• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
Home Palmboom Palmboom - Washingtonia Robusta Multistam
Palmboom Washingtonia Robusta Multistam

Palmboom Washingtonia Robusta Multistam

Deze Palmboom met een multistam, ook wel bekend als de Mexicaanse Waaierpalm of de Washingtonia Robusta heeft een stamhoogte van 20-30 cm en een totale hoogte van ca. 150-180 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding
Voeding
€ 7,50
199,-
Vaste lage prijs
Of 66,33 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Verzendkosten Gratis verzending
Levertijd Vandaag besteld, morgen verstuurd
Trusted Shops

Wil je de boom zelf uitkiezen? Whatsapp ons en wij zullen een aantal foto’s van verschillende bomen sturen. 0619245428

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een palmboom die meteen een tropische sfeer geeft? De Washingtonia Robusta staat ook wel bekend als de Mexicaanse Waaierpalm en is makkelijk te onderhouden. Deze palmboom oorspronkelijk uit het Noorden van Mexico en staat bekend om zijn mooie stam. Het is een snelgroeiende palmboom.

Winterhard
De Washingtonia Robusta is niet winterhard en moet je laten overwinteren op een vorstvrije en lichte plek. Het is ook verstandig om deze palmboom in een pot te zetten zodat de gemakkelijk verplaatst kan worden in de winter.

Standplaats Washingtonia Robusta
De Washingtonia Robusta staat het liefst op een zonnige plek die licht beschut is. Indien de Washingtonia niet in de zon geplaatst wordt zal dit de groei beïnvloeden.

Onderhoud Washingtonia Robusta
De Washingtonia Robusta is een onderhoudsvriendelijke palmboom die weinig onderhoud nodig heeft. Bij deze palmboom groeien er continu nieuwe bladeren uit de kern, als die bladeren lang genoeg zijn beginnen ze te hangen.

Waterbehoefte
De Washingtonia Robusta heeft veel waterbehoefte en het is belangrijk dat de boom niet uitdroogt. In de zomermaanden kan de Washingtonia elke dag wel wat water gebruiken. Let er wel op dat de boom niet teveel water krijgt. Bij teveel water worden de punten van de palmboom bruin of zwart. Bij te weinig water gaan de bladeren hangen. Door regelmatig je vinger in de aarde te steken krijg je een goed beeld of de boom nog vochtig genoeg is en niet te droog staat.

Snoeien
Bij de Washingtonia Robusta hoeven alleen de onderste bladeren weggeknipt te worden die bruin of niet meer mooi zijn. Deze bladeren kun je het beste wegknippen in het voorjaar of in de zomer.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de palmboom en zorgt voor mooie groene bladeren. De palmboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Palmboom - Washingtonia Robusta Multistam
199,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen