• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Paradijsvogelbloem - Strelitzia Augusta - ca. 300 cm
Paradijsvogelbloem Strelitzia Augusta

Paradijsvogelbloem Strelitzia Augusta

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
199,-
Vaste lage prijs
Of 66,33 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Toeslag 39,95
Levertijd 1-3 werkdagen
Trusted Shops
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een Strelitzia Augusta voor in huis? De Strelitzia Augusta staat ook wel bekend om zijn kluit met grote groene bladeren. De Strelitzia Augusta heeft van oorsprong scheuren in zijn blad, dit komt omdat de Strelitzia Augusta in Afrika altijd in de wind stond. Door de scheuren vangt het blad minder wind en voorkomt dat er grotere stukken afbreken. De bladeren hebben in ons klimaat lang niet zoveel scheuren.

Winterhard
De Strelitzia Augusta is niet winterhard en is een echte kamerplant. Het is wel mogelijk om de Strelitzia Augusta vanaf het voorjaar t/m het najaar buiten neer te zetten.

Standplaats Strelitzia Augusta
De Strelitzia Reginae moet op een lichte plek neergezet worden, maar moet geen direct zonlicht krijgen. De beste standplaats is een paar meter van het raam af.

Onderhoud Strelitzia Augusta
De Strelitzia Augusta heeft weinig onderhoud nodig. Het is alleen belangrijk om te zorgen dat de plant niet helemaal uitdroogt.

Waterbehoefte
De Strelitzia Augusta heeft een gemiddelde waterbehoefte. Het is belangrijk om de plant niet te laten uitdrogen. Door regelmatig je vinger goed in de aarde steken merk je snel of de boom te droog of te nat staat.

Snoeien
De Strelitzia Augusta hoeft in zijn algeheel niet gesnoeid te worden. De dode stengels kunnen weggeknipt worden. Laat bij het afknippen altijd een paar cm zitten.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de Strelitzia Augusta en geeft een mooie kleur aan het blad. De Strelitzia Augusta heeft alleen voeding nodig in het groeiseizoen van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Bloemen
Ja
Voeding
Ja
Eetbaar
Nee
Hoogte
250-300 cm
Waterbehoefte
Gemiddeld
Snoeien
Gehele jaar
Vruchten
Nee
Winterhard
Nee
Geschikt voor binnen
Ja
Onderhoud
Gemiddeld
Bloeiperiode
Zomer
Winterhard tot °C
tot °C 0
Potmaat
40 cm
Giftig
Licht giftig
Standplaats
Volle zon
Groenblijvend
Ja
Gewicht
50 kg
Paradijsvogelbloem - Strelitzia Augusta - ca. 300 cm
199,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen