• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Cordyline Australis - Red Star
Cordyline Australis Red Star

De Cordyline Australis wordt ook wel de Red Star of de Koolpalm genoemd. Deze sierlijke palm is ongeveer 75cm hoog en is zeer onderhoudsvriendelijk.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
29,95
Vaste lage prijs
Of 9,98 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Verzendkosten Gratis verzending
Levertijd 1-3 werkdagen
Trusted Shops
Productomschrijving

De Cordyline Australis is een mooie palm die veel kleur geeft aan de tuin. Deze palmboom staat ook wel bekend als de Red Star of Koolpalm. Deze sierlijke palmboom doet het erg goed in het Nederlandse klimaat. Naarmate deze palmboom hoger wordt krijgt het ook een stam. Deze palmboom is goed te combineren met andere palmen en zorgt voor een fleurig geheel.

Winterhard
De Cordyline Australis is matig winterhard en kan een paar graden vorst verdragen. Het is verstandig om deze palmboom tijdig af te dekken met een winterhoes. Bij strenge vorst moet deze palm op een beschutte plek weggezet worden.

Standplaats Cordyline Australis
De Cordyline Australis houdt van veel zon, maar af en toe een zonnetje is ook prima. Een plek in de volle zon of halfschaduw is een goede plek voor deze palm.

Onderhoud Cordyline Australis
De Cordyline Australis is een onderhoudsvriendelijke palmboom die weinig onderhoud nodig heeft. Bij deze palmboom groeien de nieuwe bladeren uit de kruin. De onderste bladeren kunnen weggeknipt worden als ze niet meer mooi zijn.

Waterbehoefte
De Cordyline Australis heeft een redelijke waterbehoefte en het is belangrijk dat die niet uitdroogt. In de zomermaanden moet deze palm elke dag wel een beetje water hebben en in de winter een stuk minder. Door regelmatig je vinger goed in de aarde te steken kun je goed merken of de grond te droog of te nat is.

Snoeien
Bij de Cordyline Australis moeten alleen de onderste bladeren weggeknipt worden die bruin of niet meer mooi zijn. Deze bladeren kun je het beste wegknippen in het voorjaar of in de zomer.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de palmboom en zorgt voor mooie groene bladeren. De palmboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500
 

Alles wat je wil weten
Vruchten
Nee
Winterhard
Ja
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Gemiddeld
Bloeiperiode
Voorjaar
Winterhard tot °C
tot °C-4
Potmaat
50 cm
Giftig
Nee
Standplaats
Volle zon
Bloemen
Nee
Voeding
Ja
Eetbaar
Nee
Hoogte
50-100 cm
Waterbehoefte
Gemiddeld
Snoeien
Gehele jaar
Groenblijvend
Ja
Gewicht
5 kg
Cordyline Australis - Red Star
29,95 Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen