• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Druivenplanten
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

Druivenplanten


Tropic Trees

Druiven planten voor uw eigen exotische tuin

Een druivenplant spreekt tot de verbeelding en een plant met druiven kopen nog veel meer. Dit komt vooral omdat druiven onmiddellijk met wijn geassocieerd worden. Het is inderdaad zo dat de meeste druiven planten voor wijnproductie dienen. Maar waarom zou u geen druivenplanten kopen omdat druiven gewoon heerlijk zijn om te eten? Een druif kopen is een verstandige keuze omdat druivenplanten zeer goed opbrengen. Daarnaast zijn het mooie planten die met hun slingerende ranken uw tuin sieren. In de herfst kleuren de bladeren mooi goud- tot roodbruin. Druiven planten zijn een ware aanwinst in uw tuin. De bloesems van de druivenplant zijn te verwaarlozen. Maar als u in de buurt bijvoorbeeld een bougainvillea plant, dan is het exotische plaatje compleet. Als u bijvoorbeeld een druivenboom op stam koopt, dan passen er gegarandeerd een aantal citrusboompjes bij. U merkt het: druiven kopen betekent creatief omgaan in uw tuin. Het begint soms met een druivenplant te kopen en het eindigt in een mooie tropische tuin.

Welke druiven planten kopen?

Bij Tropic Trees bieden wij diverse soorten druivenplanten aan. Zo kunt u precies die druivenplant kopen die het beste in uw tuin of op uw terras past. U kunt bij ons bijvoorbeeld druiven kopen met of zonder pitten. U kiest tussen witte of rode druiven, of u combineert de twee druiven planten met elkaar. Als u druiven planten gaat kopen, gaat u wellicht ook voor het uiterlijk van de druivenplant. Wilt u een druivenplant kopen met een jonge stam of gaat u eerder voor een oude stam? Elk van deze twee heeft een andere uitstraling. Gaat u voor een lage druivenplant of wilt u druiven planten op een hoge stam? En wij geven u ook de gelegenheid om druiven planten te kopen die in een wijnvat staan. Dit geeft extra allure aan uw druiven planten.

Tropic Trees

De mooiste druiven planten kopen

Een druivenplant kopen doet u om verschillende redenen. Het oogt mooi en laat u wegdromen naar zuiderse landen. Maar druiven planten kopen betekent ook uw eigen druiven kweken. U hoeft in de winkel geen enkele druif meer te kopen. Eens druiven uw planten zich goed genesteld hebben, brengen ze een grote oogst op. Planten met druiven kopen is de start van heerlijke recepten en gezond eten. Druiven bevatten vezels en kalium. U kunt ze gewoon zo opeten, maar u kunt er ook druivenjam en druivensap van maken. U gebruikt ze in desserts zoals druiven met yoghurt en fruitspiesjes. Of probeer eens de combinatie van mozarella met druiven. Dit is een heerlijk zuiderse combinatie. Druiven kunnen ingelegd worden of u maakt er een druiventaart van. Zelfs de bladeren van de druivenplant gebruikt u in de keuken. U vult ze op met bijvoorbeeld rijst, groenten en vlees en laat ze stomen. Ook hier krijgt u tropische smaken en aroma’s.
 

Wilt u druiven planten kopen? Kies voor Tropic Trees!

Een druif kopen hoeft geen moeilijke klus te zijn. Wij hebben veel klanten die druiven planten kopen en wij leren elke dag nog bij over deze bijzondere planten. Als u twijfels heeft over welke druivenplanten u gaat kopen, geen probleem. Wij helpen u graag met uw keuze. Druivenplanten kopen doet u gewoon online. Plaats de producten in uw winkelmandje en stuur uw bestelling door. Dan is het nog even wachten tot uw planten thuis geleverd worden. Wilt u niet alleen druiven planten kopen maar ook andere planten zoals bijvoorbeeld vijgenbomen of olijfbomen? Ook hierin zijn wij gespecialiseerd. Al onze planten zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit. Eens u een druivenplant heeft gekocht, zult u hier nog heel wat jaren kunnen van genieten. Daar staan wij garant voor.

Meest gestelde vragen

Welke druivenstruik kopen?

Welke druivenstruik u moet kopen ligt natuurlijk aan welke druiven u graag wilt. Lust u graag blauwe druiven dan is een blauwe druif een goede optie.

Hoe snel groeit een druivenstruik?

Een druivenstruik groeit erg snel. Gelukkig is een druif ook erg gemakkelijk om te snoeien. Een druivenstruik zal voornamelijk in de eerste paar jaar erg snel groeien. Bepaalde druivensoorten kunnen in 1 jaar wel zeven meter lang worden.

Hoe oud wordt een druivenstruik?

Een druivenstruik kan erg oud worden. Vanaf het vierde levensjaar levert hij daadwerkelijk vruchten af. Tussen de twintig en veertig jaar levert de druivenstruik de lekkerste druiven. Na zijn 40e levensjaar neemt de kwaliteit van de druiven af. De druivenstruik kan tot wel 100 jaar oud worden mits goed verzorgd.

Wanneer groeit druivenstruik?

Een druivenstruik groeit het snelst in de zomer van juli tot september. In de zomer wil een druivenstruik zoveel mogelijk groeien en zoveel mogelijk blad aanmaken.