• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Magnolia Grandiflora - Little Gem - hoogte 200 cm
Magnolia Grandiflora Little Gem

Deze Magnolia Grandiflora Little Gem ook wel bekend als de Tulpenboom heeft een stamomvang van 12-14 cm en een totale hoogte van ca. 200 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding
Voeding
€ 7,50
179,95
Vaste lage prijs
Of 59,98 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Toeslag 39,95
Trusted Shops
Productomschrijving

Op zoek naar een boom met heerlijk geurende bloemen? Deze Magnolia staat ook wel bekend als de tulpenboom, dit komt door de grote witte bloemen die er aan komen. De bloemen komen er niet standaard elk jaar aan, maar hoe ouder de boom, hoe meer kans! Buiten de bloemen heeft de Magnolia erg mooie bladeren die groen/bruin van kleur zijn. Het is een boom die meteen veel sfeer geeft.  

Winterhard
De Magnolia is winterhard in de volle grond tot -16 en in bak tot -10. Bescherm deze boom tijdig met een winterhoes of zet hem op een beschutte plek neer.

Standplaats Magnolia
De Magnolia kan op veel verschillende plaatsen in de tuin gezet worden. De Magnolia kan de volle zon goed verdragen, maar doet het ook erg goed in halfschaduw.

Onderhoud Magnolia
De Magnolia heeft niet veel onderhoud nodig. Het is alleen belangrijk om hem in juiste periode te snoeien.

Waterbehoefte
Een Magnolia heeft een gemiddelde waterbehoefte. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig blijft en dat de boom niet uitdroogt. Door regelmatig je vinger goed in de aarde steken merk je snel of de boom te droog of te nat staat.

Snoeien
De Magnolia hoeft in principe niet gesnoeid te worden. Het is uiteraard wel mogelijk om dode takken weg te knippen. Mocht je hem wel willen snoeien dan moet je dit in de wintermaanden doen.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de Magnolia en geeft een mooie kleur aan het blad. De Magnolia heeft alleen voeding nodig in het groeiseizoen van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Magnolia Grandiflora - Little Gem - hoogte 200 cm
179,95 Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen