• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Yucca Filifera - ca. 50 cm
Yucca Filifera ca. 50 cm

Yucca Filifera ca. 50 cm

Deze Palmboom, ook wel bekend als de Yucca Filifera heeft een totale hoogte van ca. 50 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
79,-
Vaste lage prijs
Of 26,33 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Verzendkosten Gratis verzending
Levertijd 1 - 3 werkdagen
Trusted Shops
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een unieke palmboom die steeds populairder wordt? Deze plant is gemakkelijk te herkennen aan zijn dunne, blauwgroene bladeren die op stelen groeien en aan de uiteinden vertakken in fijne draden. De Yucca Filifera kan tot wel 2 meter hoog worden en bloeit in de zomer met witte, geurende bloemen.

Winterhard
De Yucca Filifera is een winterharde Palm die temperaturen kan verdragen tot -8. Deze palmboom moet bij strenge vorst tijdig afgedekt worden met een winterhoes of op een beschutte plek gezet worden.

Standplaats Yucca Filifera
De Yucca Filifera is een plant die van warmte houdt. Deze palmboom kan het beste in de volle zon gezet worden en houdt van een beschutte plek met goede doorlaatbare grond.

Onderhoud Yucca Filifera
De Yucca Filifera is een onderhoudsvriendelijke palmboom die weinig onderhoud nodig heeft. Bij deze palmboom groeien de nieuwe bladeren uit de kruin en de stam groeit langzaam.

Waterbehoefte
De Yucca Filifera heeft niet heel veel water nodig. De waterbehoefte is natuurlijk wel afhankelijk de grote van de boom en het weer. In de zomer moet deze Yucca welk regelmatig water hebben, maar niet teveel. In de wintermaanden moet je wachten tot de grond droog aanvoelt, dan kun je de yucca weer wat water geven.

Snoeien
Bij de Yucca Filifera hoeven alleen de onderste bladeren weggeknipt te worden die bruin of niet meer mooi zijn. Deze bladeren kun je het beste wegknippen in het voorjaar of in de zomer.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de palmboom en zorgt voor mooie groene bladeren. De palmboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Potmaat
27 cm
Giftig
Nee
Standplaats
Half Schaduw
Bloemen
Nee
Voeding
Ja
Eetbaar
Nee
Hoogte
50-100 cm
Waterbehoefte
Weinig
Snoeien
Gehele jaar
Vruchten
Nee
Winterhard
Ja
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Weinig
Bloeiperiode
Voorjaar
Winterhard tot °C
tot °C-16
Groenblijvend
Ja
Gewicht
10 kg
Yucca Filifera - ca. 50 cm
79,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen