• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Cupressocyparis Leylandii - Pon Pon
Cupressocyparis Leylandii Pon Pon

Deze Cupressocyparis Leylandii - Pon Pon heeft een totale hoogte van ca. 175 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
129,95
Vaste lage prijs
Of 43,32 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Toeslag 39,95
Trusted Shops
Productomschrijving

 Ben je op zoek naar een groenblijvende conifeer in een speelse vorm? De Cupressocyparis Leylandii is een kruising van verschillende cipressen. Deze winterharde conifeer is een stevige groeier en kunnen erg hoog worden. Deze conifeer is echter zeer gemakkelijk te snoeien en kan daarom goed in vorm gehouden worden.

Winterhard
De Cupressocyparis Leylandii is winterhard in de volle grond tot -16. Deze boom kan ik de winter prima buiten blijven staan. Bij een zeer strenge winter kan de Cupressocyparis Leylandii eventueel  afgedekt worden.

Standplaats Cupressocyparis Leylandii
De Leylandii kan op veel verschillende plaatsen in de tuin gezet worden. De Leylandii kan de volle zon goed verdragen, maar doet het ook erg goed in halfschaduw.

Onderhoud Cupressocyparis Leylandii
De Leylandii heeft niet veel onderhoud nodig. Het is alleen belangrijk om de Leylandii wel voldoende water te geven en niet te laten uitdrogen.

Waterbehoefte
Een Cupressocyparis Leylandii heeft een gemiddelde waterbehoefte. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig blijft en dat hij niet uitdroogt. Geef hem sowieso 1x per week goed water en in de warme maanden 3x per week. Door regelmatig je vinger goed in de aarde steken merk je snel of de boom te droog of te nat staat.

Snoeien
De Cupressocyparis Leylandii moet wel gesnoeid worden om de mooie vorm te houden. Het snoeien kun je het beste doen vroeg in het voorjaar of in het najaar. Let op bij het snoeien dat je dit voorzichtig doet en niet het “oude” hout wegsnoeit, dit loopt namelijk niet meer uit.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de Leylandii en geeft een mooie kleur aan het blad. De Leylandii heeft alleen voeding nodig in het groeiseizoen van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Bloeiperiode
Zomer
Winterhard tot °C
tot °C-16
Potmaat
30 cm
Giftig
Nee
Standplaats
Half Schaduw
Bloemen
Nee
Voeding
Ja
Eetbaar
Nee
Hoogte
150-200 cm
Waterbehoefte
Gemiddeld
Snoeien
Voorjaar & Najaar
Vruchten
Nee
Winterhard
Ja
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Gemiddeld
Groenblijvend
Ja
Gewicht
30 kg
Cupressocyparis Leylandii - Pon Pon
129,95 Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen