• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home citroenplant
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

citroenplantBezig met laden...
4 Producten
Cistrusboom - Citroenkaviaar
Cistrusboom Citroenkaviaar
8 - 10 cm
150-200 cm
Citroenboom XXL
Citroenboom XXL
40 - 50 cm
250-300 cm
Citrusboom - Citroenboom
Citrusboom Citroenboom
18 - 20 cm
150-200 cm
Citrusboom - Citroenboom
Citrusboom Citroenboom
8 - 10 cm
150-200 cm

Begin met een citroenplant, eindig met een tropische tuin
Citroenplanten zijn, naast sinaasappelplanten, mandarijnenboompjes en limoenplanten, de meest bekende tropische plantensoorten als het op citrusvruchten aankomt. Vaak kopen onze klanten één van deze drie aan en komen ze snel terug om nog meer citrusplanten aan te kopen. Een citroen plant heeft mooie grote blaren met een zuiver groene kleur. Een citroenplant kopen doet u misschien in eerste instantie om uw tuin te decoreren. Maar u kunt evengoed een citroen plant kopen voor binnen in huis. Ook daar staat hij perfect. In elk geval brengt een citroenplant veel groen en rust in en om uw woning. En wist u dat een citroen plant mooie bloesems produceert die ook nog eens heerlijk geuren? Ook dit is een waar genot. U merkt dus dat u een citroenplant kunt kopen om diverse redenen. Of waarom zou u niet eens een citroen plant kopen en hem als geschenk geven? Wedden dat de gelukkige ontvanger zeer blij zal zijn met een dergelijk exotisch cadeau? Citroen planten zijn makkelijk te verzorgen en passen in elke tuin of interieur. Ze zijn zo aanstekelijk dat u gegarandeerd zin krijgt om een tropische tuintje aan te leggen. Een citroenstruik kan zowel binnen als buiten!

Uw eigen tropische fruitassortiment met een citroenstruik
Stel u voor dat u uw eigen exotisch fruit kunt kweken. Verser en gezonder kan het niet! Wij hebben niet alleen heel wat soorten citrus in aanbieding. Ook planten met andere zuiderse vruchten vindt u bij Tropic Trees. Wij zijn bijvoorbeeld op zoek gegaan naar rariteiten zoals kumquat, limequat, Buddha-hand en citroenkaviaar. Als u deze bijzondere vruchten wilt ontdekken, dan vindt u ze bij ons! Andere meer bekende soorten hebben wij uiteraard ook in ons gamma. Kijk bijvoorbeeld eens naar een druivenstruik of druivenrank. Of bent u gek op olijven en vijgen? Wij hebben deze planten in pot, zodat u ze makkelijk kunt plaatsen waar u maar wilt. Het grote voordeel van een citroenplant kopen is dat zijn vruchten altijd van pas komen. Bijna in elke vruchtensalade hoort een vleugje citroensap. En hoeveel gerechten zijn er niet waarbij u citroen gebruikt? Van zodra u beslist een citroen plant te kopen, heeft u altijd citroensap in huis!

Een citroenplant kopen, wat met de verzorging?
Bij elke citroenplant kunt u lezen hoe u hem moet verzorgen. De juiste hoeveel water geven en correct bemesten zijn zeer belangrijk. Maar bekijk ook goed of uw citroenplant winterhard is. Het zou zonde zijn om een citroenplant te kopen en dat hij na één winter zou afsterven. Lees daarom goed de instructies. Wenst u een citroen plant te kopen en heeft u nog vragen over bijvoorbeeld snoeien? Of twijfelt u om een citroen plant te kopen omdat u niet weet hoe groot die wel wordt? Maak u geen zorgen, u staat er niet alleen voor. Bij Tropic Trees beschikken wij over een team specialisten die u helpen wanneer u een citroenplant gaat kopen. Laat ons uw twijfels en vragen weten, wij weten er raad mee!

Profiteer van onze expertise in citroen planten
Tropic Trees verkoopt al jaren lang citroenplanten. Wij doen nog elke dag ervaring op en daar profiteert u als klant ook van. Wij geven u advies als u een citroenplant gaat kopen, wij kunnen u de verschillende soorten nader toelichten en wij weten alles over de verzorging. Wilt u uw citroen plant binnen of buiten plaatsen? Welke planten passen goed bij uw citroen plant en wat is de ideale standplaats? Een citroenplant of citroenstruik kopen bij Tropic Trees betekent ook garantie krijgen. Wilt u een citroenstruik kopen? Wij leveren onze producten snel. U kunt uw citroenplant ook in Borne komen afhalen, dat kan ook. Als u vandaag nog bestelt, staat uw citroenplant binnen korte tijd bij u thuis


Meest gestelde vragen