• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home citrusplant
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

citrusplantBezig met laden...
10 Producten
Cistrusboom - Citroenkaviaar
Cistrusboom Citroenkaviaar
8 - 10 cm
150-200 cm
Citrusboom - Citroenboom
Citrusboom Citroenboom
18 - 20 cm
150-200 cm
Citrusboom - Citroenboom
Citrusboom Citroenboom
8 - 10 cm
150-200 cm
Citrusboom - Hand of Buddha
Citrusboom Hand of Buddha
8 - 10 cm
150-200 cm
Citrusboom - Kumquat
Citrusboom Kumquat
8 - 10 cm
100-150 cm
Citrusboom - Limequat
Citrusboom Limequat
8 - 10 cm
150-200 cm
Citrusboom - Limoenboom
Citrusboom Limoenboom
8 - 10 cm
150-200 cm
Citrusboom - Limoenboom
Citrusboom Limoenboom
30 - 40 cm
200-250 cm
Citrusboom - Mandarijnboom
Citrusboom Mandarijnboom
8 - 10 cm
150-200 cm

Een citrus plant, enorm veel mogelijkheden

Wanneer we spreken over een citrusplant, dan hebben we het over verschillende soorten vruchten. Sinaasappelbomen, citroenplanten, mandarijnen en limoenen kent iedereen. Maar wist u ook dat u bijvoorbeeld granaatappelbomen bij ons kunt vinden? Maar bij Tropic Trees zijn wij vernieuwend en daarom gaan wij ook voor nog andere en nog meer exotische fruitsoorten. Misschien kreeg u in een chique restaurant wel eens kumquat, limequat of ook wel citroenkaviaar of het handje van Buddha op uw bord? U wist niet goed hoe u dit moest eten en of het wel eetbaar was? Zeker weten, het zijn heerlijke soorten fruit. Wij hebben ze ook in ons assortiment van citrusplanten. Maak er kennis mee en experimenteer naar eigen inzicht. Er bestaan eindeloos veel recepten voor vruchtensalades, taarten en desserts, vruchtensappen, cocktails en smoothies. En vele van deze soorten zijn ook perfect in een zomerse salade te verwerken. Elke citrus plant is een bron van vitamines C. Met andere woorden: citrusplanten kopen is goed voor uw gezondheid.
 

Een citrus plant zorgt voor uw mentale gezondheid

Citrusplanten brengen niet alleen vruchten op. Ze zijn ook mooi, hebben een zuiderse uitstraling en werken rustgevend. Waarom zou u eens geen citrusplant kopen in plaats van een doodgewone tuin- of kamerplant? De vruchten ogen exotisch en soms wel heel bijzonder. En wist u dat de bloesems een zwoele geur verspreiden? U waant zich in een tropische tuin in Zuid-Spanje, Italië of ergens in de Caraïben. Heeft u voldoende ruimte? Voeg dan bij uw citrusplanten ook bijvoorbeeld een kleine olijfboom, een kleine palmboom of een vijgenboom in pot. Olijven en druiven vullen uw fruitkorf aan. Palmen brengen nog meer groen in en om uw huis. Wij bieden regelmatig citrusboom-aanbiedingen aan. U hoeft uiteraard niet meteen al uw citrusplanten te kopen. Koop bijvoorbeeld nu een citrus plant en maak kennis met één bepaalde vrucht. Later kunt u meerdere citrusplanten kopen om zo tot een mooi geheel te komen. Of vraag bijvoorbeeld voor uw verjaardag of Nieuwjaar een mooie citrusplant. Wedden dat u navolging krijgt en uw vrienden of kennissen ook voor zichzelf een citrusplant gaan kopen?
 

Uw citrus plant binnen of buiten plaatsen?

Citrusplanten zijn enerzijds vrij gevoelig, anderzijds toch sterke planten. Over het algemeen houden ze niet van strenge vorst. Elke citrus plant is hierin anders, maar ga toch maar kijken naar de omschrijving. U vindt er de temperaturen die ze aankunnen. Als u dat in acht neemt, kunt u uw citrus plant perfect gezond houden. Voor niet-winterharde citrusplanten raden wij aan om ze in potten of hardhouden bakken te planten. Zo plaatst u ze waar u wilt. In de zomer mogen ze gerust buiten staan, in de winter plaatst u ze in een serre of binnen in huis. U kunt ze daar combineren met kamerplanten of andere planten die goed bij uw citrus plant passen. Het is heel trendy om veel groen in uw interieur te verwerken. Allerhande citrusboompjes zijn dé ideale planten om uw woning te decoreren. Ze passen in elk interieur: modern, minimalistisch, Scandinavisch, landelijk, retro of romantisch. Experimenteer, u zult er lang geniet van hebben!
 

Uw citrusplant kopen bij Tropic Trees, wij leveren kwaliteit

Omdat een citrusplant kopen toch altijd een bijzondere beslissing is, bieden wij altijd kwaliteitsvolle planten aan. Hoe groot of hoe klein uw uitgekozen planten of bomen ook zijn, wij garanderen dat ze degelijk en zonder schade bij u thuis gebracht worden. U mag ze ook in Hengelo komen afhalen als u dat wilt. De betaling gebeurt eveneens zoals u wilt, volgens de gangbare betaalmethodes. Wilt u vandaag nog de wereld van de citrusplanten ontdekken? Wij maken u graag wegwijs. Contacteer ons als u nog vragen heeft over de soorten bomen, de verzorging, waar ze best staan en hoe u ze integreert in uw woning. Onze experten hebben jarenlange ervaring en staan u graag bij met woord en daad!


Meest gestelde vragen