• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Palmboom - Washingtonia Robusta Multistam
Palmboom Washingtonia Robusta Multistam

Palmboom Washingtonia Robusta Multistam

Deze Palmboom multistam, ook wel bekend als de Mexicaanse waaierpalm of Washingtonia Robusta heeft een stamhoogte van 15-20 cm en een totale hoogte van ca. 130 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
49,95
39,95
Laatste kans
Of 13,32 in 3 termijnen 0% rente
Verzendkosten Gratis verzending
Levertijd 1 - 3 werkdagen
Trusted Shops
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een palmboom die meteen een tropische sfeer geeft? De Washingtonia Robusta staat ook wel bekend als de Mexicaanse Waaierpalm en is makkelijk te onderhouden. Deze palmboom oorspronkelijk uit het Noorden van Mexico en staat bekend om zijn mooie stam. Het is een snelgroeiende palmboom.

Winterhard
De Washingtonia Robusta is niet winterhard en moet je laten overwinteren op een vorstvrije en lichte plek. Het is ook verstandig om deze palmboom in een pot te zetten zodat de gemakkelijk verplaatst kan worden in de winter.

Standplaats Washingtonia Robusta
De Washingtonia Robusta staat het liefst op een zonnige plek die licht beschut is. Indien de Washingtonia niet in de zon geplaatst wordt zal dit de groei beïnvloeden.

Onderhoud Washingtonia Robusta
De Washingtonia Robusta is een onderhoudsvriendelijke palmboom die weinig onderhoud nodig heeft. Bij deze palmboom groeien er continu nieuwe bladeren uit de kern, als die bladeren lang genoeg zijn beginnen ze te hangen.

Waterbehoefte
De Washingtonia Robusta heeft veel waterbehoefte en het is belangrijk dat de boom niet uitdroogt. In de zomermaanden kan de Washingtonia elke dag wel wat water gebruiken. Let er wel op dat de boom niet teveel water krijgt. Bij teveel water worden de punten van de palmboom bruin of zwart. Bij te weinig water gaan de bladeren hangen. Door regelmatig je vinger in de aarde te steken krijg je een goed beeld of de boom nog vochtig genoeg is en niet te droog staat.

Snoeien
Bij de Washingtonia Robusta hoeven alleen de onderste bladeren weggeknipt te worden die bruin of niet meer mooi zijn. Deze bladeren kun je het beste wegknippen in het voorjaar of in de zomer.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de palmboom en zorgt voor mooie groene bladeren. De palmboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Onderhoud
Gemiddeld
Geschikt voor binnen
Nee
Winterhard tot °C
tot °C-4
Giftig
Nee
Standplaats
Volle zon
Potmaat
30cm
Voeding
Ja
Vruchten
Nee
Hoogte
100-150 cm
Snoeien
Voorjaar
Waterbehoefte
Veel
Winterhard
Ja
Groenblijvend
Ja
Gewicht
7kg
Palmboom - Washingtonia Robusta Multistam
39,95 Prijs per stuk