Bezig met laden...
visibility

Citroenboom maat L 160 cm

Citrus Limon, stamomvang 8-10 cm.

79,95

Uitverkocht
visibility

Citroenboom maat XL 200/250 cm

Citroenboom stamomvang 18-20 cm, 200/250 cm hoog inclusief pot.

299,00

visibility

Citroenkaviaar maat M 120 cm

Citrus Australasica, stamomvang 8-10 cm.

79,95

visibility

Hand of Buddha MAAT L 170 cm

Hand of Buddha - stamomvang 8 - 10 cm.

79,95

Uitverkocht
visibility

Kumquat maat L 140 cm

Kumquat - Citrus Fortunella Margarita, stamomvang 8 - 10 cm, 140 cm hoog inclusief pot.

79,95

visibility

Limequat maat L 150 cm

Limequat - Citrus Fortunella Margarita, stamomvang 8 - 10c m, 150 cm hoog inclusief pot. Kruising tussen een citroen en een kumquat.

79,95

visibility

Limoenboom maat L 150 cm

Groene Limoenboom, stamomvang 10-12 cm.

79,95

visibility

Mandarijnboom maat L 150 cm

Citrus Reticulata, stamomvang 8-10 cm.

79,95

visibility

Sinaasappelboom maat L 170 cm

Citrus Sinensis, stamomvang 8-10 cm

79,95

Onze citrusboom aanbieding brengt u naar tropische oorden

Wat is er heerlijker dan in uw tuin of zelfs binnen in uw woning een eigen tropische sfeer te creëren? Met onze citrusboom aanbieding is dit mogelijk! Ons gamma citrusbomen is zeer ruim. U vindt er soorten die u waarschijnlijk nog niet kent: de kumquat, limequat, citroenkaviaar en handje van Buddha bijvoorbeeld. Uiteraard hebben wij ook meer bekende soorten zoals de granaatappel. U mag gerust zijn, kennismaken met onze citrusvruchten is een echte ontdekkingstocht. Wij hebben zeer regelmatig citroenbomen in aanbieding en ook sinaasappelbomen in aanbieding. Als u al deze vruchten ook nog gaat combineren met bijvoorbeeld onze druiven en olijven in aanbieding, dan krijgt u een prachtige set van tropische vruchten. Ook mandarijnenbomen en limoenbomen zijn bij ons te koop. Of wat denkt u van onze vijgenbomen? Zij vullen uw tropische tuin aan tot een exotisch geheel. U krijgt nu de mogelijkheid om uw eigen exotische fruit te kweken en te gaan verwerken in gerechten, vruchtensappen en desserts. Laat u zich verleiden door deze tropische sferen? Tropic Trees helpt u graag!
 

Hoe zet u uw citrusboom in de kijker?

Als u kiest voor een citrusboom in aanbieding en u kiest daaruit een citroenboom in aanbieding of een sinaasappelboom in aanbieding, dan wilt u ook dat deze perfect tot hun recht komen in de tuin. U creëert een exotische sfeer door bijvoorbeeld nog enkele palmbomen in aanbieding of andere goedkope planten met uw citrusbomen te combineren. En wist u dat wij ook kleine citrusboompjes en citrusplanten voor binnen hebben? Welke citrusboom in aanbieding u ook kiest, of het nu een citroenboom aanbieding of een sinaasappelboom aanbieding of nog een andere promotie betreft, u maakt van uw tuin, terras of wintertuin een exotisch geheel!
 

Onze citrusboom aanbieding, u doet meer met uw budget!

Onze aanbiedingen zijn duidelijk vermeld op onze website. U ziet de oorspronkelijke prijs en daarnaast onmiddellijk de korting. Als u een aantal citroenbomen in aanbieding combineert met meerdere sinaasappelbomen in aanbieding, dan komt u al gauw op een aanzienlijke korting. Het is ook onze bedoeling om met elke citrusboom aanbieding u te laten mee genieten van deze bijzondere bomen en planten. Misschien had u niet onmiddellijk plannen om citroenen, sinaasappelen, vijgen of druiven te planten. Maar als u dan een sinaasappelboom in aanbieding ziet of u merkt dat onze citroenbomen in aanbieding staan, waarom zou u deze vruchten dan niet bij u thuis kweken? Deze bomen zijn makkelijk qua verzorging, op voorwaarde dat u het correct doet. Maar moeilijk is het niet. Bij elke plant vindt u hoe het moet. En als u vragen of twijfels heeft, neem dan contact met ons op. Wij chatten en telefoneren met u en helpen u met uw vragen.
 

Tropic Trees is sterk in citrusboom aanbiedingen

Citrusbomen en –vruchten zijn zeer geliefd bij onze klanten. Wij zetten daarom onder meer onze citroenbomen in aanbieding en geven ook sinaasappelbomen aanbiedingen. De vruchten van onze tropische planten en bomen zijn inmiddels al zeer bekend. Met het geld dat u uitspaart dankzij onze aanbiedingen kunt u zichzelf wellicht nog een plezier doen met één van onze andere bomen en planten. Ook daar geven wij vaak promoties. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen er voor. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij onmiddellijk aan de slag met de verzending. De planten en bomen worden goed verpakt en ondervinden daardoor geen enkele schade bij het vervoer. U betaalt op de manier zoals u het wenst. Binnen enkele dagen staan uw citrusplanten en –bomen, uw andere bloemen en planten of uw andere bomen op het adres dat u ons aangeeft. U wilt een exotische tuin? Wij maken uw droom waar!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.