Bezig met laden...
visibility

Olea - Europea Olijfboom met gladde stam, stamomvang 50 - 60cm

Olijfboom met gladde stam, hoogte ca. 250 cm

289,00

34%
visibility

Olea Europea - Olijfboom bolvorm met gladde stam, stamomvang 20 - 40cm

Olijfboom gladde stam, hoogte ca. 150 cm

179,00

119,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 100 - 120cm

Bonsai olijfboom, hoogte ca. 260cm

429,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 120 - 140cm

Height approx. 260 cm

469,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 180 - 230cm

Bonsai olijfboom, hoogte ca. 250 - 300cm

1.250,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom Bonsai stamomvang 60 - 80cm

Bonsai Olijfboom, hoogte ca. 230cm

369,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 80 - 100cm

Bonsai olijfboom, hoogte ca. 260cm

399,00

Uitverkocht
visibility

Olea Europea - Olijfboom met gladde stam, stamomvang 12 - 14cm

Olijfboom gladde stam stamomvang 12 - 14cm, hoogte ca 200 cm incl. pot

79,95

19%
visibility

Olea Europea - Olijfboom met gladde stam, stamomvang 20 - 40cm

Olijfboom gladde stam, hoogte ca. 175 cm

179,00

145,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom met gladde stam, stamomvang 6 - 8 cm

Olijfboom met gladde stam, hoogte inclusief pot ca. 150/160cm

69,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom pon-pon stamomvang 40 - 50cm

Pon-pon olijfboom, hoogte ca. 200cm

419,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom pon-pon, stamomvang 100 - 110cm in hardhouten bak

Pon-Pon olijfboom, hoogte ca. 250 cm

1.895,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom pon-pon, stamomvang 20 - 25cm

Pon-Pon olijfboom, hoogte ca. 190 cm

225,00

visibility

Olijfboom bol op stam 150cm, stamomvang 50 - 60cm

Olijfboom - Olea Europea, hoogte 150cm inclusief pot.

190,00

Uitverkocht
visibility

Olijfboom bolvormen op stam 250cm

Stamomvang 40 / 50cm

779,00

visibility

OLIJFBOOM STRUIK OP STAM 40CM

Olea Europea in deco pot, hoogte 40cm inclusief pot

24,95

Kies voor het unieke van een olijfboom op stam

Olijfbomen op stam hebben een eigen uitstraling. Doordat de bladeren pas van op een bepaalde hoogte beginnen, is de stam altijd mooi zichtbaar. Uiteraard geven de grijsgroene blaadjes of de vorm waarin de takken zijn gesnoeid een zuiders karakter aan uw tuin. Maar de stammen van de olijfbomen dragen gegarandeerd ook bij tot het eigen karakter. Toch zijn er veel verschillende soorten olijfbomen op stam. Bij Tropic Trees vindt u een zeer uitgebreid assortiment. Wij staan u graag bij om de juiste olijf op stam te kiezen. Naast olijfbomen hebben we ook vijgenbomen en citrusbomen. Als u niet zozeer naar bomen met vruchten op zoek bent, dan hebben we ook palmen en grassen in voorraad voor u. Of bekijk onze mooie oleanders, bougainvilleas en paradijsvogelbloemen. Wellicht raakt u gecharmeerd door een van onze andere tropische planten en bomen die u met uw olijfboom op stam wilt combineren. Laat u inspireren!
 

Maak een statement met een olijf op stam

Een olijfboom op stam kiest u als aantrekkingspunt in uw tuin. Bij ons kiest u naast de hoogte van uw olijfboom ook de dikte van de stam en de vorm waarin de boom is gesnoeid. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een pon-pon olijfboom of een olijfboom op meerdere stammen. Of wat denkt u bijvoorbeeld van een klein olijfboompje met een dubbele bol op stam? U kiest dus voor een fijne ranke stam, een dikkere stam of een heel oude grillige olijfboom op stam. Met de vorm van uw olijfboom laat u als het ware zien wie u bent. U kiest tussen grillige bomen met vrijuit groeiende takken. Of u kiest voor een strakke boom met slanke stam en mooi geknipte takjes. U gaat voor een kleine boom die nog heel veel kan groeien of u gaat voor een oude dikke olijfboom die door de tijd is gevormd. Aan u de keuze!
 

Kies een olijf op stam volgens uw stijl

Kleine olijfbomen op stam laten zich onderling zeer makkelijk combineren voor bijvoorbeeld een strakke moderne tuin. Een grote olijfbomen op stam, zoals de pon-pon bolvormen sluit perfect aan bij een romantische of landelijke woning. Grote stoere en oude olijfbomen op stam worden vaak gekozen bij grote industriële panden, bij grote landhuizen of in landschapstuinen. Uiteraard kunt u ook mooie contrasten creëren door bijvoorbeeld één oude dikke olijfboom in de voortuin van een minimalistische woning te plaatsen. Wedden dat hij alle aandacht naar zich toe trekt? Grote olijfbomen op stam zijn ideaal om sfeer te scheppen. Onder de boom is er ruimte om bijvoorbeeld een tuinbank te installeren. Een olijfboom op stam geeft voldoende schaduw. Maar doordat de blaadjes van de olijf zeer fijn zijn en de takken voortdurend wiegen op de wind, kan er toch vrij veel licht doorheen vallen. Zo creëert u een eigen plekje om te genieten en tot rust te komen. Of u plant een olijf op stam met daaronder een zee van felgekleurde bloemen of bodembedekkers. Hij staat mooi op strakke grasperken, maar ook in bloemrijke borders.
 

Aan u om uw favoriete olijf op stam te kiezen

Bent u er nog niet echt uit welke olijfboom op stam uw voorkeur heeft? Onze vakmensen vertellen er u graag alles over. Wat de verzorging betreft, hierover kunt u alvast heel wat te weten komen in de beschrijving van elke boom. Eens wij uw bestelling gekregen hebben, pakken wij uw olijfboom op stam stevig in zodat hij niet lijdt onder het transport. Om het u gemakkelijk te maken bieden wij verschillende betaalmethodes aan, daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Heeft u nog vragen over olijfbomen op stam, andere planten of bomen of accessoires voor uw tuin? Dan kunt u Tropic Trees contacteren via de telefoon of u chat met een van onze medewerkers.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.