• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home druivenstruik
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

druivenstruikBezig met laden...
6 Producten
Druivenboom - Op oude stam - in halve wijnvat
Druivenboom Op oude stam
Winterhard
18 - 22 cm
150-200 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 110 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 110 cm
Winterhard
18 - 22 cm
100-150 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 120 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 120 cm
50-100 cm
Winterhard
25 - 35 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 220 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 220 cm
Winterhard
20-30 cm
200-250 cm
Druivenboom - Op oude stam ca. 240 cm
Druivenboom Op oude stam ca. 240 cm
Winterhard
35 - 50 cm
200-250 cm
Tijdelijk niet op voorraad
Druivenboom - Op oude stam
Druivenboom Op oude stam
50-100 cm
Winterhard
15 - 25 cm

Met een druivenstruik haalt u het Zuiden naar u toe

Een druivenstruik, of u nu voor een oude of jonge, een druivenrank, een druif op stam plant of u laat druiven op uw pergola groeien, alle druivenplanten brengen zuiderse sferen naar u toe. In de lente vertoont een druivenplant frisse lichtgroene blaadjes, in de zomer heeft u volop een plantendek en in de herfst krijgt u er een pracht aan herfstkleuren bovenop. Druiven zijn zeer voedzaam en daarom is een druivenstruik een verantwoorde keuze. Bij een goede verzorging zorgt uw struik voor heerlijke vruchten. Een oude druivenstruik is een struik die al tientallen jaren meegaat en die daardoor zeer stevig is geworden. Hij is vaak resistent aan allerlei ziektes en houdt het in onze streken goed uit. Elke druivenstruik die wij te koop aanbieden is geselecteerd op zijn sterktes en pluspunten. Als u een druivenstruik online gaat kopen, kies dan voor Tropic Trees, dan bent u zeker van kwaliteit.
 

Elke druivenstruik zijn eigen verzorging

Wij bieden diverse druivenstruiken te koop aan. U kiest voor de rode of de witte druif. En wij hebben ook druivenstruiken te koop met pitloze druiven. Een druivenstruik kopen online is het begin van een mooi en spannend avontuur. Om lekkere vruchten te kunnen oogsten, moet uw struik de perfecte standplaats hebben. En hij moet aangepast voedsel en voldoende water krijgen. Als u op zoek bent naar een druivenstruik, geven wij u de nodige raad. Snoeien is één van de handelingen die u zeker moet doen om uw druivenstruik maximaal te laten groeien. Een oude struik overleeft makkelijker maar ook hij heeft voldoende aandacht nodig. De medewerkers van Tropic Trees zijn niet alleen op de hoogte hoe een druivenstruik kopen online gebeurt, ze assisteren u ook eenmaal u uw druivenstruik bij u in de tuin hebt staan. Eens u weet hoe het moet, zult u snel resultaat zien.
 

Combineer uw druivenstruik met andere exotische planten

Een druivenstruik is een karaktervolle plant. Vooral een oude druivenstruik is een echte blikvanger. Maar hij krijgt nog meer cachet als u hem met nog meer exotische planten gaat combineren. Daarom hebben wij bij Tropic Trees niet alleen druivenstruiken te koop, maar vindt u bij ons ook citrusbomen, palmbomen in alle afmetingen en nog zoveel andere prachtige planten en bloemen. Wij gaan enkel voor tropische planten en daardoor kunt u een hele fruitboomgaard aanleggen met uitsluitend tropische fruitsoorten. Wij bieden bijvoorbeeld sinaasappelbomen, citroenbomen en olijfbomen aan. En u vult bijvoorbeeld enkele lege plekken tussen uw fruitbomen op met winterharde palmen uit ons groot assortiment palm trees. Misschien start u met een druivenstruik te kopen en krijgt u de smaak te pakken. De eerste druivenstruik kan het begin zijn van de aanleg van een heus Oord. U gebruikt een gedeelte van uw tuin. Of u tekent een volledig tuinplan uit en plant uw tuin helemaal vol met exotische bloemen, bomen en planten. Dit kan ook. Wij geven u hierin graag raad.
 

Een druivenstruik kopen online is een aanrader, zeker bij Tropic Trees!

U kunt bij ons in Hengelo een druivenstruik kopen en hem zelf komen afhalen. Maar u kunt evengoed een druivenstruik online bestellen. Daardoor hoeft u zelf niet te zeulen met grote struiken. Of u nu een jonge of een oude druivenstruik kiest, een druivenstruik bestellen via internet houdt geen risico in. Integendeel. Elke druivenstruik die wij te koop hebben, komt van gerenommeerde kwekers en is van de beste kwaliteit. Wanneer wij een struik te koop zetten, wordt hij eerst volledig nagekeken op onvolkomenheden vooraleer wij die naar de klant sturen. Als u een druivenstruik gaat kopen, ziet u ook de levertijd. Die is meestal slechts enkele dagen. Uw druivenstruik is dus nooit lang onderweg. Niet alleen oude struiken, maar ook jonge struiken worden zorgvuldig verpakt voor het vervoer. Als u vragen heeft over om het even welke struiken, bomen, planten of bloemen, contacteer ons vandaag nog. Wij luisteren naar uw wensen!


Meest gestelde vragen