• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Palmboom - Goudpalm
Palmboom Goudpalm

Palmboom Goudpalm

De Goudpalm is een sierlijke palm en een zeer populaire kamerplant. De palm heeft bij levering een hoogte tussen de 140 en 160cm.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
49,95
Vaste lage prijs
Of 16,65 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Verzendkosten Gratis verzending
Trusted Shops
Productomschrijving

De Goudpalm, ook bekend als de Areca-palm of Dypsis lutescens, is een populaire en sierlijke kamerplant die zijn oorsprong vindt in de tropische gebieden van Madagaskar. Met zijn mooie, veervormige bladeren en slanke stam heeft de goudpalm zich bewezen als een geliefde keuze voor zowel thuis- als kantooromgevingen. Ook is de goudpalm populair omdat het een gemakkelijke kamerplant is in onderhoud.

Winterhard
De Goudpalm is niet winterhard en kan eventueel alleen vanaf het voorjaar t/m het najaar buiten gezet worden. Als je hem buiten neerzet, geef hem dag  geen zonnige plek.

Standplaats Goudpalm
De beste standplaats is een plekje voor het raam met veel licht, maar niet direct zonlicht. Zet de goudpalm in de zomer niet op het zuiden voor het raam, dan kun je hem beter even verzetten. 

Onderhoud Goudpalm
Een Goudpalm heeft weinig onderhoud nodig. De palm groeit continu en kan gesnoeid worden. Snoei dat takken onderaan bij de stam, daar blijft de kamerplant het mooiste van.

Waterbehoefte
Het is belangrijk dat de Goudpalm niet uitdroogt. Op de warme dagen mag de palm wel 2x per week water hebben en anders 1x. Geef niet teveel water, daar houdt de palm niet van. Door regelmatig je vinger in de aarde te steken krijg je een goede indruk of de Goudpalm te droog of te nat is.

Snoeien
De Goudpalm kan altijd gesnoeid worden. Snoei hem zo dicht mogelijk bij de stam, zo blijft de palm het mooiste.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Bloemen
Nee
Hoogte
100-150 cm
Onderhoud
Weinig
Waterbehoefte
Gemiddeld
Winterhard
Nee
Giftig
Nee
Geschikt voor binnen
Ja
Winterhard tot °C
tot °C 0
Vruchten
Nee
Standplaats
Half Schaduw
Potmaat
21 cm
Snoeien
Gehele jaar
Groenblijvend
Ja
Gewicht
5 kg
Palmboom - Goudpalm
49,95 Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen