• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home vijgenboom winterhard
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

vijgenboom winterhard

Vijgenbomen 


Bezig met laden...

Een vijgenboom winterhard kopen? Het kan bij ons!

U zou het niet onmiddellijk verwachten, maar een vijgenboom is winterhard. U mag met een gerust geweten uw vijgenboom buiten laten staan in de winter. Bij Tropic Trees zoeken wij steeds nieuwe tropische planten die het ook in ons klimaat goed uithouden. Denk maar eens aan onze olijfbomen voor buiten, palmbomen voor buiten, citroenbomen voor buiten en sinaasappelboompjes voor buiten. Het zijn planten die uit het Zuiden komen, maar dat wil niet zeggen dat ze niet winterhard zijn. U mag gerust zijn: uw vijgenboom voor buiten is wel degelijk winterhard. Als u een vijgenboom winterhard gaat kopen, moet u toch wel even opletten. Dat een vijgenboom winterhard is wil niet zeggen dat u hem zomaar onbeschermd kunt laten gedurende de winter. Uw vijgenboom buiten heeft bescherming tegen strenge vorst nodig. Hiervoor gebruikt u een stevige winterhoes. Deze vindt u ook in ons aanbod, onder ‘overig’. Als u de richtlijnen volgt die u in de omschrijving van elke vijgenboom voor buiten vindt, dan is uw boom in goede handen. Niet alleen is uw vijgenboom winterhard, hij draagt ook mooie vruchten. Als u nog vragen heeft of u weet niet goed of een vijgenboom winterhard kopen wel een goed idee is voor uw tuin, laat het ons gerust weten. Wij helpen u in uw keuze.
 

Creëer een exotische plek in uw tuin

Aarzel dus niet om een vijgenboom die winterhard is te kopen. Met de juiste behandeling en aanpak zorgt u ervoor dat uw vijgenboom winterhard is zoals het hoort. U creëert een echte tropische tuin met planten die in de winter toch buiten mogen blijven. Ontdek ons grote gamma aan winterharde palmen en druivenbomen. Diverse citrusbomen voor buiten en een reeks andere planten die net als uw vijgenboom winterhard zijn, creëren een mooie tropische tuin.
 

Uw eigen tropische vruchten

Een vijgenboom winterhard kopen is een mooie keuze. Een vijgenboom die winterhard is, krijgt in de lente telkens een nieuwe boost en daardoor krijgt u een zeer sterke boom. Van een vijgenboom van buiten heeft u regelmatig heerlijke vruchten. Vijgen zijn een bron van vitamines en vezels. Ze hebben een hoge voedingswaarde en anderzijds een laag caloriegehalte. Zij worden in de medische wereld aangeraden als zeer gezonde voeding. U kunt ze rauw eten, met of zonder de schil, of u verwerkt ze in allerlei lekkere gerechten. Combineer ze met uw andere tropische fruitsoorten en u krijgt prachtige en kleurrijke fruitsalades en jam. Als u bij ons een vijgenboom winterhard gaat kopen, heeft u de keuze tussen twee soorten: de zoete groene en de zoete donkere vijgen. Het zijn twee verschillende types van vijgen, maar ze zijn alle twee zeer smaakvol.
 

Kies uw vijgenboom voor buiten bij Tropic Trees

Al onze bomen, bloemen en planten zijn gronding gekeurd. Wij gaan zeer selectief te werk bij de aankoop en wij kopen enkel bij betrouwbare kwekers. U mag er dus zeker van zijn dat uw vijgenboom winterhard is en dat hij in topconditie is. Wij zijn er voor u als u een tropische tuin wilt aanleggen. Of heeft u slechts één winterharde vijgenboom nodig? Geen probleem. Wij handelen uw bestelling met grote zorg af. U betaalt met de manier van betalen die u zelf kiest. Na enkele dagen staat uw bestelling bij u thuis. Zit u nog met vragen over vijgenbomen voor binnen of buiten, citrusvruchten, druiven, olijfbomen of palmen? Of wilt u op ontdekking gaan naar onze andere tropische planten? Dan helpen wij u graag met deze ontdekkingstocht. Bel of chat met ons. U zult merken dat wij exotische planten hebben waar u nog nooit van gehoord had. Ook u kunt hier nu voor kiezen!


Meest gestelde vragen