• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home citroenboom binnen
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

citroenboom binnenBezig met laden...
4 Producten
Cistrusboom - Citroenkaviaar
Cistrusboom Citroenkaviaar
8 - 10 cm
150-200 cm
Citroenboom XXL
Citroenboom XXL
40 - 50 cm
250-300 cm
Citrusboom - Citroenboom
Citrusboom Citroenboom
18 - 20 cm
150-200 cm
Citrusboom - Citroenboom
Citrusboom Citroenboom
8 - 10 cm
150-200 cm

Een citroenboom binnen, tropische sferen in huis

Door een boom binnen in huis te plaatsen, creëert u een gezellige sfeer. U brengt groen en de natuur in uw woonkamer. Een citroenplant of citroenboom binnen halen geeft een exotische toets aan uw woning. U verwacht niet onmiddellijk een citroenboom binnen, en dat maakt het juist zo bijzonder. De woontrends spelen hier gretig op in. Tegenwoordig is groen heel trendy en hoe meer groen u in huis haalt, hoe meer sfeervol het wordt. Tropic Trees in Hengelo volgt deze trend graag mee. Wij zijn voorstander van groen in huis omdat het rustgevend is en omdat het mentaal gezond is om tussen het groen te leven. Bekijk gerust onze verschillende soorten citrusbomen, onze citrus aanbiedingen aan voordelige prijzen of onze andere goedkope planten. Samen met u creëren wij een oase van groen in uw woning.
 

Maak een mooi assortiment binnenplanten, samen met uw citroenplant voor binnen

Als u graag in de tropische sferen blijft, dan zijn wij uw specialist! Tropic Trees staat voor zuiderse bomen en planten en wij bieden dan ook een heel groot assortiment aan. Als u uw citroenplant binnen wilt laten aansluiten bij andere kleine bomen of planten, dan stellen wij u bijvoorbeeld een olijfboom van 1 meter of een mooie blauwe agave voor. Wij hebben ook een heel assortiment palmen als kamerplant. Bij uw citroenboom voor binnen passen uiteraard andere fruitbomen voor binnen. Kies bijvoorbeeld een sinaasappelboom voor binnen, een limoenplant, mandarijnenboom of vijgenplant voor binnen.

Heeft u soms al gehoord van de Hand of Buddha of citroenkaviaar? Hiermee lichten wij een tipje van de sluier op over onze unieke tropische bomen. Ontdek deze soorten en breng hun bijzondere vruchten bij u op tafel. Heel wat vruchten zult u vanaf nu zelf kweken en ermee pronken in gerechten, fruitsalades, taarten of zomerse salades. De meerderheid van deze bomen kunt u in de zomer gerust buiten zetten. Dit is bevorderlijk voor de bevruchting en het dragen van vruchten. Wilt u hierover meer weten? Tropic Trees vertelt u precies hoe het allemaal moet!
 

Geef uw citroenboom binnen een mooi plekje

Ook al woont u wat kleiner, er is altijd wel een mooi plekje voor uw citroenplant binnen. Een hoekje in de huiskamer of voor het raam van uw keuken zijn al voldoende om een citroenboom binnen te laten groeien. Een citroenplant voor binnen kan ook in de badkamer of de slaapkamer geplaatst worden. Hij brengt rust in huis en laat u wegdromen naar Zuiderse landen. Net als sinaasappelbloesems geven de bloemen van een citroenboom binnen een zeer exotische zoete geur af. Dit is puur genieten!

Misschien bent u nog niet zo zeker hoe u uw boompjes binnen moet verzorgen, hoeveel keer ze moeten bemest worden of hoeveel water ze moeten krijgen. Lees hiervoor alvast de beschrijving die bij elke plant of boom vermeld staat. Hier haalt u al veel informatie uit. En u ziet ook perfect of uw plant al dan niet winterhard is. In het geval van uw citroenboom binnen staat er bijvoorbeeld dat hij winterhard is tot -1°C en dat het in volle grond niet lukt. Er staat ook dat u hem best vorstvrij laat overwinteren, bijvoorbeeld bij 10°C. Neem deze raad goed in acht en u geniet nog meer van uw citroenplanten voor binnen. Mocht u toch voor citrusbomen gaan die winterhard zijn, ga er dan zeker niet van uit dat u niets hoeft te doen. Afdekken tijdens koude periodes is de boodschap. Ook deze informatie vindt u in de beschrijving.
 

Selecteer uw citroenboom voor binnen en bestel bij Tropic Trees

Als u uw favoriet citroenplant voor binnen heeft gevonden, plaats hem dan eenvoudig in uw winkelmandje. Kijk ook eens of u nog andere citrusbomen, andere tropische planten met of zonder bloemen of bijvoorbeeld accessoires wilt. Uw bestelling wordt snel door ons verwerkt en uw bomen en planten komen er binnen enkele dagen aan!


Meest gestelde vragen