Bezig met laden...
visibility

Citroenboom maat L 160 cm

Citrus Limon, stamomvang 8-10 cm.

79,95

Uitverkocht
visibility

Citroenboom maat XL 200/250 cm

Citroenboom stamomvang 18-20 cm, 200/250 cm hoog inclusief pot.

299,00

visibility

Citroenkaviaar maat M 120 cm

Citrus Australasica, stamomvang 8-10 cm.

79,95

visibility

Hand of Buddha MAAT L 170 cm

Hand of Buddha - stamomvang 8 - 10 cm.

79,95

Uitverkocht
visibility

Kumquat maat L 140 cm

Kumquat - Citrus Fortunella Margarita, stamomvang 8 - 10 cm, 140 cm hoog inclusief pot.

79,95

visibility

Limequat maat L 150 cm

Limequat - Citrus Fortunella Margarita, stamomvang 8 - 10c m, 150 cm hoog inclusief pot. Kruising tussen een citroen en een kumquat.

79,95

visibility

Limoenboom maat L 150 cm

Groene Limoenboom, stamomvang 10-12 cm.

79,95

visibility

Mandarijnboom maat L 150 cm

Citrus Reticulata, stamomvang 8-10 cm.

79,95

visibility

Sinaasappelboom maat L 170 cm

Citrus Sinensis, stamomvang 8-10 cm

79,95

visibility

Sinaasappelboom maat XL 180 cm

Citrus Sinensis, stamomvang 30-40 cm.

299,00

Een citrusplant binnen is zeer trendy

Waar u vroeger citrusbomen alleen buiten zag staan, brengen wij bij Tropic Trees ook citrusbomen binnen in uw woning. We zien de laatste jaren heel wat groen in de woningrichting opduiken: groene ramen en deuren, groene muren, groene meubelen en ook veel planten met grote opvallende bladeren. Het mag best een exotische sfeer krijgen. Citrusbomen voor binnen zijn hiervoor ideaal. Een citrusplant binnen in huis halen is sfeer creëren. De groene kleur van de bladeren van citrusplanten werkt positief op uw gezondheid en geeft mentale rust. Stel u eens voor dat u in uw keuken of aanbouw een aantal citrusbomen binnen brengt. Sinaasappelboompjes, mandarijnenboompjes, limoenboompjes en citroenboompjes creëren in uw zomertuin een zalige tropische omgeving. Denk u eens in hoe het is wanneer deze citrusbomen binnen allemaal in bloei staan. Ze verspreiden een heerlijk zoet aroma! Een citroenplant kan bijvoorbeeld tegelijkertijd vruchten en bloesems dragen, wat op zich een uniek fenomeen is. Ook in uw badkamer, hobbykamer of kantoorruimte is een citrusboom zeker op zijn plaats. De citrusplant is de laatste decennia een volwaardige kamerplant geworden. Zet hem dan ook in als kamerplant en decoreer uw woning met een aantal citrusplanten.
 

Combineer eindeloos uw citrusbomen voor binnen met andere planten en bomen

Een citrusplant binnen plaatsen is geen enkel probleem. Wij hebben heel wat citrusbomen in aanbieding zodat u precies die uitkiest die in uw tuinplannen passen.
En uiteraard kunt u uw citrusplant voor binnen aanvullen met planten zonder eetbare vruchten. Kies bijvoorbeeld een aantal palm kamerplanten of enkele mooie agave-planten. The sky is the limit, laat uw fantasie spreken en richt uw woning exotisch in. Als u ook buiten een aantal tropische planten hebt staan die u in de winter toch liever binnen zet, plaats ze dan gewoon naast uw citrusplant. Zo wordt uw woning nog exotischer. En op die manier geniet u ook in de winter van een tropisch paradijs.

 

U krijgt fruit in overvloed

Eén citrusplant binnen is al geweldig. Meerdere fruitsoorten binnen kweken is nog veel spannender! Een citrusplant binnen komt vaak nog meer tot zijn recht als u hem met andere bomen en planten omringt. In onze afdeling ‘overig’ vindt u nog veel meer soorten exotische vruchten: kumquat of limequat, Buddha-handjes of citroenkaviaar. Als dit niet exotisch klinkt!
En wist u dat u ook vijgen binnen kunt kweken? Of plaats uw kleine olijfboompje binnen. Het past perfect bij uw citrusboom voor binnen. Vanaf nu pakt u uit met exotische salades, bijzondere cocktails, fruitspiesen met stukjes fruit die nog nooit iemand gezien heeft. Vruchtensappen, smoothies of jam maakt u nu van uw eigen vruchten. U versiert een kaasschotel met zoete exotische vruchten en u gebruikt uw fruit op taarten. Samen met uw binnenhuisinrichting zullen ook uw kookkunsten erop vooruit gaan!

 

Uw citrusplant voor binnen komt er snel aan!

Wij hebben heel wat citrusbomen voor binnen op voorraad. Bezoek om de zoveel tijd onze website. Ons aanbod wordt immers vaak aangevuld en er zijn regelmatig aanbiedingen. Wilt u weten wanneer u uw citrusboom mag verwachten? Bij elke citrusplant voor binnen staat de levertijd vermeld. U zult nooit lang moeten wachten om uw citrusboom voor binnen bij u thuis geleverd te krijgen. U betaalt eenvoudig met één van de gekende betaalmethodes en u krijgt van ons scherpe garanties. Woont u in de buurt van Hengelo en wilt u graag uw citrusplant voor binnen zelf komen afhalen? Dit is zeker mogelijk! Wilt u nog raad over hoe uw citrusboom binnen het makkelijkst in bloei krijgt en hoe ze optimaal vruchten dragen? Het team van Tropic Trees staat voor u klaar!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.