, dan stuurt u eenvoudig uw bestelling door via onze webshop. Wij leveren grote planten en bomen op een pallet. Kleinere planten worden in een koker vervoerd. Wij garanderen dat uw planten niet onder het vervoer lijden. Enkele dagen na uw bestelling krijgt u uw planten en bloemen al bij u thuis. Zo kunt u onmiddellijk aan de slag gaan om uw sinaasappelboompje buiten te planten of uw tuin aan te leggen.


Als u nog vragen heeft, stel ze gerust. Wij zijn zowel via telefoon als via chat te bereiken. Onze medewerkers zijn specialisten in citrusbomen en weten perfect wat u moet doen om optimaal van uw sinaasappelboompje buiten te genieten.


Meest gestelde vragen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies