• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Citrusboom Citrusboom - Granaatappelboom
Citrusboom Granaatappelboom

Citrusboom Granaatappelboom

Deze Granaatappelboom ook wel bekend als de Punica Granatum heeft een stamomvang van 20-25 cm en een totale hoogte van ca. 190 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding
Voeding
€ 7,50
199,-
Vaste lage prijs
Of 66,33 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Toeslag 39,95
Levertijd 1 - 3 werkdagen
Trusted Shops
Productomschrijving

Altijd al een bijzondere exotische fruitboom in je tuin willen hebben? Tegenwoordig kunnen bijna alle fruitbomen zonder problemen in je tuin geplaatst worden. De granaatappel is een lage boom met doornachtige takken waar de granaatappels aan groeien. De kleurcombinatie van de granaatappelboom geeft meteen een leuke sfeer in de tuin.

Winterhard
De granaatappel is een exotische fruitbomen en houden van warmte. De granaatappel is redelijk winterhard en kan in de winter meestal gewoon buiten blijven staan.

Standplaats Granaatappelboom
De granaatappelboom staat het liefst op een zonnige en beschutte plek. De granaatappelboom moet wel genoeg water krijgen; het is daarom belangrijk dat de grond altijd licht vochtig is zodat de hij niet uitdroogt. Als er granaatappels aan komen heeft de boom iets meer water nodig. Dek de granaatappel wel op tijd af in de winter.

Onderhoud Citrusboom
Een granaatappelboom heeft weinig onderhoud nodig om hem goed te laten groeien. Water en voeding zijn de belangrijkste aandachtspunten.

Waterbehoefte
Een granaatappel heeft een redelijke waterbehoefte en het is erg belangrijk dat de boom niet uitdroogt. Een teken van te weinig water is dat het blad begint te krullen en dat de vruchten afvallen. Door regelmatig je vinger in de aarde te steken krijg je een goed beeld of de boom nog vochtig genoeg is en niet te droog staat.

Snoeien
Een granaatappelboom hoeft niet persé gesnoeid te worden. In het voorjaar kunnen de overtollige takken weggehaald worden en kunnen de uitlopers eventueel iets teruggesnoeid worden.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de granaatappelboom en de vruchten. De granaatappelboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500
 

Alles wat je wil weten
Standplaats
Volle zon
Hoogte
150-200 cm
Winterhard
Ja
Winterhard tot °C
tot °C-12
Stamomvang
20 - 25 cm
Citrusboom - Granaatappelboom
199,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen