• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Brahea Armata Groot - Mexicaanse Blauwe Palm
Brahea Armata Groot Mexicaanse Blauwe Palm

Brahea Armata Groot Mexicaanse Blauwe Palm

De Brahea Armata is een bijzondere en populaire palmboom, dit komt door de blauwgrijze en waaiervormige bladeren.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding
Voeding
€ 7,50
699,-
549,-
Laatste kans
Of 183,00 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Toeslag 39,95
Trusted Shops
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een unieke palmboom die steeds populairder wordt? De Brahea Armata staat ook wel bekend als de Mexicaanse Blauwe Palm, dit komt door de mooie blauwe gloed over de bladeren van deze palm. De Brahea Armata is een langzaam groeiende palm die in de zomermaanden witte bloemen krijgt met een heerlijke geur. Na deze bloeiperiode komen er kleine vruchten aan deze palm.

Winterhard
De Brahea Armata is een winterharde Palm die temperaturen kan verdragen tot -8. Deze palmboom moet bij strenge vorst tijdig afgedekt worden met een winterhoes of op een beschutte plek gezet worden.

Standplaats Brahea Armata
De Brahea Armata is een plant die van warmte houdt. Deze palmboom kan het beste in de volle zon gezet worden en houdt van een beschutte plek met goede doorlaatbare grond.

Onderhoud Brahea Armata
De Brahea Armata is een onderhoudsvriendelijke palmboom die weinig onderhoud nodig heeft. Bij deze palmboom groeien de nieuwe bladeren uit de kruin en de stam groeit langzaam.

Waterbehoefte
De Brahea Armata moet altijd licht vochtig zijn. De waterbehoefte is natuurlijk wel afhankelijk de grote van de boom en het weer. Bij te weinig water beginnen de bladeren te hangen, bij teveel water veranderen de bladeren van kleur. Door regelmatig je vinger goed in de aarde te steken kun je goed merken of de grond te droog of te nat is.

Snoeien
Bij de Brahea Armata hoeven alleen de onderste bladeren weggeknipt te worden die bruin of niet meer mooi zijn. Deze bladeren kun je het beste wegknippen in het voorjaar of in de zomer.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de palmboom en zorgt voor mooie groene bladeren. De palmboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Bloemen
Nee
Voeding
Ja
Stamhoogte
75-85 cm
Eetbaar
Nee
Hoogte
250-300 cm
Waterbehoefte
Gemiddeld
Snoeien
Gehele jaar
Vruchten
Ja
Winterhard
Ja
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Bloeiperiode
Voorjaar
Winterhard tot °C
tot °C-8
Potmaat
80 cm
Giftig
Nee
Standplaats
Volle zon
Groenblijvend
Ja
Gewicht
300 kg
Brahea Armata Groot - Mexicaanse Blauwe Palm
549,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen