• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home druif op stam
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

druif op stam

Een druif op stam, een stijlvolle plant

Een druif op stam, of het nu gaat om blauwe druiven op stam of witte druiven op stam, is een zeer bijzondere plant. In het Zuiden worden druivenbomen op stam gekweekt voor een bijzondere reden. De druiventrossen hangen onder het bladerdek van de stam en worden op die manier beschermd tegen al te felle zon. De druiventrossen van een druivenboom op stam hangen mooi naar beneden, wat een zeer bijzondere aanblik is. Bij Tropic Trees letten wij er op dat al onze druivenbomen op stam ook in onze landen goed overleven. Ze zijn winterhard, maar kijk hiervoor toch altijd bij de omschrijving van de druif op stam. Met de juiste verzorging zal uw druif op stam goed groeien.
 

Wij bieden diverse druivenbomen op stam aan

Om een druif op stam te kopen heeft u verschillende mogelijkheden. Wij specialiseren ons in diverse soorten druivenbomen. Kies voor een witte druif op stam of een blauwe druif op stam. Qua uiterlijk is een witte druif op stam bijna niet te onderscheiden van een blauwe druif op stam. Maar als u een witte druif op stam met een blauwe druif op stam combineert, krijgt u uiteraard verschillende vruchten op uw tafel. Naast het type van druif, witte druif op stam of blauwe druif op stam, kiest u ook voor de hoogte van de stam. Bij een hoge stam hangen de druiven onder het bladerdek. Bij een lagere stam plukt u de druiven van tussen het gebladerte. De hoogte van de stam kan bijvoorbeeld in functie van uw andere bomen gekozen worden. Verder kiest u voor uw druif op stam ook de ouderdom van de stam. Een druivenboom op een stam die al oud is, heeft een doorleefd karakter. Het is alsof hij al jaren lang in uw tuin staat. Door een specifieke druif op stam te kopen kunt u de look en de stijl van de tuin zelf bepalen. Door een jonge druif te kopen sluit u aan bij een moderne tuin. Als u een landelijke of romantische tuin heeft, denk er dan aan om een druivenboom te kopen waarbij de stam noestig en oud is.
 

Nog meer exotisch fruit en planten voor u in de tuin

Als u kiest om een druif op stam te kopen, dan kiest u bijvoorbeeld ook nog voor enkele olijfbomen op stam of vijgenbomen op stam. Ook citroenboompjes en sinaasappelboompjes doen het uitstekend naast een druif. Uiteindelijk krijgt u een boomgaard met heerlijke vruchten van eigen kweek. U maakt er lekkere vruchtensalades, taarten of andere desserts van. Stelt u zich eens voor dat u in de herfst gewoon in uw tuin kunt wandelen en heerlijk verse druiven kunt plukken. Als u in uw tuin nog meer zuiderse planten wenst, kies voor een aantal kleine palmen en ga zeker eens kijken bij onze overige exotische planten, bloemen en bomen. Wij hebben altijd een reeks goedkope planten in voorraad waarmee u uw exotische tuin kunt aanleggen.
 

Uw druif op stam kopen bij Tropic Trees

Elke druivenboom op stam uit ons assortiment, is van de hoogste kwaliteit, wij gaan niet voor minder. Zowel onze witte druiven op stam als onze blauwe druiven op stam zijn afkomstig van vakbekwame kwekers. Druivenbomen, druiven op stam of druivenstruiken in aanbieding zijn duurzame planten die het bij u tientallen jaren zullen uithouden. Bestel online en uw planten komen er zeer snel aan. Of komt u liever uw planten afhalen op onze locatie in Hengelo? U bent van harte welkom! Voor vragen of inlichtingen kunt u steeds terecht op ons telefoonnummer of bij een van onze medewerkers op chat. Wij adviseren u graag.


Meest gestelde vragen