• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Japanse Wolmispel - hoogte 130/150 cm
Japanse Wolmispel hoogte 130/150 cm

Japanse Wolmispel hoogte 130/150 cm

Deze Japanse Wolmispel ook wel bekend als de Eriobotrya japonica - Loquat heeft een totale hoogte van ca. 130/150 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
49,95
Vaste lage prijs
Of 16,65 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Verzendkosten Gratis verzending
Levertijd 1 - 3 werkdagen
Trusted Shops
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een Japanse Wolmispel voor in je tuin? De Japanse Wolmispel staat ook wel bekend als de Eriobotrya japonica en is afkomstig uit de Rozenfamilie. De Japanse Wolmispel geeft eetbare vruchten. De vrucht is erg fruitig en smaakt een beetje naar een pruim. De vruchten hebben een mooie kleur. Tip: Het is erg leuk om deze vrucht te gebruiken in de keuken.

Winterhard
De Japanse Wolmispel doet het erg goed in ons klimaat en is winterhard tot -8. Bij strenge vorst moet de Japanse Wolmispel tijdig afgedekt worden.

Standplaats Japanse Wolmispel
De Japanse Wolmispel houdt van een zonnige en beschutte plek in de tuin. Als de boom in de ochtend schaduw heeft is dit geen probleem.

Onderhoud Japanse Wolmispel
De Japanse Wolmispel heeft weinig onderhoud nodig. Het is alleen belangrijk om te zorgen dat de boom niet helemaal uitdroogt.

Waterbehoefte
De Japanse Wolmispel heeft een gemiddelde waterbehoefte. Het is belangrijk om de boom niet te laten uitdrogen. Door regelmatig je vinger goed in de aarde steken merk je snel of de boom te droog of te nat staat.

Snoeien
De Japanse Wolmispel hoeft eigenlijk niet gesnoeid te worden. Als je hem toch meer in model wilt snoeien kun je dit het beste in het voorjaar doen.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de Japanse Wolmispel en geeft een mooie kleur aan het blad. De Japanse Wolmispel heeft alleen voeding nodig in het groeiseizoen van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500
 

Alles wat je wil weten
Bloeiperiode
Najaar
Winterhard tot °C
tot °C-8
Potmaat
30 cm
Giftig
Licht giftig
Standplaats
Half Schaduw
Bloemen
Ja
Voeding
Ja
Stamhoogte
50 - 80 cm
Eetbaar
Ja
Hoogte
100-150 cm
Waterbehoefte
Gemiddeld
Snoeien
Voorjaar
Vruchten
Ja
Winterhard
Ja
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Gemiddeld
Groenblijvend
Ja
Gewicht
20 kg
Japanse Wolmispel - hoogte 130/150 cm
49,95 Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen