• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home citrusboompje
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

citrusboompjeBezig met laden...

Een citrus boompje voor binnen of voor buiten? Wij hebben beide!

Misschien wilt u buiten een exotische boomgaard aanleggen met diverse citrusbomen en wilt u met een klein citrusboompje starten? Wij hebben citrusboompjes die zeer klein zijn en waarmee u dus nog vele jaren verder kunt. Vooraleer een citrusboompje te kopen, ga goed na welke verzorging hij nodig heeft. Bij elke kleine citrusboom vindt u de beschrijving en ook hoe u uw citrusboompje het beste verzorgt. Let vooral op of het winterhard is of niet. Mits een goede aanpak krijgt u na korte tijd vruchten van uw mini citrusboom. Dat is mooi meegenomen. En naast de vruchten kunt u ook genieten van heerlijk geurende bloesems op uw citrus boompje. Met andere woorden, uw kleine citrusboom is een plezier om in uw tuin te hebben. Maar ook voor binnen hebben wij passende mini citrusbomen. Een winterhard citrusboompje kopen om binnen te zetten kan natuurlijk ook perfect. Maar vraag misschien best advies aan onze medewerkers. Niet alle soorten citrus boompjes kunnen binnen én buiten staan. Iedere soort kleine citrusboom heeft zijn eigen typische wensen qua verzorging.
 

Kleine citrusbomen ook voor binnen

Als u in een flat woont of u heeft een kleine stadstuin, laat u dan zeker niet afschrikken om citrusboompjes te kopen. Een mini citrusboom vindt makkelijk een plekje in de keuken of in de woonkamer. In plaats van een gewone kamerplant kunt u evengoed een citrusboompje kopen en hiermee een exotische touch aan uw woning geven. Elke kleine citrusboom brengt een vleugje mystiek in uw huis. Combineer ook hier gerust verschillende mini citrusbomen met elkaar.
 

Welke bomen passen bij uw citrus boompje?

Uw mini citrusboom is een makkelijke boom om met anderen te combineren. Gaat u voor gelijkaardige boompjes als uw mini citrusboom? Dan moet u zeker gaan kijken bij onze reeks sinaasappelbomen, mandarijnenbomen of limoenbomen. Zo heeft u alvast een mooi assortiment van exotische vruchten. Maar u vindt in onze citrusplanten en –bomen ook exotische heerlijkheden zoals kumquat, Hand of Buddha, granaatappel, citroenkaviaar of limequat. Weet u niet goed wat deze vruchten allemaal zijn en hoe de boompjes moeten verzorgd worden? U mag het ons gerust vragen. Ons team is bekend met deze soorten en geven graag antwoorden op uw vragen rond citrusvruchten. Kies uw bomen ongeveer even groot als uw mini citrusboom. Zo worden ze samen groot en krijgt u een stijlvolle mini-boomgaard.

Tussen uw citrusboompjes wenst u misschien nog andere exotische planten. Olijven, vijgen en druiven horen ook in uw zuiderse tuin. Denk bijvoorbeeld aan bougainvilleas of paradijsvogelbloemen met hun prachtige bloemen. Met een beetje fantasie schept u in uw tuin een oase van rust, exotische bloemen en heerlijke aromas.

Ook voor binnen bent u misschien op zoek om uw citrus boompje met andere planten te combineren. Palmen bijvoorbeeld zijn een perfecte aanvulling bij uw citrus boompjes. Wij hebben regelmatig
palmen in aanbieding. Als u, net zoals buiten, ook binnen een exotisch plekje vol planten wilt creëren, dan vindt u bij ons gegarandeerd nog een aantal andere exotische planten aan voordelige prijzen. Hou onze promoties in het oog.

 

Kies een of meerdere citrus boompjes en bestel ze online

Bij Tropic Trees hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan kleine citrusbomen. Wij selecteren onze bomen onder meer op grootte. Zo bieden wij u bijvoorbeeld kleine sinaasappelboompjes en kleine citroenboompjes aan. Bekijk ook regelmatig onze citrusbomen aanbiedingen. Wij zetten namelijk vaak citrusboompjes in promotie. Een citrusboompje kopen bij Tropic Trees doet u makkelijk via internet. U duidt het citrusboompje naar keuze aan en plaatst het in uw winkelmandje. Wij verzenden zeer snel uw mini citrusboom zodat u er niet lang hoeft op te wachten. Vandaag een citrusboompje kopen betekent binnenkort heerlijke vruchten op uw tafel


Meest gestelde vragen