• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home sinaasappelplant
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

sinaasappelplant

Een sinaasappelplant, waar zet u hem in?

Denkt u een sinaasappel plant te kopen maar vraagt u zich af waar een sinaasappel plant het meest tot zijn recht kan komen? Tropic Trees denkt graag mee in uw project. Of u nu een sinaasappel plant voor binnen zoekt, of u wil eerder uw sinaasappel plant buiten zetten, u zoekt slechts één sinaasappel plant of u wilt een hele tuin vol citrusplanten aanleggen, het kan allemaal. Wij staan uw bij van a tot z en zorgen ervoor dat een sinaasappel plant kopen niet onoverkomelijk is. Wij kunnen u alvast geruststellen: wij hebben sinaasappel planten voor buiten en binnen. En wij hebben verschillende afmetingen van sinaasappel planten voor binnen zowel als voor buiten. Wilt u een kleine sinaasappelplant voor op uw balkon of wilt u uw voortuin decoreren met verschillende sinaasappel planten voor buiten? Wij informeren u waar u een sinaasappelplant het beste kwijt kunt. Onze medewerkers adviseren u via ons chatsysteem of u kunt hen ook via telefoon bereiken. Aarzel niet, van zodra u beslist om een sinaasappel plant te kopen, vraag ons gerust wat u wilt weten.
 

Wilt u vruchten van uw sinaasappelplant?

Een sinaasappel plant buiten draagt gegarandeerd vruchten. Als u hem de juiste behandeling en verzorging geeft, krijgt u na verloop van tijd uw eigen gekweekte sinaasappels. Of een sinaasappel plant binnen vruchten krijgt, hangt van verschillende factoren af. Zo is de standplaats, de zon- en lichtinval van groot belang. En misschien moet u uw sinaasappel plant van binnen naar buiten verhuizen tijdens de zomer. Op die manier krijgt uw sinaasappel plant een boost en is de kans op vruchten groter. Ook hiervoor kunnen wij u alle raad geven. Vooraleer een sinaasappel plant te kopen, lees goed de instructies bij de productomschrijving van elke sinaasappelplant. De nodige verzorging kan variëren van soort tot soort en tussen de verschillende groottes van de sinaasappel planten.
 

Kies voor meerdere soorten citrusbomen

Een sinaasappel plant krijgt nog meer exotische allure als er andere exotische bomen en planten bij aansluiten. In de citrusbomen heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een citroenboompje, een mandarijnenboom of ook wel een limoenenplant te kiezen.
Omdat citrusbomen zo populair zijn, zetten wij ze regelmatig in
promotie. Volg onze webshop, want u kunt er echte koopjes doen! Geef uw sinaasappel plant buiten nog meer tropische uitstraling met vijgenbomen en druivenstruiken. Daarnaast hebben wij een groot assortiment olijven. Deze mogen ook niet ontbreken in uw exotische tuin.

 

U kiest uw sinaasappelplant, wij leveren snel

Heeft u een keuze kunnen maken voor een sinaasappel plant voor binnen of bent u nog steeds op zoek naar die ene sinaasappel plant voor buiten? Wij helpen u graag om de juiste sinaasappel plant te kopen. U mag bij ons rekenen op kwaliteit. Onze kwekers zijn zowel gespecialiseerd in sinaasappel planten voor binnen als in sinaasappel planten voor buiten. Elke sinaasappel plant die wij kopen, is gekeurd op ziektes en onvolkomenheden. Wij zijn enkel tevreden met topkwaliteit! De meeste sinaasappel planten hebben wij op voorraad. Maar ook deze informatie over de geschatte leverdatum leest u bij elke sinaasappelplant op onze website. Van het moment dat wij uw bestelling krijgen, gaan wij aan de slag en verpakken uw sinaasappelplant. Bij kleine planten krijgt u deze in een sterke koker geleverd. Grote planten en bomen komen op een stevige pallet te staan en worden zo vervoerd. Betalen kan via verschillende methodes. U krijgt de nodige garanties en u mag uw sinaasappelplant zelfs retourneren. Lees hiervoor de algemene voorwaarden. Wij beschouwen dit alvast als een bewijs dat wij zeker zijn van onze kwaliteit! Onze zaak is in Hengelo gevestigd. Eventueel kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen. Wij maken van uw woning of tuin een tropische plek!


Meest gestelde vragen