• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
Home Palmboom Palmboom - Australische Koningspalm

Palmboom Australische Koningspalm

Palmboom Australische Koningspalm

Deze Palmboom, ook wel bekend als de Australische Koningspalm of de Alexandrapalm heeft een stamhoogte van 125 cm en een totale hoogte van ca. 250 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
159,-
Prijs per stuk
 
Toeslag 29,95
Trusted Shops

Productomschrijving

De Australische Koningspalm is een mooie palm die zowel buiten als binnen kan staan. Deze palmboom staat ook wel bekend als de Alexandrapalm en kan maar liefst tot 10 meter hoog worden. Uit de kruin van deze Australische Koningspalm groeien grote geveerde bladeren en de stam blijft erg slank. Deze palmboom geeft zowel binnen als buiten meteen een leuke sfeer. Het is wel belangrijk om deze palmboom goed te verzorgen.

Winterhard
De Australische Koningspalm is geen winterharde Palm en kan geen vorst verdragen. Deze palmboom moet bij koude temperaturen tijdig naar binnen worden gezet op een lichte plek.

Standplaats Australische Koningspalm
De Australische Koningspalm houdt buiten van af en toe een zonnetje. Een plek met halfschaduw is dan ook een goede standplaats voor de Australische Koningspalm. Binnen moet deze palmboom op een lichte plek bij het raam staan.

Onderhoud Australische Koningspalm
De Australische Koningspalm is een onderhoudsvriendelijke palmboom die weinig onderhoud nodig heeft. Bij deze palmboom groeien de nieuwe bladeren uit de kruin. De onderste bladeren kunnen weggeknipt worden als ze niet meer mooi zijn.

Waterbehoefte
De Australische Koningspalm heeft een redelijke waterbehoefte en het is belangrijk dat die niet uitdroogt. In de zomermaanden moet deze palm elke dag wel een beetje water hebben en in de winter een stuk minder. Door regelmatig je vinger goed in de aarde te steken kun je goed merken of de grond te droog of te nat is.

Snoeien
Bij de Australische Koningspalm hoeven alleen de onderste bladeren weggeknipt te worden die bruin of niet meer mooi zijn. Deze bladeren kun je het beste wegknippen in het voorjaar of in de zomer.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de palmboom en zorgt voor mooie groene bladeren. De palmboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Palmboom - Australische Koningspalm
159,- Prijs per stuk
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies