Bezig met laden...
visibility

Olea - Europea Olijfboom met gladde stam, stamomvang 50 - 60cm

Olijfboom met gladde stam, hoogte ca. 250 cm

289,00

34%
visibility

Olea Europea - Olijfboom bolvorm met gladde stam, stamomvang 20 - 40cm

Olijfboom gladde stam, hoogte ca. 150 cm

179,00

119,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 100 - 120cm

Bonsai olijfboom, hoogte ca. 260cm

429,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 120 - 140cm

Height approx. 260 cm

469,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 180 - 230cm

Bonsai olijfboom, hoogte ca. 250 - 300cm

1.250,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom Bonsai stamomvang 60 - 80cm

Bonsai Olijfboom, hoogte ca. 230cm

369,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 80 - 100cm

Bonsai olijfboom, hoogte ca. 260cm

399,00

Uitverkocht
visibility

Olea Europea - Olijfboom met gladde stam, stamomvang 12 - 14cm

Olijfboom gladde stam stamomvang 12 - 14cm, hoogte ca 200 cm incl. pot

79,95

19%
visibility

Olea Europea - Olijfboom met gladde stam, stamomvang 20 - 40cm

Olijfboom gladde stam, hoogte ca. 175 cm

179,00

145,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom met gladde stam, stamomvang 6 - 8 cm

Olijfboom met gladde stam, hoogte inclusief pot ca. 150/160cm

69,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom pon-pon stamomvang 40 - 50cm

Pon-pon olijfboom, hoogte ca. 200cm

419,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom pon-pon, stamomvang 100 - 110cm in hardhouten bak

Pon-Pon olijfboom, hoogte ca. 250 cm

1.895,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom pon-pon, stamomvang 20 - 25cm

Pon-Pon olijfboom, hoogte ca. 190 cm

225,00

visibility

Olijfboom bol op stam 150cm, stamomvang 50 - 60cm

Olijfboom - Olea Europea, hoogte 150cm inclusief pot.

190,00

Uitverkocht
visibility

Olijfboom bolvormen op stam 250cm

Stamomvang 40 / 50cm

779,00

visibility

OLIJFBOOM STRUIK OP STAM 40CM

Olea Europea in deco pot, hoogte 40cm inclusief pot

24,95

Uitverkocht
visibility

Olijfwilg struikvorm 80 - 120cm

Elaeagnus Ebbingei, hoogte incl. pot ca. 80 cm

24,95

Uw eigen olijfgaard met onze olijfboom aanbieding

Heeft u er altijd al van gedroomd om een aantal olijfbomen in de tuin te hebben? Met onze goedkope olijfbomen maken wij van Tropic Trees deze droom waar. Olijfbomen hoeven niet altijd duur te zijn. Koop bij ons in aanbieding olijfbomen en u weet meteen het verschil in prijs. Wij geven regelmatig hoge kortingen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren als u een aanbieding voor een olijfboom heeft gevonden en als u hierover nog vragen heeft. Snel handelen is de boodschap. Onze olijfbomen in aanbieding gaan vaak snel de deur uit. Dat is ook niet verwonderlijk. Onze kortingen zijn echt de moeite waard! Stel dat u een hele boomgaard wilt aanleggen en u rekent even uit. U komt snel aan een aanzienlijk bedrag dat u uitspaart als u goedkope olijfbomen aankoopt. Maar ook als u slechts één boom nodig heeft, zijn onze kortingen zeker het overwegen waard. Het is zeker de moeite waard om elke olijfboom in aanbieding zo snel mogelijk te ontdekken en te bestellen.
 

Diverse goedkope olijfbomen

Als u op zoek bent naar een olijfboom in aanbieding, dan bent u niet gebonden aan één bepaalde soort van olijfbomen. Wij hebben een heel gamma aan olijfbomen: grote olijfbomen, kleine olijfbomen, olijfbomen van 1 meter, olijfboompjes in pot en olijfbomen op stam bijvoorbeeld. Van al deze types kunt u regelmatig olijfbomen kopen in aanbieding. De reden waarom wij een bepaald type van olijfboom in aanbieding zetten kan zeer verschillend zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zelf bij onze kwekers regelmatig olijfbomen kopen in aanbieding. Van deze goedkope olijfbomen laten wij onze klanten graag mee genieten. Of wij hebben bijvoorbeeld ruimte te kort en daardoor zetten wij de olijfboom in aanbieding. Het kan ook zijn dat wij een nieuwe soort olijfboom hebben ontdekt bij onze leveranciers. Dit kan dan ook een goedkope aanbieding van een olijfboom worden. Op deze manier maken onze klanten kennis met een soort die ze nog niet kenden. Een olijfboom kopen in aanbieding is net hetzelfde als een olijfboom aan de normale prijs kopen. Goedkope olijfbomen zijn van dezelfde kwaliteit en worden met dezelfde zorg naar u toegestuurd.
 

Creëer uw tropische boomgaard aan voordelige prijzen

Wij hebben diverse redenen waarom wij verschillende soorten olijfbomen in aanbieding zetten. Maar u kunt bij ons niet alleen olijfbomen kopen in aanbieding. Naast goedkope olijfbomen hebben wij in ons gamma ook andere tropische planten en bomen. Ontdek onze aanbiedingen voor palmbomen, citrusbomen, druivenstruiken en nog vele andere goedkope planten. Stel zelf een assortiment samen met aanbiedingen van olijfbomen en zoveel andere bomen, bloemen en planten. Ons uitgebreid aanbod zorgt voor een bijzondere exotische plek in uw tuin. U kiest uit ons grote aanbod goedkope planten en richt uw tuin in zoals u wenst. Ons aanbod van planten aan voordelige prijzen wijzigt voortdurend. En dit geldt ook voor de aanbieding van olijfbomen. Bezoek daarom op regelmatige tijdstippen onze website en ontdek zowel onze goedkope olijfbomen als onze andere promoties. Goedkope olijfbomen geven u de mogelijkheid om meerdere olijfbomen te kopen in aanbieding. Zo krijgt u voor uw budget veel meer dan u oorspronkelijk had gedacht.
 

Bekijk onze aanbiedingen voor olijfbomen en maak uw keuze

Op onze website is bij elke olijfboom de aanbieding duidelijk weergegeven. Bij elke plant, bloemen of bomen vindt u de normale prijs en wanneer ze in aanbieding staan, vindt u de verlaagde prijs. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan als u beslist hebt olijfbomen te kopen in aanbieding. Op het moment dat wij uw bestelling binnenkrijgen, verpakken wij de planten die u besteld heeft. Wij zetten grote planten op een pallet, de kleinere planten worden in een koker verpakt. Zo zijn ze volledig beschermd voor het vervoer. Wij leveren snel zodat u zo snel mogelijk van uw olijfboom in aanbieding kunt genieten!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.