• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home limoenplant
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

limoenplant

 


Bezig met laden...
2 Producten
Citrusboom - Limoenboom
Citrusboom Limoenboom
8 - 10 cm
150-200 cm
Citrusboom - Limoenboom
Citrusboom Limoenboom
30 - 40 cm
200-250 cm

Een limoen plant, net dat ietsje anders

Een limoenplant kopen betekent kiezen voor net dat ietsje anders. Sinaasappelbomen voor binnen zijn al lang populair in onze streken. Citroenbomen en mandarijnenbomen veroveren nu toch ook wel de particuliere tuinen en huiskamers. De limoenplant is nu eveneens volop bezig terrein te veroveren. Limoenen zijn inderdaad nog iets pittiger dan citroenen en daarom zijn ze ook zo geliefd. Denk maar aan Caraïbische cocktails of Arabische en Oosterse gerechten. Een daiquiri of mojito kan niet zonder limoen. Een tajine met kip en rijst of een Thaise schotel met kokosmelk, daar hoort een schijfje limoen bij. Zonder meer is uw limoen plant een nuttige plant. U neemt de vruchten van uw limoenplant wanneer u ze nodig heeft. Zo heeft u altijd verse limoen in huis. Een limoenplant kopen doet u ook voor de decoratieve eigenschappen van de plant. Een limoen plant brengt een groene toets in uw woning.
 

Nog meer groen in huis? Het kan!

Groen is een warme kleur en daardoor creëert u gezelligheid met een of meerdere limoenplanten. Voor nog meer groen in huis hebben wij in ons aanbod nog talloze andere citrusplanten. Zij maken uw limoen plant compleet en vormen samen een unieke binnenhuis-tuin. Wanneer u besluit om een limoenplant te kopen, kijk dan gerust naar onze citrusbomen aanbiedingen. U ontdekt er soorten die u nog niet kende en dit voor zeer voordelige prijzen. Wij raden ook ook een vijgenplant voor binnen aan. Met deze bijzondere plant krijgt u nog meer verse vruchten bij u thuis. En waarom zou u uw limoen plant niet aanvullen met prachtige bloemen zoals bijvoorbeeld de paradijsvogelbloem, oleander of mimosa.
 

Is uw limoenplant winterhard?

Uw limoen plant is een vrij harde plant maar helaas houdt hij niet van harde vorst. Dit geldt ook voor een aantal van bovengenoemde tropische planten. Als u limoenplanten gaat kopen, voorzie dan een plek waar ze in de winter kunnen overwinteren. Bij onze rubriek overig vindt u mooie hardhouten bakken waarin u uw citroenplanten, limoenplanten, mandarijnenbomen en andere kunt planten. Deze bakken zijn stijlvol en passen in elke tuin. We hebben ze in verschillende afmetingen. Het zijn ideale hulpmiddelen voor als u uw limoenplanten naar binnen wilt verhuizen. Wij hebben deze bakken ook op pootjes. Deze zijn makkelijk te verplaatsen door middel van een palletwagen. Deze zijn ideaal voor parken en landschapstuinen. Maar u hoeft zeker geen park of reusachtige tuin te bezitten om toch limoenplanten te kopen. Een limoen plant voelt zich overal thuis: op een klein balkon, in uw voortuintje of als onderdeel van een tropische boombaard. Als u uw limoen plant de juiste verzorging biedt, houdt hij het jaren lang vol. Een limoenplant is oorspronkelijk een zuiderse plant en vraagt zon en licht. Daarnaast moet hij voldoende mest en genoeg water krijgen. Bij elke limoenplant staat er duidelijk vermeld hoe hem te verzorgen.
 

Koop kwaliteit en kies voor Tropic Trees

Als u er voor gaat om een limoenplant te kopen, kies dan voor Tropic Trees. Wij selecteren al onze planten, bloemen en bomen op hun kwaliteit. U krijgt van ons scherpe garanties. Daarnaast zijn onze experts altijd weer op zoek naar nieuwigheden. Bezoek onze webshop op regelmatige basis. U vindt er altijd wat nieuws of producten aan zeer lage prijzen. Uw limoenplant kopen is makkelijk. U plaats hem in uw winkelmandje, voegt eventueel nog andere bomen toe en u plaatst uw bestelling. Onmiddellijk plaatsen wij uw bestelling op transport. Wij zorgen ervoor dat uw bomen degelijk verpakt zijn zodat ze niet beschadigd worden tijdens het versturen. Enkele dagen na uw bestelling komen uw mooie planten bij u thuis aan. Als u vragen heeft, stel ze ons gerust. Wij zijn bereikbaar op chat of op ons telefoonnummer.


Meest gestelde vragen