filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Limoenboom maat L 150 cm

Groene Limoenboom, stamomvang 10-12 cm.

79,95

visibility
shopping_cart

Hand of Buddha MAAT L 170 cm

Hand of Buddha - stamomvang 8 - 10 cm.

79,95

visibility
shopping_cart

Granaatappelboom maat L - Stamomvang 8-10 cm

Punica Granatum, hoogte ca. 160 cm.

79,95

visibility
shopping_cart

Limequat maat L 150 cm

Limequat - Citrus Fortunella Margarita, stamomvang 8 - 10c m, 150 cm hoog inclusief pot. Kruising tussen een citroen en een kumquat.

79,95

visibility
shopping_cart

Sinaasappelboom maat L 170 cm

Citrus Sinensis, stamomvang 8-10 cm

79,95

visibility
shopping_cart

Citroenboom maat L 160 cm

Citrus Limon, stamomvang 8-10 cm.

79,95

visibility
shopping_cart

Mandarijnboom maat L 150 cm

Citrus Reticulata, stamomvang 8-10 cm.

79,95

Uitverkocht
visibility

Kumquat maat L 140 cm

Kumquat - Citrus Fortunella Margarita, stamomvang 8 - 10 cm, 140 cm hoog inclusief pot.

79,95

visibility
shopping_cart

Citroenkaviaar maat M 120 cm

Citrus Australasica, stamomvang 8-10 cm.

79,95

visibility
shopping_cart

Grapefruit 150 cm

Grapefruit Citrus Paradisi, stamomvang 8 - 10c m, 150 cm hoog inclusief pot.

79,95

visibility
shopping_cart

Granaatappelboom maat XL, stamomvang 20-25 cm

Punica Granatum, hoogte incl. 190 cm.

149,00

Uitverkocht
visibility

Citroenboom maat XL 200/250 cm

Citroenboom stamomvang 18-20 cm, 200/250 cm hoog inclusief pot.

299,00

visibility
shopping_cart

Sinaasappelboom maat XL 180 cm

Citrus Sinensis, stamomvang 30-40 cm.

299,00

Uitverkocht
visibility

Granaatappelboom maat XXL, stamomvang 40-50 cm

Punica Granatum, hoogte ca. 250 cm.

329,00

Kies voor citrusbomen omdat ze zo exotisch zijn

Citrusbomen zoals de citroenboom en de sinaasappelboom zijn overal bekend. Maar wist u ook dat u bijvoorbeeld limoenbomen en mandarijnenbomen zonder problemen in uw tuin kunt plaatsen? Misschien bent u wel vertrouwd met de granaatappel, maar zeggen vruchten zoals de limequat, kumquat, citroenkaviaar of de hand van Buddha u niets? Geef toe, de namen klinken zeer exotisch. En de smaken van deze vruchten zijn al even tropisch. Een citrus boom kopen is gewoon kiezen uit een groot gamma van bekende en onbekende fruitsoorten. Wij bieden op onze website niet alleen citrusbomen voor buiten aan. Bepaalde bomen kunt u perfect ook binnen een plaats geven. Denk bijvoorbeeld aan een veranda of een wintertuin. Ze brengen de zon in huis, ook op regenachtige en koude dagen. Maak nu kennis met ons uitgebreide gamma. Contacteer ons voor meer uitleg over de vruchten of als u twijfels heeft welke bomen het beste bij uw tuin passen.
 

Creëer uw eigen tropische boomgaard

Citrus bomen zijn veelzijdig, elk soort boom heeft zijn eigen uitstraling. U kunt dus niet alleen kiezen voor heerlijke vruchten, maar u kunt verschillende citrusbomen kopen en ze onderling met elkaar combineren. Denk naast citrus bomen ook aan olijfbomen en vijg planten. Citrus bomen die in bloei staat verspreiden een heerlijke exotische, bijna bedwelmende geur. De bloesems zijn ook een plezier voor het oog. Van zodra de zon op uw citrusboom schijnt, waant u zich in het Spaanse binnenland of op een exotisch strand. Citrus bomen zijn ook ideaal om schaduw te creëren. De citrusboom heeft een vrij dicht gebladerte dat toch nog wat zonlicht doorlaat. Het is heerlijk vertoeven in uw zelf aangelegde tropische boomgaard! Elke citrusboom heeft zijn eigen eisen voor verzorging en standplaats. Bekijk daarom zeker de beschrijving van elke citrusboom. Wij kunnen alvast zeggen dat citrus bomen vrij makkelijk zijn, mits de juiste verzorging. Combineer naar eigen inzicht verschillende boomsoorten met elkaar. Het mag gerust een veelzijdige boomgaard worden. Ook dat draagt bij tot de tropische uitstraling van uw tuin.
 

Genieten van de rijkdom van uw citrusbomen

U kunt nu een citrusboom kopen en een korte tijd daarna kunt u al vruchten plukken. Denk maar aan het maken van tropische fruitsalades met knalrode granaatappel, fel oranje qumquat en de felgele limequat. De hand van Buddha brengt ongekende aromas en u kunt het gesnipperd in uw fruitsalades verwerken. Gebruik uw citroenkaviaar als friszure toets bij vis of voeg een beetje toe aan uw zoete fruitsalade. Of wat denkt u van uw eigen limoensap voor overheerlijke cocktails? Verser dan vers kan het niet als u beslist om uw eigen citrusbomen te kopen. U maakt fruittaarten en andere heerlijke desserts waar u fier kunt op zijn.
 

Citrusbomen kopen? Kies uit het gamma van Tropic Trees.

Bij Tropic Trees gaan wij regelmatig op zoek naar nieuwe soorten citrus bomen. Ga daarom regelmatig kijken op onze website. Wilt u slechts één citrusboom kopen of wilt u verschillende citrusbomen combineren met andere planten en bomen uit ons assortiment? Wij geven u graag raad. De bomen worden op het adres geleverd waar u dit wilt. Ze komen bij u toe in een sterke koker of op een pallet. Zo worden de bomen niet beschadigd tijdens het transport. Betalen doet u met de betaalmethode die u zelf kiest. Wilt u uw citrusbomen en andere planten of bomen zelf komen afhalen in Hengelo? Dit kan ook, laat het ons gewoon weten. Als wij u kunnen helpen om uw keuze te maken tussen de vele citrusbomen in ons aanbod, dan doen wij dit graag! U kunt ons contacteren via telefoon en tijdens bepaalde uren zit een chatmedewerker voor u klaar. Stel gerust uw vragen en ontdek de prachtige wereld van de exotische citrusplanten


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.