• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home grote sinaasappelboom
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

grote sinaasappelboomBezig met laden...
2 Producten

Maak van uw grote sinaasappelboom een eyecatcher

Als u eraan denkt om diverse exotische bomen en planten voor uw tuin te kopen en daarbij ook te kiezen voor citrusbomen, dan mag een grote sinaasappelboom zeker niet ontbreken. Maar wat moet u zoal weten om een grote sinaasappelboom te kopen? Tropic Trees is al tientallen jaren gespecialiseerd in citrusbomen en ons team is er voor u wanneer u een grote sinaasappelboom gaat kopen. Wij geven u raad over de standplaats, de verzorging, hoe u vruchten krijgt op uw grote sinaasappelboom en met welke bomen en planten u makkelijk een sinaasappelboom combineert. Misschien wilt u een kleine sinaasappelboom groot zien worden, maar misschien wilt u liever direct resultaat zien en onmiddellijk uw sinaasappelboom groot kiezen. Dit kan perfect bij Tropic Trees. Bij ons kunt u grote sinaasappelbomen kopen die toch nog perfect te verplaatsen zijn en die op hun nieuwe standplaats goed zullen groeien. Want dat een sinaasappel groot kan worden, is gekend. Een volwassen sinaasappelboom kan tot 2 m hoog worden. Een grote sinaasappelboom kan daarom perfect als eyecatcher ingezet worden in elke tuin. Met sfeervolle verlichting zet u hem bijvoorbeeld in uw voortuin in de kijker. Of u geniet 's avonds vanuit uw woonkamer van de blikvanger in uw tuin: uw grote sinaasappelboom. Het is een elegant boom die toch duidelijk aanwezig is, waar u hem ook plaatst.
 

Koopt u een grote sinaasappelboom voor de vruchten? Het kan!

Wie houdt er niet van een heerlijke verse vruchtensalade of lekker zelfgemaakt vruchtensap bij het ontbijt? Als uw sinaasappelboom groot genoeg is, heeft hij vaak een verrassende opbrengst. Voor wie zijn eigen vruchten wil plukken is een grote sinaasappelboom kopen een echte aanrader. Maar misschien wilt u het niet laten bij sinaasappelen en wilt u bijvoorbeeld ook uw eigen citroenen, uw eigen mandarijnen en limoenen kweken? Ook dit kan! In onze citrus-aanbiedingen vindt u regelmatig citrusbomen voor zeer voordelige prijzen. Onze citrusbomen zijn een bron van vitamines uit heerlijke fruitsoorten. En daarnaast bieden wij ook andere fruitdragende planten aan zoals grote olijfbomen, grote vijgenbomen en druivenranken. Probeer bijvoorbeeld eens een druivenstruik op uw pergola te leiden. Al deze zuiderse fruitplanten zijn ideaal om samen met uw grote sinaasappelboom een bron van vitamines en heerlijke smaken te creëren.
 

Een grote sinaasappelboom kopen, hoe verzorgt u hem?

Wanneer u voor een sinaasappelboom groot kiest, dan moet hij voldoende water krijgen. Vooral in drogere periodes heeft hij vocht nodig. Daarnaast bemest u hem voldoende en snoeit u hem af en toe. Een zonnige en lichte standplaats en eventueel bescherming tijdens de winter is onontbeerlijk om uw sinaasappelboom groot te laten worden. De kou zal minder vat hebben op uw grote sinaasappelboom als u hem nog door andere bomen en planten omringt. Denk bijvoorbeeld aan grote palmbomen, oleanderstruiken, agaves, paradijsvogelbloemen en nog veel meer andere exotische planten uit ons assortiment. Bekijk ook eens onze goedkope planten. Ook zij kunnen ertoe bijdragen dat uw sinaasappelboom sneller groot wordt. Kijk echter bij elke plant goed na of hij inderdaad wel winterhard is en hoe u hem precies moet verzorgen. Het zou zonde zijn om een grote sinaasappelboom te kopen en na een tijd te merken dat hij in een te droge grond staat of dat hij te veel water krijgt.
 

Grote sinaasappelbomen kopen, doe dit bij Tropic Trees

U stuurt gewoon uw bestelling via internet aan ons door. Ook al is uw favoriete sinaasappelboom groot, wij plaatsen hem op een stevige pallet en pakken hem goed in. Zo komt hij het vervoer perfect door en u plant uw grote sinaasappelboom zonder zorgen in uw tuin. Moest er nog iets niet duidelijk zijn over grote sinaasappelbomen, andere citrusvruchten of de verschillende tropische planten die wij aanbieden, laat het ons weten. Wij staan klaar voor u. U contacteert ons eenvoudig via chat of per telefoon!


Meest gestelde vragen