• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00 Za 10:00 - 16:00
Home citroenboompje
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

citroenboompje

 


Bezig met laden...
4 Producten
Cistrusboom - Citroenkaviaar
Cistrusboom Citroenkaviaar
8 - 10 cm
150-200 cm

€ 79,95

Citrusboom - Citroenboom
Citrusboom Citroenboom
18 - 20 cm
200-250 cm

€ 349,00

Citrusboom - Citroenboom
Citrusboom Citroenboom
8 - 10 cm
150-200 cm

€ 79,95

Citrusboom - Citroenboom
Citrusboom Citroenboom
8 - 10 cm
200-250 cm

€ 129,95

Een citroenboompje, een echt plezier in huis

Een kleine citroenboom is een mooie aanwinst. Het brengt tropische sferen naar u thuis. Een citroenboompje kopen doet u gewoon via onze website. Elk citroen boompje is van grote kwaliteit en wordt netjes verpakt en daarna bij u of eventueel op een ander adres afgeleverd. Welke citroen boompjes u kiest? Dat hangt er van af waar u deze wilt planten. In onze aanbieding hebben wij kleine citroenbomen voor buiten en voor binnen. Vele van de citroenboompjes in ons gamma zijn winterhard. Maar bekijk toch eerst de specificaties vooraleer citroenboompjes te kopen. En ga alvast ook naar onze aanbiedingen van citrus bomen kijken. Twijfel er niet aan om een citroenboompje te kopen. Citroen boompjes zijn een echt geschenk. Wanneer ze bloeien verspreiden ze een zeer aangename en exotische geur. Als u ze met andere kleine citrusbomen samen zet, krijgt u een bonte mengeling van heerlijke aroma’s. En uiteraard is het altijd prettig om uw eigen citroenen te kunnen oogsten. Citroenen zijn altijd welkom in uw keuken of in uw bar. Desserts, cocktails, fruitsalades, vruchtensappen, gerechten met vis, salades... het is te veel om op te noemen waarvoor u citroenen allemaal kunt gebruiken.
 

Citroenboompjes, andere citrusplanten of nog veel andere bomen en planten combineren

Kleine citroenbomen zijn met andere kleine planten en bomen makkelijk te combineren. Als u bijvoorbeeld denkt aan een limoenplant of een olijfboom van 1 meter dan zit u perfect. Maar ook bijvoorbeeld een vijgenboom in pot
sluit goed aan bij uw kleine citroenboom. En wat dacht u van druiven in pot?
Uiteraard zijn citroenen niet de enige citrusvruchten. U kunt voor uzelf een hele citrustuin aanleggen. Ga eens door ons assortiment van andere kleine bomen met citrusvruchten. Zo hebben wij onder meer ook kleine sinaasappelboompjes die helemaal bij uw citroen boompje passen. Wedden dat u na verloop van jaren regelmatig een mooie oogst aan vruchten heeft?

Gaat u graag voor bloemen om uw kleine citroenboom nog meer klasse te geven? Denk dan aan paradijsvogelbloemen of een kleurrijke oleander op stam.
U bent niet zeker of al deze andere planten in dezelfde bodem mogen staan als uw citroenboompje? Bij Tropic Trees geven wij u graag alle informatie.

 

Uw citroenboompje de juiste standplaats geven

Wenst u een citroenboompje te kopen en weet u al precies waar u hem wilt plaatsen? Citroenboompjes zijn vrij makkelijk in onderhoud. Met de juiste bemesting en water geven bent u al een heel eind op de goede weg. En als u hem voldoende beschermt tegen de kou, dan overleeft hij het ook in de winter in uw tuin. Of u uw citroenboompje nu binnen of buiten plaatst, hij zal het goed doen. Misschien wilt u hem in een mooie pot of hardhouten bak zetten? Kijk hiervoor eens onder de tab overige. In dezelfde rubriek op onze website vindt u nog tientallen andere bomen en planten die u misschien graag bij uw citroen boompje laat aansluiten. Maak uw keuze!
 

Een citroen boompje koopt u bij Tropic Trees

Wij hebben al jarenlang ervaring in het uitzoeken van citroenboompjes. Telkens gaan wij voor nieuwe en betere soorten. Als u van plan bent een citroenboompje te kopen en u heeft nog vragen, laat het ons weten. Wij beantwoorden uw vragen en nemen uw twijfels weg. Zo wordt een citroenboompje kopen voor u een makkelijke klus. Wij zorgen ervoor dat hij snel ter plaatse gebracht wordt. U krijgt hem in een stevige koker toegestuurd. Daardoor is hij beschermd en krijgt u een volledig gaaf boompje bij u thuis. Heeft u nog vragen over de verzorging, de winterhardheid of andere aspecten van uw citroen boompje? Ons team van kenners zit aan de telefoon of chat met u en beantwoordt uw vragen!


Meest gestelde vragen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies