• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home druivenrank
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

druivenrank

 


Bezig met laden...

Een druivenrank kopen voor een mediterrane sfeer

Doet een druivenrank u ook denken aan zomerse warmte in Zuid-Frankrijk of Spanje en gaat u wegdromen bij het zicht van de mooie bladeren en de druiventrossen? U kunt nu een wijnrank kopen en deze zuiderse sfeer dichtbij u halen. Ziet u zichzelf al zitten onder uw druivenrank op uw pergola met een heerlijk glaasje wijn? En wat is er heerlijker dan een druivenrank te kopen en na een tijd te kunnen eten van uw eigen druiven? Een wijnrank betekent kiezen voor genieten.
 

Welke druivenranken vindt u bij Tropic Trees?

Wij selecteren onze druivenranken met zorg. Wij gaan wijnranken kopen bij deskundige kwekers en kiezen alleen de topsoorten uit. Op de manier kunt u bij ons een druivenrank bestellen van de beste kwaliteit. U kiest voor een druivenstruik of een druif op stam. En daarnaast kiest u voor een witte of een rode soort. Een wijnrank kopen betekent ook er zorg voor dragen en de nodige aandacht geven. Door een druivenrank te kopen komt u een beetje dichter bij de natuur. Een druivenrank groeit vrij goed en daardoor moet u hem in goede banen leiden. Dit doet u naar eigen inzicht en in de richting die u zelf graag heeft. Toch moeten wijnranken op de juiste manier gesnoeid en gevoed worden en moeten ze het nodige water krijgen om vruchten te dragen. Met andere woorden: een druivenrank is experimenteren en u leert elke dag nog bij over deze bijzondere plant.
 

Creëer een mediterraan paradijs

Als u er aan denkt een wijnrank te kopen is dit misschien het ideale moment om ook de rest van de tuin aan te pakken en er een zuiderse sfeer te creëren. In het aanbod van Tropic Trees vindt u enorm veel exotische planten die bij uw wijnranken passen. Een andere zeer mooie klimplant die wij aanbieden is de bougainvillea. Met zijn felgekleurde bloemen vormt hij een mooi contrast met uw wijnrank. Ook de fijne blaadjes van de bougainvillea contrasteren met de grote stoere bladeren van uw druivenrank. Of houdt u van palmbomen? Hiermee decoreert u uw tuin en waant u zich helemaal aan de Middellandse Zee. Kies winterharde palmen, tenslotte blijft uw druivenrank ook ’s winters buiten staan. Regelmatig hebben wij ook palm trees in aanbieding. Hou onze website in het oog, u kunt hier vaak echte koopjes doen. Een andere typische zuiderse boom is de olijfboom. Als u aan het Zuiden denkt, denkt u immers aan druiven én olijfbomen. Deze twee zijn een ideale combinatie. Wilt u naast uw druiven ook nog ander zuiders fruit zelf kweken? Ontdek dan onze vele soorten citrusbomen waaronder sinaasappelbomen of een citroenbomen. Al deze tropische bomen vormen samen een zuiderse boomgaard waar u heerlijk van geniet. De planten ogen anders en de bloesems ruiken anders dan Midden- of Noord-Europese bomen. Door zuiderse planten zoals een wijnrank te kopen creëert u een zeer bijzondere sfeer.
 

Wij helpen u uw druivenrank te kopen

Als u vragen heeft over druivenranken of andere exotische planten, contacteert u ons eenvoudig via chat. Of u telefoneert ons en wij geven u alle informatie die u wenst. Of het nu gaat over de verzorging, de soorten planten, hoe uw planten integreren in uw tuin... onze medewerkers staan klaar! Een wijnrank bestellen doet u eenvoudig via internet. Wanneer wij uw bestelling hebben gekregen, wordt uw wijnrank degelijk ingepakt en sturen wij hem naar u toe. Wij leveren zeer snel. Betalen doet u met één van de gekende betalingsmethodes. Samen creëren wij uw zuiders tuin vol druivenranken, palmen, olijfbomen of wat u ook maar wenst.


Meest gestelde vragen