• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home citroenboom buiten
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

citroenboom buiten

Een citroenboom buiten plaatsen, lukt dit zomaar?

Citroenbomen zijn exotische bomen en men verwacht niet direct dat men ze buiten kan plaatsen. Of sterker nog, dat men een citroenboom die buiten staat ook in de winter buiten kan laten staan. Ons team van Tropic Trees is steeds op zoek naar nieuwe citrusplanten die men perfect buiten kan laten staan. Zo hebben wij niet alleen een citroenboom voor buiten maar ook een hele reeks sinaasappelboompjes voor buiten. Limoenplanten zijn echter gevoeliger aan vorst. Let hiermee op. Vijgenbomen daarentegen doen het dan weer wel goed buiten. En kent u de exotische fruitsoorten limequat, granaatappel, Buddha hand, kumquat of citroenkaviaar al? Hiermee kunt u fier uitpakken als u een speciaal gerecht, desserts, fruitsalades of fruitspiesen wilt maken. Heeft u de microbe te pakken om exotisch fruit zelf te gaan kweken? Tropic Trees helpt u graag op weg om uw eigen tropische boomgaard aan te leggen.
 

Fruitbomen en andere exotische bomen en planten

Misschien ben u niet alleen een fan van exotische fruitsoorten. U wit misschien ook andere tropische bomen en planten in uw tuin integreren? Als u ons aanbod bekijkt, zult u versteld staan hoeveel planten uit het zuiden het ook in onze regio’s goed uithouden. Italiaanse cipressen en bijvoorbeeld oleanders met of zonder stam zijn hiervan een goed voorbeeld. En had u gedacht dat u een olijfboom buiten kon laten staan of dat uw palmboom in de winter ook buiten overleeft? Wij weten er alles van. Contacteer ons voor professioneel advies, wij staan klaar voor u!
 

De gepaste verzorging voor uw citroenboom buiten

U mag gerust uw citroenboom buiten laten staan, maar zorg voor aangepaste bescherming. Voor elke plant hebben wij op onze website de nodige verzorging vermeld. U vindt hoeveel water ze moeten krijgen, wanneer ze moeten bemest worden en ook wat u precies moet doen in de winter. Zo overleeft uw citroenboom en heeft u er nog jarenlang plezier van.

Niets belet u natuurlijk om uw boompje in de winter binnen te zetten. Het mag in een zonnige tot half schaduwrijke omgeving staan en u kunt het omringen door mooie kamerplanten of planten die het in de winter buiten niet uithouden. Maak bijvoorbeeld in de winter een mooi binnentuintje met
paradijsvogelbloemen of een aantal agaves. Zo heeft u zowel in de zomer als in de winter optimaal plezier van uw citroenboom.

 

Uw citroenplant of –boom bij Tropic Trees bestellen

U bestelt uw bomen en planten eenvoudig via de website. Wij beschikken over een team van experten die u graag advies geven. U contacteert ons per telefoon of u chat met onze medewerkers. Zij staan u bij in het maken van de juiste keuze. Maakt u graag een assortiment tropische planten of heeft u enkel één of meerdere citroenbomen nodig? Wij hebben regelmatig aanbiedingen voor citrusbomen. Misschien vindt u hier nog een aantal exemplaren of een ander type citroenboom voor buiten die u graag wilt? Wij willen ook nog vermelden dat we een aantal accessoires hebben die uw boom nog meer tot uiting laat brengen. Denk maar aan sierpotten of een mooie bloemenbak in hardhout. Deze vindt u onder ‘overig’. U stuurt uw order door en wij zorgen er voor! Wanneer wij uw bestelling doorgekregen hebben, verpakken wij uw planten zoals het hoort. Grote planten zetten wij op pallet, kleinere planten gaan in een sterke koker. Als u uw bomen en planten zelf wilt komen afhalen in Hengelo, dan kan dit ook. Laat het ons gewoon weten. Voor de betaling kiest u zelf met welk betaalmiddel u dit wilt doen. Wij staan alvast klaar om uw droom waar te maken: een boomgaard van citroenbomen voor buiten en eventueel andere citrusvruchten, een tropische tuin of gewoon een eyecatcher in uw tuin.


Meest gestelde vragen