• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home vijgenboom groot
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

vijgenboom groot

 


Bezig met laden...

Kies uw vijgenboom groot voor onmiddellijk resultaat

Als u graag een grote vijgenboom in de tuin wenst te planten, dan vindt u bij ons zeker uw gading. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten grote vijgenbomen. Een grote vijgenboom kopen heeft als voordeel dat u onmiddellijk het resultaat ziet. U loopt niet het risico dat u een kleinere boom aankoopt en dat u na verloop van tijd merkt dat uw vijgenboom te groot wordt. Als u een zeer grote tuin heeft, is een grote vijgenboom kopen een logische keuze. Maar een vijgenboom kan best wel hoog en breed worden. Wij hebben telkens, bij elke plant of boom, in de beschrijving vermeld hoe hoog hij wordt. Zo weet u onmiddellijk of uw grote vijgenboom nog zal groeien. Lees hier goed de aanbevelingen om uw grote vijgenboom in de winter te beschermen. Let op: de treurvijgenboom is niet winterhard!
 

Kiest u voor groot? Bekijk ons assortiment

Wanneer u graag heeft dat uw vijgenboom groot is bij aankoop, dan heeft u misschien grote plannen voor uw tuin. In dat geval kunnen wij u nog andere grote tropische bomen aanbevelen. In ons aanbod vindt u grote palmbomen en diverse grote citrusbomen. Als u bij uw grote vijgenboom graag grote klimplanten laat aansluiten, dan zijn bijvoorbeeld bougainvilleas of druiven voor een pergola een zeer goede keuze. Ze maken van uw tuin een heerlijk tropisch paradijs. Bekijk zeker ook onze speciale aanbiedingen. Met onze aanbiedingen palmbomen, onze promoties voor citrusbomen en vele andere goedkope planten kleedt u uw grote tuin aan met een zeer beperkt budget. Uw vijgenboom kan een pronkstuk zijn, maar hij kan evengoed in de omgeving opgaan tussen een reeks andere planten.
 

Een grote vijgenboom, een pronkstuk in elke tuin

Als een vijgenboom groot is, zijn het echte kunstwerken. De grove gekartelde bladeren vallen duidelijk op. Ze brengen veel groen in een tuin. En het is perfect mogelijk om een grote vijgenboom te kopen voor zijn schaduw. Het bladerdek van een vijgenboom is groot zodat u lekker beschermd zit tegen de zon. In plaats van een overkapping te installeren, kunt u een of meerdere grote vijgenbomen kopen en u krijgt een frisse plek waar het heerlijk vertoeven is. Een grote vijgenboom die u helemaal in de kijker plaatst, staat perfect in een moderne strakke tuin. Heeft u eerder een romantische tuin? Ook hier mag uw vijgenboom groot zijn en vergezeld worden door andere planten, bloemen of bomen. Veel groen creëert een gezellige sfeer waar u tot rust komt.
 

Een grote vijgenboom kopen? Doe een beroep op onze expertise!

Misschien twijfelt u er nog aan om een grote vijgenboom te kopen? Wij verzekeren u dat wij uw grote vijgenboom op de juiste manier naar u verstuurd wordt. Ook al kiest u voor een hoge vijgenboom op stam van wel 2 meter, wij hebben hier ervaring mee. Onze transporteurs doen er alles aan om uw boom in perfecte staat te leveren. Weet u nog niet goed welke vijgenboom u wilt kopen, met welke planten u hem wilt combineren of meer nog, hoe u uw tuin wilt inrichten? Onze experten luisteren graag naar uw wensen. Samen stellen wij u een pakket samen, inclusief uw grote vijgenbomen, waarmee u uw siertuin en boomgaard mooi aankleedt. U stuurt ons uw order door via internet en de betaling gebeurt via de betaalmethode van uw keuze. Uw bestelling wordt zeer snel geleverd. De leverdata die u in de omschrijvingen ziet, liegen er niet om. U hoeft zeker niet lang te wachten om aan de slag te gaan. Wij zijn er voor u als u nog vragen heeft!


Meest gestelde vragen