• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home citrusboom groot
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

citrusboom grootBezig met laden...

Kies gerust uw citrusboom groot! Wij hebben winterharde soorten

Vroeger werden grote sinaasappelbomen of grote citroenbomen in de winter binnen gehaald. Dit was een hele onderneming. Enerzijds heeft u misschien niet de ruimte om grote citrusbomen binnen te plaatsen, anderzijds zijn grote bomen zwaar en niet zo makkelijk te verplaatsen. Maar bij Tropic Trees vindt u een hele reeks citrusbomen die winterhard zijn. Let wel op! Ook al is uw favoriete citrusboom groot, niet elke soort is winterhard. Lees goed de beschrijving met de temperaturen die hij aankan en ook hoe u hem in de winter moet behandelen. Als u dit goed in acht neemt, is er geen probleem. Of uw citrusboom groot of klein is, bepaalde soorten overleven de winter het perfect.
 

Grote citrusbomen geven allure aan uw tuin

Wilt u voor uw citrusboom een groot exemplaar? Dit is een goede keuze. Een grote citrusboom heeft een mooie grote kruin met frisgroene bladeren. Als de zon er op schijnt, doet hij nog meer zuiders aan. U heeft niet alleen een grote prachtige boom, u bent ook quasi zeker dat hij vruchten draagt. En de bloesems met heerlijke geuren zijn ook altijd mooi meegenomen! Ga altijd goed na wat de maximum hoogte van uw citrusboom kan zijn. Want dat een citrusboom groot kan worden, is een feit. Als u van plan bent om nog andere exotische struiken, planten en bomen in uw tuin te plaatsen, kies ze dan in functie van hoe groot ze gaan worden. Denk bijvoorbeeld aan grote palmbomen of grote vijgenbomen. Ook een druif op stam kan best wel hoog worden. Hou voor druiven regelmatig onze druiven-aanbiedingen in het oog. U vindt er hoge druivensoorten aan ongekend lage prijzen die mooi bij uw citrusboom aansluiten.
 

Creëer uw eigen tropisch paradijs

Wanneer u kiest voor een citrusboom die groot moet zijn, dan is het duidelijk dat u van unieke bomen en planten houdt. Tropic Trees biedt een uitgebreid gamma aan om in uw tuin een zuiderse sfeer te creëren. Ga bijvoorbeeld eens kijken naar onze aanbiedingen van citrusbomen. Zo zult u misschien ook onze mandarijnenbomen, limoenbomen of granaatappelbomen ontdekken. Wij laten u ook graag kennismaken met onze zeldzame soorten: de kumquat, limequat, Hand of Buddha en citroenkaviaar. U krijgt volop tropisch fruit op uw tafel.

Combineer al deze citrusbomen met andere exotische planten en bloemen zoals agave-planten, Italiaanse cipres, bougainvillea, oleanders in heel wat kleuren, paradijsvogelbloemen, bougainvillea of magnolia's. Het zijn maar enkele voorbeelden uit ons grote gamma. U creëert een strakke moderne tuin of een romantische tuin vol bonte kleuren. Schik bijvoorbeeld uw citrusbomen van groot naar klein of combineer verschillende bomen van dezelfde grootte. Plaats uw vruchtenbomen bij elkaar of verspreid ze door heel uw tuin. Met exotische planten en bomen creëert u uw eigen stijl.
 

Kies en koop bij Tropic Trees en geniet!

Als u even rondkijkt op onze website, dan ontdekt u pareltjes van bomen. Niet alleen uw grote citrusboom, ook andere bloemen en planten zijn een lust voor het oog. Maak uw keuze uit de vele soorten citrusbomen of andere exotische soorten. Plaats ze eenvoudig in het winkelmandje en stuur ons uw bestelling door. U betaalt met de betaalmethode die u zelf kiest. U wilt misschien uw planten komen afhalen in Hengelo? Dat kan perfect. Maar als uw citrusboom te groot is om zelf te vervoeren, dan sturen wij hem naar u toe. Uw grote citrusboom wordt altijd goed verpakt, bijvoorbeeld op een pallet, zodat hij schade oploopt tijdens het transport. Misschien heeft u nog heel wat vragen over citrusbomen of andere exotische planten? Stel uw vragen aan onze experten. Wij zijn telefonisch te bereiken of u kunt met een van onze medewerkers chatten. Zo komt u alles te weten over deze prachtige zuiderse bomen en u maakt de juiste keuze!


Meest gestelde vragen