• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Italiaanse Cipres Totem - hoogte 250 cm
Italiaanse Cipres Totem hoogte 250 cm

Deze Italiaanse Cipres Totem ook wel bekend als de Cupressus Sempervirens Totem heeft een totale hoogte van ca. 250 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
129,-
Vaste lage prijs
Of 43,00 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Toeslag 39,95
Trusted Shops
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een stukje Italië in je tuin of lands de oprijlaan? De Italiaanse Cipres staat ook wel bekend als de Cupressus Sempervirens Totem en komt veel voor in Italië. Deze groenblijvende conifeer staat bekend om zijn slanke en zuilvormige groei. Deze Cipres is zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Winterhard
De Italiaanse Cipres is winterhard in de volle grond tot -16. Deze boom kan ik de winter prima buiten blijven staan. Bij een zeer strenge winter kunnen de Cipressen eventueel  afgedekt worden.

Standplaats Italiaanse Cipres
De Italiaanse Cipres kan op veel verschillende plaatsen in de tuin gezet worden. De Cipres kan de volle zon goed verdragen, maar doet het ook erg goed in halfschaduw.

Onderhoud Italiaanse Cipres
De Cipres heeft niet veel onderhoud nodig. Het is alleen belangrijk om de Cipres wel voldoende water te geven en niet te laten uitdrogen.

Waterbehoefte
Een Italiaanse Cipres heeft een gemiddelde waterbehoefte. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig blijft en dat de cipres niet uitdroogt. Geef hem sowieso 1x per week goed water en in de warme maanden 3x per week. Door regelmatig je vinger goed in de aarde steken merk je snel of de boom te droog of te nat staat.

Snoeien
De Cipres moet wel gesnoeid worden om de mooie strakke vorm te houden. Het snoeien kun je het beste doen vroeg in het voorjaar of in het najaar. Let op bij het snoeien dat je dit voorzichtig doet en niet het “oude” hout wegsnoeit, dit loopt namelijk niet meer uit.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de Cipres en geeft een mooie kleur aan het blad. De Cipres heeft alleen voeding nodig in het groeiseizoen van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Bloeiperiode
Zomer
Winterhard tot °C
tot °C-16
Potmaat
30 cm
Giftig
Nee
Standplaats
Half Schaduw
Bloemen
Nee
Voeding
Ja
Eetbaar
Nee
Hoogte
200-250 cm
Waterbehoefte
Gemiddeld
Snoeien
Voorjaar & Najaar
Vruchten
Nee
Winterhard
Ja
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Gemiddeld
Groenblijvend
Ja
Gewicht
30 kg
Italiaanse Cipres Totem - hoogte 250 cm
129,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen