• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home vijgenplant binnen
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

vijgenplant binnenBezig met laden...

Plaats een vijgenboom binnen voor een tropische sfeer

Vijgenbomen kennen we vooral als grote struiken buiten. We zien ze hoofdzakelijk in mediterrane streken zoals Spanje, Griekenland of Italië. Maar waarom zou u ook in uw woning geen vijgenplant binnen plaatsen? Vijgenbomen kunnen vrij groot worden en ze hebben mooie grote ruwe bladeren. Zelfs een klein vijgenboompje binnen brengt al heel wat groen in huis.
 

Welke vijgenboom voor binnen kiest u?

Ons aanbod van vijgen voor binnen is groot. We hebben al vijgenboompjes voor binnen van 1.50 m hoog en wij hebben ook hele grote vijgen voor binnen. Let wel goed op, want een vijgenplant binnen kan vrij hoog worden. Als u een grote trappenhal of een hoge aanbouw heeft, is een grotere vijgenboom binnen geen enkel probleem. Maar ook als u kleiner woont, brengt een vijgenboompje binnen een zeer gezellige sfeer. Vraag aan onze medewerkers gerust hoe u een vijgenboom voor binnen in goede banen kunt leiden, wanneer u moet snoeien, bemesten en water geven. Wij zijn per chat te bereiken en u kan ons ook per telefoon uw vragen stellen. Een goede aanpak is cruciaal voor een vijgenboompje binnen. Naast de hoogte heeft u ook keuze tussen verschillende soorten vruchten. Bij ons vindt u bijvoorbeeld de zoete donkere of de zoete groene vijg voor binnen. Het zijn zeer smakelijke vruchten die u in heerlijke recepten kunt verwerken. Denk maar aan salades met vijgen, kaasschotels met vijgen en natuurlijk ook desserts, taarten en vijgenjam. U plukt ze vers van uw boom. Wat is er lekkerder dan zoete sappige vijgen?
 

Uw vijgenplant binnen samen met andere binnenplanten en -bomen

Misschien wilt u uw vijgenboompje binnen zodanig strategisch opstellen dat het een echte eyecatcher is. Plaats hem in een mooi houten wijnvat of bijvoorbeeld een hardhouten bloembak. Daardoor krijgt uw vijgenplant binnen nog meer allure. U krijgt een echte eyecatcher in uw woning. Anderzijds kunt u uw vijgenboom voor binnen combineren met vele andere planten en bomen die ook voor binnen geschikt zijn. Wij zijn gespecialiseerd in tropische planten, zowel voor buiten als voor binnen. Kies bij uw vijgenboompje voor binnen bijvoorbeeld olijven in pot, een citroenboom voor binnen of zelfs een sinaasappelboom voor binnen. Wij hebben ze allemaal in ons aanbod. En wat nog meer is, wij zetten deze citrusbomen regelmatig in promotie.
En
limoenplant en een mandarijnenboom zijn sowieso niet winterhard en daarom zijn deze boompjes ideaal om met uw vijg voor binnen te combineren. Uiteraard kunt u uw vijg voor binnen in de zomer een mooie plek buiten geven, net zoals uw andere bomen en planten die 's winters binnen staan. Bekijk voor elke plant, en dus ook voor uw vijg voor binnen, wat de temperaturen zijn die ze aankunnen. Zo voorkomt u vorstschade. Eens u een mooi assortiment bomen voor binnen heeft opgebouwd, zult u van heerlijke vruchten kunnen genieten!

 

Uw vijgenplant voor binnen wordt uw favoriete plant

Een vijg voor binnen is een zeer bijzondere plant. Als u van een groene zuiderse sfeer houdt, kiest u eventueel nog een aantal palm-kamerplanten of een agave-plant. Zij benadrukken de exotische sfeer nog meer. Ga zeer ook eens kijken naar onze goedkope planten. Zij zijn ideaal om het plaatje af te maken. Bestel uw vijgenplant voor binnen via internet. Uw vijgenboom voor binnen wordt dezelfde dag nog stevig ingepakt en verzonden. U zult niet lang moeten wachten op uw vijgenboompje voor binnen. Als u nog meer inlichtingen wenst over een vijg voor binnen of over andere producten uit ons gamma, bel ons of chat met ons. Wij geven u raad zodat u de juiste keuze maakt!


Meest gestelde vragen