• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home sinaasappelboompje
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

sinaasappelboompjeBezig met laden...
1 Product

Een sinaasappelboompje, klein maar stijlvol!

Een mini sinaasappelboom heeft iets unieks. Het is een echte citrusboom maar dan ik het klein. Een mini sinaasappelboompje kan makkelijk overal ingezet worden en op plaatsen waar u het niet direct verwacht. Denk bijvoorbeeld aan uw slaapkamer, badkamer of klein terrasje. Elk klein sinaasappelboompje draagt bij tot een gezellige sfeer, hoe klein het sinaasappelboompje ook is. Een sier sinaasappelboompje gedraagt zich als een sierplant, zowel binnen als buiten. Geef uw sinaasappelboompje alle aandacht dat het verdient en het zal u vele jaren dankbaar zijn. Integreer uw mini sinaasappelboom in uw interieur of maak buiten een mooie combinatie van andere kleine exotische planten. Zo krijgt u een stijlvol geheel en zet u uw klein sinaasappelboompje nog meer in de kijker.
 

Meng uw mini sinaasappelboom met andere planten en bomen

Uw sier sinaasappelboompje is misschien wat klein om in uw grote tuin tot uiting te komen. Wat u dan kunt doen is een hele reeks aanverwante citrusboompjes kiezen. Tropic Trees is hierin gespecialiseerd en u vindt talloze leuke kleine boompjes. Denk aan een mandarijnenboom, een citroenboompje of een limoenboom. Uw tuin straalt hiermee een exotische sfeer uit. Wilt u nog meer lekkernijen vol vitamines uit het Zuiden? Dan bieden wij u olijfbomen van 1 meter, welke eveneens een zuiderse boom in het klein is. En misschien had u niet gedacht dat u ook vijgen in potten of druiven in potten kon kweken. Bij Tropic Trees maken wij dit voor u waar! Hiermee bouwt u een echte mediterrane mini-boomgaard op.
 

Zet uw mini sinaasappelboompje in de bloemen

Een sier sinaasappelboompje is een waar genot voor al uw zintuigen. Het zal niet alleen vruchten dragen. Als u uw mini sinaasappelboompje verzorgt zoals het moet, krijgt het heerlijk geurende bloesems. Logisch, want waar vruchten zijn, zijn er ook bloesems. Ze verspreiden een zoete geur. En uw klein sinaasappelboompje oogt ook nog mooi. Het staat zeker niet verkeerd om uw sier sinaasappelboompje tussen prachtige zuiderse bloemen en planten te plaatsen. Denk aan mini-palmbomen die hun grote bladeren laten wiegen in de wind. Wij hebben een groot aanbod palm trees in alle afmetingen en types. Kies bijvoorbeeld voor het prachtige oranje van de paradijsvogelbloemen. Of wat denkt u van een oleander op stam? Wij hebben ze in vele kleuren. Of ga voor de zachte keuren van een magnolia. Een kleine bougainvillea brengt hevige paarse tinten. Maak van uw tuin een tropisch oord vol geuren, kleuren en heerlijke vruchten! Het is een waar genot om dit in de tuin te kunnen creëren. Telkens als u luilekker van de tuin geniet, ervaart u een zuiderse vakantiesfeer.
 

Tropic Trees is expert in mini sinaasappelboompjes

Een mini sinaasappelboom is toch altijd wel een beetje apart. Mini sinaasappelboompjes vragen extra aandacht en de nodige verzorging. Geef ze niet te veel water, maar ook niet te weinig. Bemest uw klein sinaasappelboompje voldoende, maar ook niet te veel. En waar moet een mini sinaasappelboom juist staan? Moet u een sier sinaasappelboompje snoeien of mag het gewoon zijn eigen gang gaan? U zit waarschijnlijk met vele vragen over uw mini sinaasappelboompje. Kijk eerst al eens bij de beschrijving van het sinaasappelboompje in kwestie. Wij hebben er telkens bij vermeld hoe u het klein sinaasappelboompje moet verzorgen. Maar u ziet er ook dat een mini sinaasappelboom wel eens groter kan worden. Hou hiermee ook rekening bij de aankoop. Aarzel niet om ons te contacteren bij elke vraag over een sinaasappelboompje. Nadat u besteld heeft, komt uw sier sinaasappelboompje er snel aan. Elk sinaasappelboompje wordt degelijk verpakt zodat het geen schade oploopt bij het transport. De betaling kunt u gewoon doen via de betaalmethode naar keuze. Kijkt u er al naar uit om uw sinaasappelboompje of meerder bomen en planten binnenkort thuis te krijgen? Wij zorgen ervoor!


Meest gestelde vragen