• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home druiven pergola
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

druiven pergolaBezig met laden...
7 Producten
Druivenboom - op oude stam - In half wijnvat
Druivenboom op oude stam
Winterhard
20 - 30 cm
200-250 cm
Druivenboom - Op oude stam - in halve wijnvat
Druivenboom Op oude stam
Winterhard
18 - 22 cm
150-200 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 110 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 110 cm
Winterhard
18 - 22 cm
100-150 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 120 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 120 cm
50-100 cm
Winterhard
25 - 35 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 220 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 220 cm
Winterhard
20-30 cm
200-250 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 240 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 240 cm
Winterhard
35 - 50 cm
200-250 cm
Tijdelijk niet op voorraad
Druivenboom - Op oude stam
Druivenboom Op oude stam
50-100 cm
Winterhard
15 - 25 cm

Maak uw tuin exotisch met een druiven pergola

Als u heerlijk wilt genieten van schaduw in de tuin, dan is een druif planten pergola een schitterend idee. En het brengt niet alleen schaduw, een druif planten pergola ziet er enorm exotisch uit. Wie kan er in de zomer weerstaan aan de frisse groene bladeren van de druif, en wie is er niet gecharmeerd door de prachtige herfstkleuren van druivenbladeren? En stelt u zich voor dat uw druivenrank op uw pergola ook nog eens vruchten draagt. Maar daarmee houdt het nog niet op. Een druivenrank pergola richt u in zoals u het zelf wilt. Houdt u zich bij één soort pergola druif of wilt u verschillende pergola druiven samen op uw natuurlijke afdakje? Dat kan ook! In elk geval, uw druif planten pergola is een echte blikvanger met een exotische tint.
 

Hoe richt u uw druiven pergola in?

U heeft verschillende mogelijkheden om uw pergola in te richten. Er zijn geen limieten. Kies bijvoorbeeld voor blauwe of witte druif planten voor uw pergola. Of kies voor de twee samen, dan geniet u van verschillende druivensoorten. U kunt vanzelfsprekend uw druiven pergola uitbreiden met andere exotische klimplanten. Wat denkt u bijvoorbeeld van een zonnige bougainvillea? Als de bloemen van deze plant openstaan, krijgt u een ware waterval aan tropische kleuren. Of decoreer uw druiven pergola met diverse tropische planten in pot. Kijk eens naar onze olijfbomen, palmbomen, citrusplanten en vijgenbomen. Deze plaatst u zonder problemen in bloembakken of potten en u schikt ze naar uw eigen inzicht. Als u dan toch gaat voor exotische uitstraling, dan mag een agave-plant, een fel oranjekleurige paradijsvogelbloem of een oleander in één van de vele zomerse tinten zeker niet ontbreken. Let altijd goed op of de planten winterhard zijn, zo niet laat u ze gewoon binnen overwinteren. Wilt u, in aanvulling van uw druivenrank pergola elders in uw tuin ook nog druivenranken planten? Dit kan zonder probleem, zo krijgt u een stijlvol geheel. Ga regelmatig kijken naar onze druivenstruik aanbiedingen. Voor weinig geld krijgt u een heel arsenaal aan druivenstruiken.
 

Maak van uw druiven pergola uw favoriete plekje

Druif planten aan uw pergola zijn een typisch Zuiders beeld. U waant zich in het aards paradijs als u de druiventrossen ziet hangen. Uw druivenrank pergola produceert vruchten zonder dat u er veel hoeft voor te doen. Bij elke pergola druif op onze website vindt u hoe u hem het beste verzorgt. Misschien koopt u een klein druivenstruikje aan en laat u hem groeien tot een ware druivenrank voor de pergola. Of u kiest een grotere pergola druif die u onmiddellijk aan uw pergola-constructie vasthecht. Zolang uw pergola druif maar kan klimmen en van de zon genieten, is het perfect. Uw pergola voelt aan als vakantie in eigen tuin. U leest er een boek, speelt er met de kinderen of nodigt vrienden en familie uit voor een etentje of een hapje en een drankje. Een pergola wordt dé centrale plek buiten voor uw gezin.
 

Richt uw druiven pergola in samen met Tropic Trees

Wij zijn al vele jaren expert in tropische bloemen, planten, bomen en fruitbomen. Onze druif planten voor een pergola zijn een van onze paradepaardjes. Ze zijn door vaklui gekweekt en voelen zich prima in onze contreien. Wilt u meer inlichtingen over deze prachtige plant, de pergola druif? Wij vertellen u graag meer via telefoon. Of u chat met een van onze experten. Kies de druivenrank voor uw pergola en stuur ons uw order door. Het duurt slechts enkele dagen om uw plant naar u te sturen. U betaalt zoals u dat wilt, er zijn diverse betaalmogelijkheden. Kijkt u al uit naar uw pergola vol druivenstruiken? Wij zijn er alvast heel gerust in, binnenkort geniet u van een heerlijke schaduwplek onder uw druivenranken!


Meest gestelde vragen