• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home druif in pot
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

druif in potBezig met laden...
6 Producten
Druivenboom - op oude stam - In half wijnvat
Druivenboom op oude stam
Winterhard
20 - 30 cm
200-250 cm
Druivenboom - Op oude stam - in halve wijnvat
Druivenboom Op oude stam
Winterhard
18 - 22 cm
150-200 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 110 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 110 cm
Winterhard
18 - 22 cm
100-150 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 220 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 220 cm
Winterhard
20-30 cm
200-250 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 240 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 240 cm
Winterhard
35 - 50 cm
200-250 cm
Tijdelijk niet op voorraad
Druivenboom - Op oude stam
Druivenboom Op oude stam
50-100 cm
Winterhard
15 - 25 cm

Een druif in pot vindt overal zijn plekje

Een druif in pot kopen geeft u de mogelijk tot grote flexibiliteit. In tegenstelling tot druiven in de volle grond, zult u uw druif regelmatig een andere plek kunnen geven. En u hoeft zich zeker niet te beperken tot één type van druivenstruiken in pot. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een druif op stam in pot waarbij het gebladerte iets hoger staat dan bij een struikje. En u heeft zelfs de optie om een oude druif in pot te kopen. Druiven zijn sterke planten en ze worden namelijk zeer oud. Daarom is een oude druif in een pot geen enkel probleem. Een dergelijk type van druivenstruik in een pot geeft nog meer karakter aan uw tuin of terras.
 

Waar plaatst u best uw druivenstruik in pot?

Een druif in pot is winterhard tot op een bepaald aantal graden onder nu. Kijk hiervoor goed in de productbeschrijving van de plant. Hij houdt van zon en warmte. U kunt hem bijvoorbeeld in een mooie bloembak of houten wijnvat op uw terras plaatsen. Bij olijfbomen in pot, kleine palmbomen of vijgenbomen in pot staat uw druivenstruik perfect. Vooral een oude druif vraagt om het gezelschap van meer planten. Maar ook uw druif op stam in pot is best wel te combineren met citrusplanten zoals een citroenboompje of een sinaasappelboom. Een druif in pot, of u nu kiest voor een oude druif in pot of een druif op stam in pot is, is winterhard. Maar u kunt ook een druif in pot kopen om binnen te plaatsen, in uw serre of aanbouw bijvoorbeeld. Wij hebben in ons aanbod eveneens citrusplanten voor binnen, zoals de citroen- en sinaasappelboom, mandarijnenboom of limoenboom. Dat is nu net één van de voordelen van druiven in potten: u plaats ze binnen of buiten, zoals u verkiest.
 

Waarom een druif in pot kopen?

Een druif in een pot kopen heeft diverse voordelen. Zoals al aangegeven, plaatst u uw druivenplant waar u wilt. Als u iemand bent die regelmatig uw tuininrichting wenst te wijzigen, dan kan dit perfect met een druif in pot. Een oude druif is een uiterst sterke plant omdat hij al tientallen jaren meegaat. Daarom wordt er ook vaak gekozen voor een oude druif in pot. U hoeft dan geen jonge druif in pot te kopen en jarenlang te wachten. Een druif op stam in pot wordt dan weer gekozen omdat het enerzijds een mini-boompje is, anderzijds toch een grote flexibiliteit biedt. Een druif op stam in pot zorgt voor het typische karakter van een zuiderse wijngaard. Bij een druif op stam in pot hangen de druiventrossen namelijk mooi onder het bladerdak van de struik. Toch hoeft u met een druif op stam in pot geen extra volle grond vrij te maken. U kweekt een dergelijke plant eenvoudig in een mooie bak op uw terras of balkon.
 

Wij krijgen vaak de vraag; kan een druif in een pot? 

Het antwoord op de vraag, kan een druif in een pot is simpel: een druif kan zeker in een pot. 

Een druif bestellen doet u bij Tropic Trees in alle vertrouwen. Bij een oude druif in pot ziet u zelf waarschijnlijk al dat de plant goed groeit. Bij een jonge druivenplant is dit vaak nog afwachten. Daarom doet u best een beroep op onze expertise. Al onze druivenplanten in pot zijn door experten gekweekt en wij controleren ze nog eens extra voordat u ze aankoopt. Dit geldt trouwens voor al onze planten, of ze nu uit ons gewoon assortiment of uit onze aanbiedingen komen, u krijgt van ons kwaliteitsvolle planten. Ook voor het vervoer dragen wij zorg voor onze planten. Grote planten zetten wij op een pallet en kleine planten verpakken wij in een koker. Zo komen ze helemaal ongeschonden aan op uw adres. Tropic Trees levert ook service na verkoop. Als u vragen heeft over bepaalde druiven of andere planten, of u wilt meer weten over de verzorging, dan klopt u gewoon bij ons aan via telefoon of door te chatten. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent over uw druiven in potten!


Meest gestelde vragen